5 yıldır söylemedinmi. iyi durmuşsun. peki o bakirmiEski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
hah. burda film kopar. ve
tartışmalar başlar..
Söylemedim biraz dner gibi oldum ama kabul etmeyecek gibi çünkü cok kıskanç. O bakir gibi.5 yıldır söylemedinmi. iyi durmuşsun. peki o bakirmi
5 yıl boyunca bu konuyu hiç konuşmadıysanız, o zaman konuşmayın. Yalan söyleyin demiyorum bakın, konuşmayın. Çünkü adam zaten bu konularda bir şey duymak istemiyor demektir. Ama sordu da yalan söylediyseniz o başka...
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
Söylemedim biraz dner gibi oldum ama kabul etmeyecek gibi çünkü cok kıskanç. O bakir gibi.
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
Söylemedim biraz dner gibi oldum ama kabul etmeyecek gibi çünkü cok kıskanç. O bakir gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?