yardım edin kafayı yiyeceğim

Diktirdiğin zaman eşin senle değil yarattığın sahte karakter ile evli olacak farkındasın mı ?

Aman oda salak olmasaydı benimde kadınlık onurum yok çokta tın diyorsan yol senin vicdanına bağlı bu

Bakire olmadan onca insan evleniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaş "estetik" bölümünü araştırıyor herhal..
diktirmeye karar verdi...cevap yazmadığına göre...

Son düzenleme:
bu aralar en moda olanı ŞEBNEM ŞIPIRT modeliymiş..

kendini karısına saklamak istemiştir belki
Bi andamı dank etti diyosun tam olayın içindeyken
Bance, galiba bakir tam emin değilim açıkça söylemedi demek.

:
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

E 100 kişiyle birlikte olmuş da olabilir ozaman :26

adamda zarda yok. bir anlasam

Zaten onlara herşey free bu hayatta neyseki banada öyle erkek gibi hatunun

Son düzenleme:
Kimseyi bakire olmadığı için yargılamam benim yargıladığım kararlarının arkasında duramayan insanlar. benim bir arkadaşımda bakire değildi ama hayatına giren her erkeğe dürüst davrandı saklamadı kabul etmeyen çekti gitti şimdi evli bir kızı var helal olsun.

Yani Bacak Arasından Akacak 2 Damla Kan Bu Kadar Önemliyse ve Senin,Aşkının,5 Yılınızın Önüne Geçiyosa Zaten O Adamdan Bi Cacık Olmaz. Namus Bacak Arasından Akıcak Kanla Ölçülmez. Evet Bişeyler Yaşamışsın Pişman Olmuşsun ve Hayatındaki Erkeğe Sölemekden Çekinmişsin Belki Kaybedicem Korkusu Diye Belki Önceki Adamla Olan Şeyler Yine Olmasın Diye... İçin Rahat Etcekse Diktir Ama Esnek Zar Olan ve İlk Defa Yaptığı Halde Kan Gelmeyen O Kadar Kişi Varki Misal Ben O zaman Ne Olucak Alıp Seni Kontrolemi Götürcek.

Bakir derken konustugmz kadar anladigim kadar öyle. 5 yıldır birlikteyiz evet yakınlaşma oldu aramızda tabi ama ilişkiye girmedik oraya gelmedi. Baska sebeblerden dolayı o da bunu evlilikten sonra yasamamiz gerektiğini biliyordu. Evet bi hata yaptim. Dedigim gibi herkesin düşüncesine saygim var. Burya yazdim çünkü kimseye anlatamam ama bi akila desteğe ihtiyacim var

doğru, hep böyle genç kızlar arasında kan beklentisi var ama aslında bazısında kan gelmiyormuş

Son düzenleme:

hangi sebepler? işte iş o noktaya geldiğinde "o sebepleri boşver" diyeydin...

O kadar yakınlaşmışsın o an yaşasaydın niye durdun kız sansın diye değil mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her insan nefsine yenilir ve hatalar yapar.erkek arkadaşında yapmıştır.Kendini suçlama bunun için lütfen.Ve rica ediyorum o şeyi yapma.yaparsan kendini ömür boyu vicdan azabına sürükleyeceksin.bunu anlatmalısın.Seni seviyorsa bagırır çagırır ama bırakmaz seni bırakamaz.sonuçta onu aldatmadın.5 yıl boyunca kandırdın.bunun bir bedeli olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…