Yardım edin bana nolurr:((

anlık kızgınlıklar yüzünden sakın ayrılmayın.ama git konuş öfkemizi kontrol altında tutalım sonradan pişman olacağmız şeyler söylendiğinde ilişkimiz zedeleniyo de.bizim de bu tarz kavgalarımız olmuştu sonra bu şekilde konuşarak hallettik artık kavgalarımız bile daha düzeyli.belki de bu sayede daha da iyi bi ilişkiniz olur miladınız olur :)

Eger bu sekilde her yaptiginina karisacak, seni insanlarin yaninda kucuk dusurmeye devam edicekse ona olan saygin kalmiycak, saygi kalmayinca sevginin hic bi anlami yok bence, kiskanclik.asiri dozda kisiye ve cevresindekilere zarar vermeye basladiysa patalojiktir, yani tedavi edilmesi gerekir. Bizrlikte bi uzmana gidebilirsiniz iliskinizin gidisati icin.ben.olsam bunu yapardim ama bunu onda bir sorun varmis gibi degilde sanki senin yardima.ihtiyacin varmis gibi aksettrirsen daha kolay kabullenir,bu tarz kavgalar birikime sebep oluyo kisilerin birbirlerine karsi kizginlik hossetmelerine sebep oluyo zamanla tecrubeyle sabittir:) yani sozun ozu bu kisaknclik.duzeyi pekte normal gozukmedi gozume, tercih senin ve cozumu olan bi problem mutluluklar

Canım bu sebepten daha once pikologa gitmiş ama devlet hastahanesinde onlarıda bilirsiniz ilgilenmemişler bile.. özele gitse desek bi geliri yok ki öğrenciyiz daha ona gelene kadar ne ihtiyaçlarımız oluyo..yani kabulleniyo kıskançlığını kendine de kızıyo ama çare yok..şimdilik iyiyiz daha anlayışlı olmaya başladı bana zaman ver düzelicem diyip duruyo ama bakalım ..bu hafta gidiyorum yanına umarım her şey iyi olur kızlar çok sağolun destekleriniz için geşilmeleri yazıcam sevgilim düzeldi mi düzelmedi mi

Herey tamamda toca ne ya..?Millet ne garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…