- 3 Temmuz 2017
- 282
- 283
- 23
Niye uzuluyorsun ki? Yasadiysan yasadin Hayir neden yani bu uzgun surat? Herneyse...sana tavsiyem sadece arkasinda durman sadece bu konuda degil hayatinda olan ve olacak herseye...bu hem seni guclu kılar hemde seni sen yapar...millet hirsiz tecavuzcu sapik katil onlar pislik sen degilİlişki hariç herşeyi yaşadım yani canım :;(
Kıymet versem de yaşadıklarım değişmiyor ki canım değişmiyor geçmişin izleri hep benimle gelecekAma sen böyle düşünür kendine kıymet vermezsen hep pislikler çıkar karşına. Kendini sev değer ver ki kıymet vercek insanlar girsin hayatına da. Her şey sende bitiyo anla bunu.
Pişmanlik varsa ve tövbe ettiyseniz yapacak baska birsey kalmamis ki zaten. Hicbirimiz zamani geri alamayiz olan olmuş onunuze bakmalisiniz. Hayati daha guzel ve istediginiz olculerde yasamak icin gecmisi unutmak zorundasiniz.. Kendinizi hirpalamanin bir faydasi yokÇok kişiyle flört ettim geçmişte cinsellik yaşadım kötü biliniyorum çevremde ama şuan tamamen farklıyım Allah'ın yolundayım namazlarımı kılıyorum kalp kırmamaya çalışıyorum çok zor bu acıyla yaşamak hele bir de arkadaşım Yok hiç okb vardı iyice arttı
Anlatmasamda illa öğrenecek canım illa duyulacak veya sorgulayacakİnsan suya düştüğü için değil , sudan çıkamadığı için boğulur.
yapman gereken tek şey ne biliyormusun bana göre ; yaptıklarını hata olarak görmen güzel ama hayatını mahvedecek derecede olan bir hata olarak görmemen gerekiyor. Annrle tartışırken ona sesini yükseltip , sonradan üzülüp , barışınca geçecek olan bir hata gibi düşün.
Herşeyin bir çözümü var ve inan bana kafanı bu kadar ağrıtmaya değmez.
Haa ciddi bir ilişkide yaşarsan eğer , bence bahsetmemelisin eşine yaşadıkların seni ilgilendirir sadece...
Ailesine ne ya ? Hatta esime ne ? Hatta ve hatta benim aileme ne ...beden benim riza benim...Haklısın canım inşallah hep mutlu olursun evliliğinde peki eşin biliyor mu ailesi
ay beni utandırdınız :) çok teşekkür ediyorum ben de çok öpüyorumNe tatlısınız siz ya, sarılasım geldi valla çok öpüyorum
Mutlaka ama mutlaka psikolojik destek al. Hiç iyi değilsin sen. Psikiyatriste de görün ilaç desteğiyle de atlatman daha rahat olur.Kıymet versem de yaşadıklarım değişmiyor ki canım değişmiyor geçmişin izleri hep benimle gelecekhep sığınacak liman aradım aşık oldum geçmişimi unutayım diye ama hep kullanıldım
Hiç zannetmiyorum duysun...Anlatmasamda illa öğrenecek canım illa duyulacak veya sorgulayacak
Hiç zannetmiyorum duysun...
Öyle her insanın harcı değil şu kızla ben şunu şunu yaşadım diyebilmek heleki artık evli iseniz. Kocası sormazmı ulan sen kimsin , niye iftira atıyorsun diye.
Ayrıca duyulacak olsa sence ailen duymazmıydı? Yok ablam yaa hiçbir sıkıntın olmayacak bana inan...
Psikolojim zaten iyi değil ki canımMutlaka ama mutlaka psikolojik destek al. Hiç iyi değilsin sen. Psikiyatriste de görün ilaç desteğiyle de atlatman daha rahat olur.
Necip Fazıl ın çok sevdiğim bi lafı var. Ben geçmişi dürüp çöpe attım bulup karıştırmak köpeklerin işidir diye.. bu hayatı kendin için yaşa. Allah a hesap verceksin kullarına değil.. herkes önce kendi paçasından akan b.ka baksın.
Anlatmasamda illa öğrenecek canım illa duyulacak veya sorgulayacak
Bende diyorum ki sen korktukça üstüne gelir karşına çıkar. Hem bu kadar ödün patlıyodu ne diye boyundan büyük işlere kalkışırsın ah be güzelim??Psikolojim zaten iyi değil ki canımhemde çok kötü geçti gitti ama ben gelecek kaygısı çekiyorum işte dışarı çıkamıyorum utançtan karşıma çıkacaklar diye
Ailene de söyleyebilirlerdi emin ol...Evet ama duymadı işte erkekler arasında gençler arasında daha çok konuşuluyor rahatsız edecekler beni o kişiler kötü ayrıldım çoğuyla
Hayatın mahvolmadı canım benim niye böyle düşünüyorsun allah aşkına yapma!Çocuktum daha ya anlatamadım korktum hep çocuk aklı işte şimdi olsa anlatırım ama hayatım mahvoldu resmen kaç kişiyle flört ettiğimi bile unuttum yakınlaştım hep onlarla ya kalbım paramparça ablacığım keşke tertemiz biri olup mutlu olsaydım bende bi çok kişi gibi yaşıtlarım hep dışarda arkadaşlarıyla vs veya evli mutlu
Bak yanındalar bu o kadar güzel ki.Hayır anlatman iyi olmuş.Aile olmak bu demek,üzülsen de sevinsen de birbirine kızsan da beraber olmak demekHaklısın ablacığım ne kadar da güzel yorumlar geliyor ağlıyorum aylardır ailem de biliyor az çok detay vermesem de anlattım kızdılar önce çok sonradan üzüldüğümü görünce biz arkandayız dediler destek oldular ama üzdüm onları da keşke söylemeseydim
Bilen çok kişi var canım inanmasına inanır da çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyecek of of yaktım kendimi gençliğimiAilene de söyleyebilirlerdi emin ol...
Onların hiçbirinin biyerleri yeyipte , ne senin ne ailenin , ne de eşinin karşısına çıkamazlar yaaa. Lütfen inan buna. Birkere çıksalar bile sence inanırmı eşin? Bakireymişin halâ... Geçmişe geçmiş olsun biz önümüze bakıyoruz artık.
burda yazan ablalarına , kardeşlerine güven. Hiçbir sorun olmayacak evliliğinde. Tabiki sen artık önüne bakmayı seçtiğinde, tanıştığın adama ben sana layıkdeğilim demeyi bıraktığında. Daha doğrusu kendini hatalarınla veya doğrularınla kabul edip sevdiğinde hepsi geçmiş olacak.
Bu yönde çaba sarfet, kötü dşüncelerinin sana hiçbir faydası yok bunu anla kabul et inan arrtık kendine.
Mutlu olacaksın.
Öyle de işte sorgulayacak veya duyacak birindenİyi de geçmiş geçmişte kalır.
Kimsenin bilmesine gerek yok.
İleri de eşin olacak kişi de dahil.
Yaşandı,bitti ve gitti. Bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?