Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Cinsellikle ilişki farklı şeyler mi ?
Cinsellik yaşadım ilişki yaşamadım ne ki ?
Birinde bekaret baki kaliyor demek istiyor sanirim.
Sen kendini temiz degilim sana layik degilim diye baslattigin bir iliskide cok ezdirirsin hele ki bir de evlenirsen.
Kendine acimaktan vazgec. Ailende sorun yok sanirim. Konusanlari da bosver gec. Onalr birsey yapmasan da konusurlardi zaten.

Yooo benim yuzume hic vurulmadi
Oyle bir zihniyeti zaten barindirmam hayatima...brnce sende kendini pislik gibi hissedecegini arkasinda dur yasadiklarin...
Cogu kizin sorunu bu...yahu yasadin gordun gecti bu seni pislik yapmaz ki....hersey tecrübe
Helal olsun canım özgüvenine hayran kaldım resmen evli misin

Senin bu yaşadıklarını artık bekar gençlerin neredeyse yüzde yetmişi yaşıyor.Adınada deneme yanılma , yada tecrübe diyorlar.Tabiiki tasvib etmiyorum keşke olmasaymış ama olmuş Yapacağın geçmişe sünger çekmek tövbeni etmişsin kimse seni yargılayamaz. Allah la senin aranda yaşadıkların.Günahını açığa vurma.Liseyi bitir üniversiteye başka şehire git.Hayat arkadaşını orada seç.Başka bir şehre yerleş.Kimseyede böyle eziklenme kafanı eğdikçe ensene vuran çok olur bunu unutma.Geçmişi unut, üniversiteye hazırlan.

Evet çok utanıyorum çok intihar etmek geçiyo hep içimden canım
Hmm cinsellik yasamadin yani...
Ama onun haricinde hersey yasadin...olsun
Bu da o anin gerekliligidi diyelim ama bence cinsellik yasasaydin daha iyidi en azindan karsilikli olurdu hissedilenler

Ilkokul caginda mi cikardilar adini? Anlayamiyorum galiba? Ilkokul caginda kizla ilgili konusan kendinden utansin.

Hayır canım benim demek istediğim sağlıklı mutlu bi evlilik olur mu yani yüze vurulur mu

senin hayattaki amacın yanlış bir kere..
hala evlilik diyorsun..
önce ben diyeceksin . önce liseyi bitir sonra üniyi bak nasıl yoluna girecek herşey..
tövbe ettim dedin öyleyse bırak erkekleri düşünmeyi yok kabul ederler mi bilmem ne .. sen önüne bak şu okulu bitir bir an önce.

Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama cinsellik yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
Olur fakat olayın boyutuna ve karşına çıkan kişinin senden beklentilerine göre değişir

Hmm cinsellik yasamadin yani...
Ama onun haricinde hersey yasadin...olsun
Bu da o anin gerekliligidi diyelim ama bence cinsellik yasasaydin daha iyidi en azindan karsilikli olurdu hissedilenler
İlişki hariç herşeyi yaşadım yani canım :;(

Ilkokul caginda mi cikardilar adini? Anlayamiyorum galiba? Ilkokul caginda kizla ilgili konusan kendinden utansin.
Evet o zamanlar iyice eve kapandım netten bi çok kişiyle tanıştım hep içime kapandım bi çok kişiyle buluştum yakınlaştık of of sarpasardı yani canım

İntihar çözüm mü? Biraz akıllı ol. Pişman olduysan aynı şeyleri tekrarlama. Ezik durma. Yeni bir yol çiz kendine. Mızmızlanmak en kolayı... sen bir şeyleri değiştirmeye çalış. Okula git eğitimini tamamla. Kitap oku. Söylediklerinde dürüstsen eski defterleri kapa ve yeni bir sayfa aç, bu kadar zor olmamalı. İntihar mintihar ne alaka noluyoruz yani.. abartma dramatize etme gözünde büyütme her ne yaptıysan. Sünger çek ve önüne bak. Bundan sonraki hayatını istediğin gibi içine sinecek şekilde pişman olmayacağın biçimde yaşa; oku! Okursan kendinle barışacaksın inanıyorum. Kimseye de geçmişini anlatma.

Helal olsun canım özgüvenine hayran kaldım resmen evli misin
Evet...evliyim
Evlilik oncesi cinsellik benim icin asla tabu degildi...tabu olana da birsey diyemem herkesin kendi hayat gorusu...ve dusunuyorum da
Cinsellik yasadim diye kimse beni agsalamadi bugune kadar...ama biliyormusun bakireyken arkamdan bir suru dedikodu donerdi soyle boyle diye...tabi cevrenin de etkisi buyuk
Biraz mahalle tarziydi...gecti gitti buyuduk ve herkesler kendi yoluna devam ediyor...
Asla cinselligini agzina sakiz yapanla ayni yolda yurume ister kiz ister erkek olsun...

Öyle bir şey yaptın mı peki canım
Bunun ne önemi var ki bunca eziyeti yaşadıktan sonra? Neticede zulüm yaşadım mı yaşadım. Yani ortak paydada buluşuyoruz. Sen bu kısma bak diğerine değil.

Çalışırken de biri kafayı takmıştı bana hasta ruhlu bi şeydi. Onu da istemedim diye farklı hesaplardan girip faceme ulu orta yollu falan yazardı. E bi şey yapmış mıydım hayır. Sırf istemediğim için bunları yaptı söyledi. O yüzden kim ne derse desin sen iyi olmaya bak.

Sınavlara hazırlan üni. oku. Ne bilim o çevreden uzaklaşcak bi şeyler yap. Böyle kendini hasta edersin.

Olur fakat olayın boyutuna ve karşına çıkan kişinin senden beklentilerine göre değişir
Nasıl beklenti canım
ben diyemiyorum işte hep dışlandığım için sürekli yanlış şeyler düşünüyorlar diye konuşamıyorum kimseyle arkadaşım Yok evden çıkamıyorum soğudum herşeyden biri kötü laf söyleşin hemen alınıyorum lise bitmek üzere açıktan üniversite için de başka şehir gidemem

Canım benim gerçekten zor yaşadıkların ama her şeyi yeni baştan kurabilirsin emin ol.
Adım adım gideceğim.

*'Bana sahip olmaya çalıştı' demişsin,kuzum eğer cinsel bir saldırıya uğramışsan iş hukuki boyuta gitmeli,karşıdaki kişi cezasını almalı.Tabi bu süreçleri kaldırabilecek olman için senin toparlanman ve güçlü olman lazım.
Ailen ile bu konuları konuşabilecek bir ilişkiye sahip değilsiniz sanırım?

*Bak canım hiç aklından çıkarma,senin olmayan bir hata/suçtan dolayı ezik değil dimdik durman gerek.Seninle yaşadıklarını anlatarak çirkinliği o yapmış,onun başının eğilmesi gerek.Başın dik olsun güzelim.

*Okulu bırakmak ne demek? ah be değer mi insanlar için hayatından olmaya.Bir daha sakın eğitimini insanların önüne geçirme.
Seninle aynı sebeplerden olmasa da birçok kişi okulda zorbalığa/dışlanmaya uğruyor.Ben de uğradım.İnsan tabiatı bu yanlış ama var.Sen kendi yoluna bakmalı,güçlü olmaya çalışmalısın.
Şimdi açıktan bitirmek üzereyim dedin,nolursun bitir okulunu,çok çalış.Üniversiteye hazırlan. İleride ne yapmak istiyorsun,ne meslek sahibi olmak istiyorsun? hayalin ne?

*Her insan hatalar yapıp 'bataklık' görebileceği yere sürüklenebilir.Ki senin anlattıkların insan pis şeyler,bataklık vs değil,nolursun yapma. Sadece şu an pişman oldugun bir şeyler yaşamışsın,olabilir. Her insan hata yapıyor emin ol. Her insanın pişmanlığı,yanlışları var. Ama hayat devam ediyor,yeniden kuruluyor, her şey en baştan inşa ediliyor.İnsan yaşayarak ve hata yaparak öğreniyor.Klişe gelebilir ama gerçek bu :)

*İntihar demişsin,yapma kendine kendi canına değer ver.Devam et,kendine hayaller kur hedefler koy.İnan kendine.

*Mümkünse psikolojik destek al,bu süreci atlatmanda sana yardımcı olacaktır profesyonel biriyle görüşmek.

Ama sen böyle düşünür kendine kıymet vermezsen hep pislikler çıkar karşına. Kendini sev değer ver ki kıymet vercek insanlar girsin hayatına da. Her şey sende bitiyo anla bunu.

Haklısın canım inşallah hep mutlu olursun evliliğinde peki eşin biliyor mu ailesi

Ben senin konularına hakim değilim. Yalnız fikir verebilirim mesela cinsellik olarak ne yaşadığın önemlidir hayatına girecek kişinin bu tarz şeyleri kabullenip kabullenmemesi önemlidir

İnsan suya düştüğü için değil , sudan çıkamadığı için boğulur.
yapman gereken tek şey ne biliyormusun bana göre ; yaptıklarını hata olarak görmen güzel ama hayatını mahvedecek derecede olan bir hata olarak görmemen gerekiyor. Annrle tartışırken ona sesini yükseltip , sonradan üzülüp , barışınca geçecek olan bir hata gibi düşün.
Herşeyin bir çözümü var ve inan bana kafanı bu kadar ağrıtmaya değmez.
Haa ciddi bir ilişkide yaşarsan eğer , bence bahsetmemelisin eşine yaşadıkların seni ilgilendirir sadece...

Ne tatlısınız siz ya, sarılasım geldi valla çok öpüyorum

Çocuktum daha ya anlatamadım korktum hep çocuk aklı işte şimdi olsa anlatırım ama hayatım mahvoldu resmen kaç kişiyle flört ettiğimi bile unuttum yakınlaştım hep onlarla ya kalbım paramparça ablacığım keşke tertemiz biri olup mutlu olsaydım bende bi çok kişi gibi yaşıtlarım hep dışarda arkadaşlarıyla vs veya evli mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…