yardım edin kafayı yiyeceğim

Gün geçmiyor ki kk'da bir bekaret konusu açılmasın.

Pişman olacaksan yaşamayacaksın bu tarz şeyler, yaşayacaksan da pişman olmayacaksın. Bu kadar basit. Kadın olarak kendinizi ikinci sınıf insan olarak görmeye ne kadar meraklısınız.

Burada kimse kimseyi yargilama hakkina sahip degil arkadaslar vijdanda kendi vijdani , hicbirimizin elleri temiz degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eh be kızım.. 5 sene geçmiş...

diktirme olayını anlayamıyorum.. kim kimi nerede nasıl kandırıyor???

benim için anca "töre cinayeti" gibi saçmalıklar söz konusuysa can simidi olarak başvurulacak bir şey.

açık açık söyle.. belki de umursamayan biridir...
umursasa da sevgisi üstün gelecektir.

ne çoğaldı bu konular yahu

Bunun sanirsam.forumda bir konusu olacak estetik bölümünde galiba biraz bakarsaniz orada yaptiranlar anlatmis hikayelerini orasi sorularinizi cevaplar..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

bu operasyonlar nerde yapılıyo nasıl yapılıyo ilginç valla, benim merak ettiğimde kimse bu doktorları şikayet etmiyo mu gerçi estetik kapsamına giriyor olabilir:26:

hiç bir sır sonsuza kadar saklı kalmaz.. şimdi sen diktirirsin, eski sevgilin çıkar piyasaya.. olmayacak şey değil, kaç kişi açtı böyle konu burada..

5 yıldır insan nası söylemez anlamıyorum 5 sene nerdeyse 2000 gün sevgilini kandırdın mı yani, o kadar yıl aranızda yakınlaşmada mı olmadı ne

Eşimin bir arkadaşı eşime anlatmış bir kızla görüşüyomuş kız sürekli bakireyim ama seninle ciddiyiz seninle olsun olursa deyip duruyomuş çocuk yaklaşık 1 sene boyunca çıkmış kızla kız regli oldugu bir gün arkadaşıyla bişeyler yaşamak istemiş çocuk bunu fark etmiş sen beni salakmı sanıyosun baştan dürüst olup böyle bir hata ettim deseydin başkaydı tabi hata ama kabul ederim demiş ama şuan salak yerine konmak ayrı birşey sen yoluna ben yoluna deyip ayrılmış demem oki baştan söylemiş olsaydınız şuan bunu düşünüyo olmıyacaktınız vicdanınız ömür boyu rahat edecekse diktirin ama er geç vicdanınız sızlıyacak ve pişman olacaksınız yaşanmış bitmiş bir hata belki şuan size göre ama bir hatayı başka bir hatayla kapatmakta okadr büyük bir hata

Ben hiçbir şey anlamadım. Koskoca beş seneden söz ediyorsunuz! Sizde hiç mi yakınlaşmadınız hiç mi bu konular açılmadı ? Yaşı kaç bilmiyorum ama bakir diyorsunuz...Bu beş senede hiç mi sevişir gibi de olmadınız anlamadım ki!

Diktirip diktirmemek sizin vicdanınız ama benim takıldığım ve eleştireceğim nokta beş sene geçmiş ama siz hiç birbirinize tam olarak yakınlaşıp bir dost gibi olamamışssınız, aranızda duvarlar var....

Son düzenleme:
konu sahibi için demiyorum ama diktirmek kelimesi bile insanın beynini tırmalıyor, bence bu insanlar kendilerine bile dürüst değil

Diktirme.

Sorarsa eski erkek arkadaşımla seviştim de geç.

Yüzüne vurursa da sen gerçekten vur yüzüne.

Sevişmişsin arkadaşım adam öldürmemişsin. Ulan adamlar tecavüz eder, ortalıkta dolanır, kadınlar sevişir suç olur, öldürülür.
Yaptığın şeyin arkasında dur, suç değil, kötü bir şey değil. Dünyanın sonu da değil.

5 yıl aklınız nerede oluyor anlamıyorum yahu böyle bir şeyi niye başından söylemiyorsunuz ona göre yolunuza bakarsınız veya devam edersiniz şimdi bide diktirmeyle uğraşıcaksın oda kesin tutarmı tutmazmı ne olur bilinmez

Bir şeyler yaşamışsınız yargılamıyorum olabilir ama diktirerek nasıl samimi olacaksınız evlendiğiniz insana karşı onu kandırarak. Bir sorun oldu yaptıramadınız diyelim ki fırsatçı doktorlar iyi para alıyorlar bu işten ayrıca düğünden sanırım birkaç gün önce diktirmeniz gerekiyormuş yoksa zaten işlevi olmuyormuş vakit bulabilecek misiniz ve kan olacağı muamma garanti vermiyorlar o zaman nasıl açıklayacaksınız 5 senedir beraberseniz artık sizi seviyor inanıyor demektir bence söylemelisiniz ya da esnektir filan uyduracaksınız yapacak birşey yok.

gerçi çinliler kızlık zarınında çakmasını yapmış şimdi
diktirmeye gerek yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…