Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

once temiz bi sayfa ac. ve once kendin bu konulari kapat. oku kursa git hobiler edin. oralarda duzgun arkadasin olur. kendine guvenin gelir. ben sana layik degilim dedigin adamlar seni kullanmaya calisiyolar onlar sana layik mi acaba. birak bu laflari. insanlara hemen guvenme. buraz gozlemle gerekirse bi sure yanliz kalirsin sonra iyi insanlarla arkadaslik edersin. halk egitimin bi suru ucretsiz kursu var arastir.

İlişki hariç herşeyi yaşadım yani canım :;(
Niye uzuluyorsun ki? Yasadiysan yasadin Hayir neden yani bu uzgun surat? Herneyse...sana tavsiyem sadece arkasinda durman sadece bu konuda degil hayatinda olan ve olacak herseye...bu hem seni guclu kılar hemde seni sen yapar...millet hirsiz tecavuzcu sapik katil onlar pislik sen degil

Ama sen böyle düşünür kendine kıymet vermezsen hep pislikler çıkar karşına. Kendini sev değer ver ki kıymet vercek insanlar girsin hayatına da. Her şey sende bitiyo anla bunu.
Kıymet versem de yaşadıklarım değişmiyor ki canım değişmiyor geçmişin izleri hep benimle gelecek hep sığınacak liman aradım aşık oldum geçmişimi unutayım diye ama hep kullanıldım

Pişmanlik varsa ve tövbe ettiyseniz yapacak baska birsey kalmamis ki zaten. Hicbirimiz zamani geri alamayiz olan olmuş onunuze bakmalisiniz. Hayati daha guzel ve istediginiz olculerde yasamak icin gecmisi unutmak zorundasiniz.. Kendinizi hirpalamanin bir faydasi yok

Anlatmasamda illa öğrenecek canım illa duyulacak veya sorgulayacak

Kıymet versem de yaşadıklarım değişmiyor ki canım değişmiyor geçmişin izleri hep benimle gelecek hep sığınacak liman aradım aşık oldum geçmişimi unutayım diye ama hep kullanıldım
Mutlaka ama mutlaka psikolojik destek al. Hiç iyi değilsin sen. Psikiyatriste de görün ilaç desteğiyle de atlatman daha rahat olur.

Necip Fazıl ın çok sevdiğim bi lafı var. Ben geçmişi dürüp çöpe attım bulup karıştırmak köpeklerin işidir diye.. bu hayatı kendin için yaşa. Allah a hesap verceksin kullarına değil.. herkes önce kendi paçasından akan b.ka baksın.

Hiç zannetmiyorum duysun...
Öyle her insanın harcı değil şu kızla ben şunu şunu yaşadım diyebilmek heleki artık evli iseniz. Kocası sormazmı ulan sen kimsin , niye iftira atıyorsun diye.
Ayrıca duyulacak olsa sence ailen duymazmıydı? Yok ablam yaa hiçbir sıkıntın olmayacak bana inan...

Evet ama duymadı işte erkekler arasında gençler arasında daha çok konuşuluyor rahatsız edecekler beni o kişiler kötü ayrıldım çoğuyla

Psikolojim zaten iyi değil ki canım hemde çok kötü geçti gitti ama ben gelecek kaygısı çekiyorum işte dışarı çıkamıyorum utançtan karşıma çıkacaklar diye

Burda bu kadar insan sana ayni seyi soyluyor. Kendine bunu yapma. Filmlerde ki gibi boyle kollarindan tutup kendine gel artik diye sarsmak geldi icimden. Elbet karsina duzgun biri cikacak. Belki bugun belki 1 ay belki 2 yil sonra bilemezsin. Bu bir kusur degil. Sanki amansiz hastaliga yakalanmis gibisin. Kendini yiyip bitiriyorsun. Yapma bu toplumun dim dik duran kadinlara ihtiyaci var. Kimsenin seni ezmesine izin verme.

Psikolojim zaten iyi değil ki canım hemde çok kötü geçti gitti ama ben gelecek kaygısı çekiyorum işte dışarı çıkamıyorum utançtan karşıma çıkacaklar diye
Bende diyorum ki sen korktukça üstüne gelir karşına çıkar. Hem bu kadar ödün patlıyodu ne diye boyundan büyük işlere kalkışırsın ah be güzelim??

Sayfalardır herkes aynı şeyi anlatıyo ama sen odaklanmışsın kör noktaya hiçbi şey algılamıyosun.. ne desek boş..

İyi de geçmiş geçmişte kalır.
Kimsenin bilmesine gerek yok.
İleri de eşin olacak kişi de dahil.
Yaşandı,bitti ve gitti. Bu kadar..

Evet ama duymadı işte erkekler arasında gençler arasında daha çok konuşuluyor rahatsız edecekler beni o kişiler kötü ayrıldım çoğuyla
Ailene de söyleyebilirlerdi emin ol...
Onların hiçbirinin biyerleri yeyipte , ne senin ne ailenin , ne de eşinin karşısına çıkamazlar yaaa. Lütfen inan buna. Birkere çıksalar bile sence inanırmı eşin? Bakireymişin halâ... Geçmişe geçmiş olsun biz önümüze bakıyoruz artık.
burda yazan ablalarına , kardeşlerine güven. Hiçbir sorun olmayacak evliliğinde. Tabiki sen artık önüne bakmayı seçtiğinde, tanıştığın adama ben sana layıkdeğilim demeyi bıraktığında. Daha doğrusu kendini hatalarınla veya doğrularınla kabul edip sevdiğinde hepsi geçmiş olacak.
Bu yönde çaba sarfet, kötü dşüncelerinin sana hiçbir faydası yok bunu anla kabul et inan arrtık kendine.
Mutlu olacaksın.

Hayatın mahvolmadı canım benim niye böyle düşünüyorsun allah aşkına yapma!
Hayatta neler neler var.,İnsanlar neler yaşıyor nelere göğüs geriyor yeniden bir hayat kuruyorlar.
Herkesin derdi kendine büyük elbet amacım dert kıyaslamak değil. Sadece yaşadıkça hayatta neler oldugunu daha iyi görebiliyorsun.
Bak burada kaç kişi yaşadıklarının hayatına bedel olmayacagını söyledi,hepsi senden daha tecrübeli daha hayatı görmüş insanlar.Sakinleşip surada yazılanları bir daha oku.
Flört etmek/yakınlaşmak bunlar insanı kirletecek şeyler değil.
Neler insanı kirletir? İftira atmak,kul hakkı yemek,birinin canına kastemek.Bunlar insanı kirletir.

Tertemiz birisin,çabalarsan başkalarına değil kendine emek verirsen mutlu da olursun.
Bırak arkadaşlarını sen kendine bak.Onlar seninle aynı yoldan geçmedi.Kendini hiç kimseyle kıyaslama.
Kendine yoğunlaş.

Haklısın ablacığım ne kadar da güzel yorumlar geliyor ağlıyorum aylardır ailem de biliyor az çok detay vermesem de anlattım kızdılar önce çok sonradan üzüldüğümü görünce biz arkandayız dediler destek oldular ama üzdüm onları da keşke söylemeseydim

Bak yanındalar bu o kadar güzel ki.Hayır anlatman iyi olmuş.Aile olmak bu demek,üzülsen de sevinsen de birbirine kızsan da beraber olmak demek

Bilen çok kişi var canım inanmasına inanır da çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyecek of of yaktım kendimi gençliğimi temiz sayfa da açamıyorum sürekli aynı çevredeyim her yerde bi iz var kişiler deliricem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…