Birinde bekaret baki kaliyor demek istiyor sanirim.Cinsellikle ilişki farklı şeyler mi ?
Cinsellik yaşadım ilişki yaşamadım ne ki ?
Sen kendini temiz degilim sana layik degilim diye baslattigin bir iliskide cok ezdirirsin hele ki bir de evlenirsen.Şuan biri Yok en son biri oldu ona daha başta söyledim ben sana layık değilim temiz değilim diye sorun değil dedi ama sonradan ona cok yakın davrandım ailesiyle tanıştım falan hep odasına çağırdı bende kapılmıştım evlenecez diyordu hep çok çabuk güveniyorum yasonradan da bi baktım instagramdan bi kadına yazmış ayrıldım ondan sonra da hep içim içimi yedi o anlamama sebep oldu bunları ben ailemden ayrılmam canım zaten aileme nasıl yaptım bunları diyorum çok üzgünüm çok uyku uyuyamıyorum resmen intiharı düşündüm çok kez
Helal olsun canım özgüvenine hayran kaldım resmen evli misinYooo benim yuzume hic vurulmadi
Oyle bir zihniyeti zaten barindirmam hayatima...brnce sende kendini pislik gibi hissedecegini arkasinda dur yasadiklarin...
Cogu kizin sorunu bu...yahu yasadin gordun gecti bu seni pislik yapmaz ki....hersey tecrübe
Hmm cinsellik yasamadin yani...Evetçok utanıyorum çok intihar etmek geçiyo hep içimden canım
Ilkokul caginda mi cikardilar adini? Anlayamiyorum galiba? Ilkokul caginda kizla ilgili konusan kendinden utansin.Çok kötü şeyler yaşadım ablacım çok ilkokulda çok sessizdim hep dışlandım okulda da sonra yanlış arkadaşlar falan derken sevgili olaylarına girdim netten erkeklerle konuştum küçücük yaşta sevgili edindim oda bana sahip olmaya çalıştı ağladım dinlemedi bi şekilde kurtuldum işte utanıyorum sonra arkadaşlarına falan herkese anlatmış bu adımı çıkardı ben korkudan hep ezik durdum korktum hep sonra okulu bıraktım çok zor zamanlar geçirdim aileme de söyleyemedim çocuklukla zaten sorunluydu o zaman ailem kavga gürültüyle büyüdümsonra işte bataklığa süründüm bi sürü erkek arkadaş bi sürü pis şey yaşanmışlık pislik biri olarak çıktım işte toparlanamıyorum
Hayır canım benim demek istediğim sağlıklı mutlu bi evlilik olur mu yani yüze vurulur mu
Olur fakat olayın boyutuna ve karşına çıkan kişinin senden beklentilerine göre değişirGeçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama cinsellik yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
İlişki hariç herşeyi yaşadım yani canım :;(Hmm cinsellik yasamadin yani...
Ama onun haricinde hersey yasadin...olsun
Bu da o anin gerekliligidi diyelim ama bence cinsellik yasasaydin daha iyidi en azindan karsilikli olurdu hissedilenler
Evet o zamanlar iyice eve kapandım netten bi çok kişiyle tanıştım hep içime kapandım bi çok kişiyle buluştum yakınlaştık of ofIlkokul caginda mi cikardilar adini? Anlayamiyorum galiba? Ilkokul caginda kizla ilgili konusan kendinden utansin.
Evet...evliyimHelal olsun canım özgüvenine hayran kaldım resmen evli misin
Bunun ne önemi var ki bunca eziyeti yaşadıktan sonra? Neticede zulüm yaşadım mı yaşadım. Yani ortak paydada buluşuyoruz. Sen bu kısma bak diğerine değil.Öyle bir şey yaptın mı peki canım
Nasıl beklenti canımOlur fakat olayın boyutuna ve karşına çıkan kişinin senden beklentilerine göre değişir
ben diyemiyorum işte hep dışlandığım için sürekli yanlış şeyler düşünüyorlar diye konuşamıyorum kimseyle arkadaşım Yok evden çıkamıyorum soğudum herşeydensenin hayattaki amacın yanlış bir kere..
hala evlilik diyorsun..
önce ben diyeceksin . önce liseyi bitir sonra üniyi bak nasıl yoluna girecek herşey..
tövbe ettim dedin öyleyse bırak erkekleri düşünmeyi yok kabul ederler mi bilmem ne .. sen önüne bak şu okulu bitir bir an önce.
Canım benim gerçekten zor yaşadıkların ama her şeyi yeni baştan kurabilirsin emin ol.Çok kötü şeyler yaşadım ablacım çok ilkokulda çok sessizdim hep dışlandım okulda da sonra yanlış arkadaşlar falan derken sevgili olaylarına girdim netten erkeklerle konuştum küçücük yaşta sevgili edindim oda bana sahip olmaya çalıştı ağladım dinlemedi bi şekilde kurtuldum işte utanıyorum sonra arkadaşlarına falan herkese anlatmış bu adımı çıkardı ben korkudan hep ezik durdum korktum hep sonra okulu bıraktım çok zor zamanlar geçirdim aileme de söyleyemedim çocuklukla zaten sorunluydu o zaman ailem kavga gürültüyle büyüdümsonra işte bataklığa süründüm bi sürü erkek arkadaş bi sürü pis şey yaşanmışlık pislik biri olarak çıktım işte toparlanamıyorum
Ama sen böyle düşünür kendine kıymet vermezsen hep pislikler çıkar karşına. Kendini sev değer ver ki kıymet vercek insanlar girsin hayatına da. Her şey sende bitiyo anla bunu.Ne kadar güzel ya keşke böyle insanlar bulsa beni de ama yok işte hep kullan at veya yargıla tipinde insanlar çıkıyor sonran olan bana oluyor geçmişini yüzüne vuruyor mu acabaçok kişiyle mi yaşamıştı
Haklısın canım inşallah hep mutlu olursun evliliğinde peki eşin biliyor mu ailesiEvet...evliyim
Evlilik oncesi cinsellik benim icin asla tabu degildi...tabu olana da birsey diyemem herkesin kendi hayat gorusu...ve dusunuyorum da
Cinsellik yasadim diye kimse beni agsalamadi bugune kadar...ama biliyormusun bakireyken arkamdan bir suru dedikodu donerdi soyle boyle diye...tabi cevrenin de etkisi buyuk
Biraz mahalle tarziydi...gecti gitti buyuduk ve herkesler kendi yoluna devam ediyor...
Asla cinselligini agzina sakiz yapanla ayni yolda yurume ister kiz ister erkek olsun...
Nasıl beklenti canım
ben diyemiyorum işte hep dışlandığım için sürekli yanlış şeyler düşünüyorlar diye konuşamıyorum kimseyle arkadaşım Yok evden çıkamıyorum soğudum herşeydenbiri kötü laf söyleşin hemen alınıyorum lise bitmek üzere açıktan üniversite için de başka şehir gidemem
Ne tatlısınız siz ya, sarılasım geldi valla çok öpüyorumCanım benim gerçekten zor yaşadıkların ama her şeyi yeni baştan kurabilirsin emin ol.
Adım adım gideceğim.
*'Bana sahip olmaya çalıştı' demişsin,kuzum eğer cinsel bir saldırıya uğramışsan iş hukuki boyuta gitmeli,karşıdaki kişi cezasını almalı.Tabi bu süreçleri kaldırabilecek olman için senin toparlanman ve güçlü olman lazım.
Ailen ile bu konuları konuşabilecek bir ilişkiye sahip değilsiniz sanırım?
*Bak canım hiç aklından çıkarma,senin olmayan bir hata/suçtan dolayı ezik değil dimdik durman gerek.Seninle yaşadıklarını anlatarak çirkinliği o yapmış,onun başının eğilmesi gerek.Başın dik olsun güzelim.
*Okulu bırakmak ne demek? ah be değer mi insanlar için hayatından olmaya.Bir daha sakın eğitimini insanların önüne geçirme.
Seninle aynı sebeplerden olmasa da birçok kişi okulda zorbalığa/dışlanmaya uğruyor.Ben de uğradım.İnsan tabiatı bu yanlış ama var.Sen kendi yoluna bakmalı,güçlü olmaya çalışmalısın.
Şimdi açıktan bitirmek üzereyim dedin,nolursun bitir okulunu,çok çalış.Üniversiteye hazırlan. İleride ne yapmak istiyorsun,ne meslek sahibi olmak istiyorsun? hayalin ne?
*Her insan hatalar yapıp 'bataklık' görebileceği yere sürüklenebilir.Ki senin anlattıkların insan pis şeyler,bataklık vs değil,nolursun yapma. Sadece şu an pişman oldugun bir şeyler yaşamışsın,olabilir. Her insan hata yapıyor emin ol. Her insanın pişmanlığı,yanlışları var. Ama hayat devam ediyor,yeniden kuruluyor, her şey en baştan inşa ediliyor.İnsan yaşayarak ve hata yaparak öğreniyor.Klişe gelebilir ama gerçek bu :)
*İntihar demişsin,yapma kendine kendi canına değer ver.Devam et,kendine hayaller kur hedefler koy.İnan kendine.
*Mümkünse psikolojik destek al,bu süreci atlatmanda sana yardımcı olacaktır profesyonel biriyle görüşmek.
Çocuktum daha ya anlatamadım korktum hep çocuk aklı işte şimdi olsa anlatırım ama hayatım mahvoldu resmen kaç kişiyle flört ettiğimi bile unuttum yakınlaştım hep onlarla ya kalbım paramparça ablacığım keşke tertemiz biri olup mutlu olsaydım bende bi çok kişi gibi yaşıtlarım hep dışarda arkadaşlarıyla vs veya evli mutluCanım benim gerçekten zor yaşadıkların ama her şeyi yeni baştan kurabilirsin emin ol.
Adım adım gideceğim.
*'Bana sahip olmaya çalıştı' demişsin,kuzum eğer cinsel bir saldırıya uğramışsan iş hukuki boyuta gitmeli,karşıdaki kişi cezasını almalı.Tabi bu süreçleri kaldırabilecek olman için senin toparlanman ve güçlü olman lazım.
Ailen ile bu konuları konuşabilecek bir ilişkiye sahip değilsiniz sanırım?
*Bak canım hiç aklından çıkarma,senin olmayan bir hata/suçtan dolayı ezik değil dimdik durman gerek.Seninle yaşadıklarını anlatarak çirkinliği o yapmış,onun başının eğilmesi gerek.Başın dik olsun güzelim.
*Okulu bırakmak ne demek? ah be değer mi insanlar için hayatından olmaya.Bir daha sakın eğitimini insanların önüne geçirme.
Seninle aynı sebeplerden olmasa da birçok kişi okulda zorbalığa/dışlanmaya uğruyor.Ben de uğradım.İnsan tabiatı bu yanlış ama var.Sen kendi yoluna bakmalı,güçlü olmaya çalışmalısın.
Şimdi açıktan bitirmek üzereyim dedin,nolursun bitir okulunu,çok çalış.Üniversiteye hazırlan. İleride ne yapmak istiyorsun,ne meslek sahibi olmak istiyorsun? hayalin ne?
*Her insan hatalar yapıp 'bataklık' görebileceği yere sürüklenebilir.Ki senin anlattıkların insan pis şeyler,bataklık vs değil,nolursun yapma. Sadece şu an pişman oldugun bir şeyler yaşamışsın,olabilir. Her insan hata yapıyor emin ol. Her insanın pişmanlığı,yanlışları var. Ama hayat devam ediyor,yeniden kuruluyor, her şey en baştan inşa ediliyor.İnsan yaşayarak ve hata yaparak öğreniyor.Klişe gelebilir ama gerçek bu :)
*İntihar demişsin,yapma kendine kendi canına değer ver.Devam et,kendine hayaller kur hedefler koy.İnan kendine.
*Mümkünse psikolojik destek al,bu süreci atlatmanda sana yardımcı olacaktır profesyonel biriyle görüşmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?