- 15 Nisan 2017
- 29
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi uzun hikaye
-
Görüşün diye kafanıza silah dayamıyorlarsa görüşmeyin.
Uzak durursun olur biter.. bu insanlardan sana hayir gelmiyor belliki.. uzak yere tasinin..
Uzak bir semt 'e taşının rahatlayın mümkünse de görüşmeyin...
onlardan degilsin diye yapıyorlardır.umursamamaya calış ama cok zor biliyorum. ama gercekten umursama.arkadaşlar merhaba benim bir elti derdim var 3 yıllık evliyim evlendim evleneli hep bir huzursuzluk hep bir sorun eltimle 1bucuk yıldır konuşmuyorum üstümde oturuyor diğer eltim de arkada oturuyor kaynanmda arka tarafta ama ben ne yaptıysam bir türlu bana karşı iyi olmadılar arkadaş bir türlü hepsi kuzen akraba ben bir tek yabanciyim büyük eltim iyiydi sonra benim doğum günümde laf vurmalar beni aşağılayıcı cümleler ve bir hamilelik sürecum oldu 9 aylık di anne karnında doğuma yakın vefat etmişti bebeğim .olaydan bir ay sonra benim doğum günümdü moral amaçlı eşim doğum günü hazırladı hem geç geldi eltim surat bir karış eşinin yaninda kalkipta bir yardım etmedi hiç birşeye müzik açacak eşim açmayın başı ağrıyor mus daha neler neler biz tartıştık ondan sonra bağlantımız ı kestik bu konular olduğu nda kiradaydik evimiz tadilattaydi aile sorunları var diye kiraya çıkmıştık bide daha sonra taşındık eve sorunlar devam etti eltim surekli uğraştı benle beni görünce kadina birşeyler oluyor hemen cocuguyla konuşuyor canim kziim işte gülüyor çocuğunu hemen seviyor sesli bir sekilde ve hala devam ediyor bu sorunlar mutfakdayim sesimi duyar aynı hemen sesini duyurur cocuguyla boyle sesini incelterek konuşur disarda görsün yine aynı sabah erkenden kapılar hizki kapanır yanıma biri gelir kapıya çıkar bakar hızlı kapatır surwkli telde dedikodu yapar yalancı düzenbaz bir kadin ya var ya psikoloji mi çok bozmuş ya valla pislik bir kadin kv kp derseniz ayrı bir hava bana geliyordu kaynanm sürekli eltim icjn konuşuyordu gıcık alıyordu bu hareketlerinden dolayı sonra oraya gider bana gelmez bir süre akılları eser böyle akılları eser öyleler ya nasıl bir ailenin içindeyim anlatamam o kadar çok şey var ki yani kelimelere sığmayacak kadar yok cunllelr bile çaresiz gerçekten ben ne yapayım bu kadına kavga ettik herşey yaptık hep uğraştı ve devm ediyor da hala illa bir ugras peşinde beni görünce illa bir rahatsızlık yapaçak yapmazsa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?