Ya başlarda bende çok seviyodum bi dönemimiz çok şiddetli kavgalarla geçti oda hep kıskançlık krizleri yüzünden şimdi tam o dönemi atlattık ben soğumaya başladım neden bilmiyorum..Tekrar görsem onu sevdiğimi anlasam bile yine cafeye oturduğumuz anda nargilesiyle meşgul olup benim zorlamamla konuşmasını istemyorum oda hakl olabilirhergün görüşüyoruz hatta bunun için birbirimize zaman verelim iki gün görüşmeyelim konuşcaklarımız biriksin dedik yine yok.. Resmen konuşcak konular aynı mekanlar aynı monotonlaştık..
Kizlar n0b0dy arkadasin onerisiyle dun dans kursuna gidelim dedim . Onun bi erkek arkadasi bize onermisti bu kursu gelin filan diye onu soyledim sen nerden hatirliyosun o cocuguu hic unutulmamiss gibi tepkiler veriyo ben iliskimiz icin bisiler dusunuyorum dedigine bakin dayanamadim lafi ayriliga getirdim sorun sana guvenmemem degil benim hastalikli bi dusunce yapim var diyo sorun bende ama biraz sabretsen asicam bunlari diyo..bende biraz zaman vermeye caliscam . Ama bazen dayanamicak gibi oluyorum ayrilalim diyorum sonra o yaziyo yada ben yaziyorum ayrilmiyoz yani ama iliski yipraniyo oyuncak ettik( ayrilalim desem aninda pisman oluyorum benim icin boyle seyler yapan insan bidaha karsima cikmaz..Bu arada arkadasin biride kiskanilmak istiyorum diye mesaj atmis herkesin derdi baska yahu
Kizlar n0b0dy arkadasin onerisiyle dun dans kursuna gidelim dedim . Onun bi erkek arkadasi bize onermisti bu kursu gelin filan diye onu soyledim sen nerden hatirliyosun o cocuguu hic unutulmamiss gibi tepkiler veriyo ben iliskimiz icin bisiler dusunuyorum dedigine bakin dayanamadim lafi ayriliga getirdim sorun sana guvenmemem degil benim hastalikli bi dusunce yapim var diyo sorun bende ama biraz sabretsen asicam bunlari diyo..bende biraz zaman vermeye caliscam . Ama bazen dayanamicak gibi oluyorum ayrilalim diyorum sonra o yaziyo yada ben yaziyorum ayrilmiyoz yani ama iliski yipraniyo oyuncak ettik( ayrilalim desem aninda pisman oluyorum benim icin boyle seyler yapan insan bidaha karsima cikmaz..Bu arada arkadasin biride kiskanilmak istiyorum diye mesaj atmis herkesin derdi baska yahu
cnm kendisi aşacağını söylemiş sürekli birlikte olduğunuzdan dolayı sıkılmış olabilirsin bence biraz zamana bırak özlem bazen iyi gelir ayrılırsan pişman olma sonra önemli olan birbirinize olan sevginiz ve bence bu halledilebilecek sorunlar biraz zaman..
Biraz zaman vericem canim sonucta nefret etmiyorum sevgim hala var sadece bazen sinirimden katlanamicak gibi oluyorum o kadar.. Biraz zaman gecsin hala ayni olursa bakicam sevgilim icin deger diyebiliyosam devam edicem dayanamiyorum dersem kotu son( zamanla gorcez bakalim canim senin kocanin dayanamadigin kiskancliklari neler!?
kızlar çok zor durumdayım kafam çok karışıkbi sevgilim var çok yakışıklı uzun boylu kaslı karizmatik biri kişiliği bazı kusurları dışında çok düzgün bölümü çok iyi ailesi çok iyi bana çoook aşık ölüp bitiyo her istediğimi yapıyo sadece bazı konularda kısıtlaması dışında çokçok iyi biri..kısıtlamaları ise açık giydirmemek ,facebook kullandırmamak gibi şeyler yani çok taktığım şeyler değil ama mesela bi garsona siparis verirken gülümsememi bile kıskanıyo yada onun bi arkadaşı espri yapıyo gülüyorum diye kıskanıyo onun yanında topukluyla şık bi şekilde geziyorum ama okula topuklu giyme diyo.. ..kafayı yicem artık daraldım dedim kaç kez ayrılık lafı ettim senden vazgeçemem diyo ama kıskanma huyumun değişmesini benden bekleme diyo ben değişemem diyo. Kaç kere soğudum galiba senden dedim tersliyorum bişey diyo bi git yaa diyorum bi süre yazışmayalım diyorum ben sensiz duramam diyo beni sevmesende severim seni diyo o öyle diyince kendime kızıyorum ama napim sanki içimde his kalmadı..hadi ona katlandım diyelim ama ben bu zamana kadar hep birlikte gülüp eğlendiğim konuşmaktan bıkmadığım konuların bitip tükenmediği bi sevgilimin olması hayalini kurardım ama sevgilim birlikteyken genelde susuyo konuşuyosada iltifat ediyo öpüyo seni çok seviyorum herkesden çok filan..benim için en yakın arkadaşından vazgeçti sırf ben sevmiyorum o çocuğu diye..yani kısacası çok iyi biri ama ben sıkılıyorum yanında eğlenemiyorum kız kıza dışarı çıktığımda bile sürekli mesaj atıyo kızların yüzüne bile bakamıyorum . Bigün ayrılcam kesin diyorum iki dk sonra olmaz evlenirim ben bununla diyorum napıcam ben şimdi bide şimdi uzaktayız araya tatil girdi iki haftadır görüşemiyoruz acaba uzalıkan mı böyle oldum soğudum yardım edin kızlarr :43 şimdi içimde his yok diye ayrılıp tatil bitince onu görünce pişman olmakta istemiyrum sonuçta bidaha onun kadar iyisini asla bulamam ama çook soğudum nolur bi çaree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?