Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Şuan biri Yok en son biri oldu ona daha başta söyledim ben sana layık değilim temiz değilim diye sorun değil dedi ama sonradan ona cok yakın davrandım ailesiyle tanıştım falan hep odasına çağırdı bende kapılmıştım evlenecez diyordu hep çok çabuk güveniyorum ya sonradan da bi baktım instagramdan bi kadına yazmış ayrıldım ondan sonra da hep içim içimi yedi o anlamama sebep oldu bunları ben ailemden ayrılmam canım zaten aileme nasıl yaptım bunları diyorum çok üzgünüm çok uyku uyuyamıyorum resmen intiharı düşündüm çok kez

netten bir daha kimseyle tanışma..
sık dişini biraz mutlaka üniye gir yeni ortam yeni arkadaşlar..
kendine hayatı zehr edeceğine ne yapabilirim diye bak..

O anlar normal geliyordu öyle bi bataklığa saplanmıştım ki

Senin için ne dediler ki canım ..
Aman beni hiç sorma.. o... ya çıktı adım. Düğünüme 1 ay falan kala halam aradı x ten bebek aldırmışsın eğer öyleyse bak nişanlın istemez seni rezil edersin bizi dedi. Bende ağzının payını verdim. Babamı da kışkırttılar sürekli sinirinden geceleri uykumdan kaldırır olmadık laflar ederdi. Bi sürü hakaret küfür.. öldürcem seni der dururdu. Şimdi kıymetli kızı oldum. O yaptıklarını unuttu iftira attılar sana Allah tan bulsunlar demeye başladı. Ama açılan o yaralar kapanmıyo.

Tabi bunları 5 yıl boyunca yaşadım ben ne eziyetti anlatamam. Burda yazdığım özet bile değil.

O yüzden hiiççç takmana değmez. Şu hayatta önce Allahım sonra kendim ve oğlum.. gerisi umrumda değil.. yeri gelince yılan gibi sokuyo herkes. Yılan bile daha insaflıdır öylelerinden..

Ya canım daha çok küçüksün,emin ol ileride "bana kötü gözle bakıyorlar" düşüncenden dolay kaçırdıklarına pişman olacaksın,yaşadıklarına değil.

Ne durumun tam anlatmıyorsun,ve hiç alışkanlığım olmadığı halde üstüne düşmek istiyorum bu konunun çünkü İnan yanlış düşünüyorsun hayatım mahvoldu vs diyerek.genceciksin ya, yaptığın hayatı mahvedecek bi şey değil.nolursun saçmalama.

Kim onlar ki kötü gözle bakıyorlar ne hakla? Hadi yurdumuzun durumunu biliyoruz üzerinde böyle bir baskı var.
Tıkayacaksın kulaklarını,umursamayacaksın.
Derslerine asılacaksın,güzel bir şehirde üniversite kazanacaksın. Hayatını kuracaksın,seni seven arkadaşların sevgilin olacak.
Ama çabalamalısın,herkesten önce sen kendini sevmeli,kendine saygı duymalısın

İşte duyarsa diye hep korkum var benim bir de önceden kabul edip sonradan yüzüme vurursa aldatırsa vs

Hayır sakin intihar çözüm değil kimse kimsenin iyi kul olup olmadığını bilemez ancak Allah bilir o seninle allah arasında olan bisey belki duanı kabul edecek sen kul hakkı yemedin hırsızlık yapmadın başkalarına zarar vermedin sadece kendine zarar verdin yiprattin suan yapacağın tek şey dua etmek ve terapi almak sonra bak nasıl düzelecek sin ama sakın ola ki ciddi ilişki yaşadığın birine gecmisinden bahsetme karsindaki de masum değil emin ol.hem layık değilim falan deme sen hata yaptın sadece ki bu onu ilgilendirmez arkamizda gözümüz yok önümüze bakacağız inşallah karşına iyi biri çıkacak ondan çocukların olacak buna inan pozitif ol sen iyi bir insansin

O anlar normal geliyordu öyle bi bataklığa saplanmıştım ki

Abartıyorsun kimler kimler evlenmedi, evlendikten sonra kimse ağzını açmaz, iftira atıyor dersin en kötü. Beni istemişti ben gitmemiştim falan belki.. bunları düşünüp daha da kötü duruma düşürme kendini. Olan olmuş geçen geçmiş, geçmişe dönemiyoruz malesef ve zararın neresinden dönsen kardır.

Hımmmm anladım.
Ben biraz geri kafalıyım sanırım...

Çok kötü şeyler yaşadım ablacım çok ilkokulda çok sessizdim hep dışlandım okulda da sonra yanlış arkadaşlar falan derken sevgili olaylarına girdim netten erkeklerle konuştum küçücük yaşta sevgili edindim oda bana sahip olmaya çalıştı ağladım dinlemedi bi şekilde kurtuldum işte utanıyorum sonra arkadaşlarına falan herkese anlatmış bu adımı çıkardı ben korkudan hep ezik durdum korktum hep sonra okulu bıraktım çok zor zamanlar geçirdim aileme de söyleyemedim çocuklukla zaten sorunluydu o zaman ailem kavga gürültüyle büyüdüm sonra işte bataklığa süründüm bi sürü erkek arkadaş bi sürü pis şey yaşanmışlık pislik biri olarak çıktım işte toparlanamıyorum

Öyle bir şey yaptın mı peki canım

Haklısın ama bunu dert etmeyecek erkek var mı ki varsa da umursamaz olması gerekiyor

Bir hayat tecrubesi olmus bunlar sana. Neden bu kadar uzuyorsun kendini ? Yasadin ve bitti. Gecmis gecmiste kaldi.

Bosuna zehir ediyorsun hayati kendine. Sanki kim birliktelik yasamiyor ? Ayip birsey mi herkesin durtuleri var. Hayatina aldigin adam da illa ki birseyler yasamis olacak. O utanmiyorsa sen neden utanasin?

Bir an once kendine gel. Suan yaptigim büyük bir hata. Kendini yiyip bitiriyorsun. Basini egme. Hayatini yasa. Okulunu oku. Yapmaktan keyif aldigin seyleri yap. Arkadas sevgili her zaman bulunur. Once sen kendini bir toparla, ozguvenini geri kazan.

Hayır canım benim demek istediğim sağlıklı mutlu bi evlilik olur mu yani yüze vurulur mu
Yooo benim yuzume hic vurulmadi
Oyle bir zihniyeti zaten barindirmam hayatima...brnce sende kendini pislik gibi hissedecegini arkasinda dur yasadiklarin...
Cogu kizin sorunu bu...yahu yasadin gordun gecti bu seni pislik yapmaz ki....hersey tecrübe

Ne kadar güzel ya keşke böyle insanlar bulsa beni de ama yok işte hep kullan at veya yargıla tipinde insanlar çıkıyor sonran olan bana oluyor geçmişini yüzüne vuruyor mu acaba çok kişiyle mi yaşamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…