yardım edin nedir bu elti meselesi

uzun hikaye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
29
4
1
32
arkadaşlar merhaba benim bir elti derdim var 3 yıllık evliyim evlendim evleneli hep bir huzursuzluk hep bir sorun eltimle 1bucuk yıldır konuşmuyorum üstümde oturuyor diğer eltim de arkada oturuyor kaynanmda arka tarafta ama ben ne yaptıysam bir türlu bana karşı iyi olmadılar arkadaş bir türlü hepsi kuzen akraba ben bir tek yabanciyim büyük eltim iyiydi sonra benim doğum günümde laf vurmalar beni aşağılayıcı cümleler ve bir hamilelik sürecum oldu 9 aylık di anne karnında doğuma yakın vefat etmişti bebeğim .olaydan bir ay sonra benim doğum günümdü moral amaçlı eşim doğum günü hazırladı hem geç geldi eltim surat bir karış eşinin yaninda kalkipta bir yardım etmedi hiç birşeye müzik açacak eşim açmayın başı ağrıyor mus daha neler neler biz tartıştık ondan sonra bağlantımız ı kestik bu konular olduğu nda kiradaydik evimiz tadilattaydi aile sorunları var diye kiraya çıkmıştık bide daha sonra taşındık eve sorunlar devam etti eltim surekli uğraştı benle beni görünce kadina birşeyler oluyor hemen cocuguyla konuşuyor canim kziim işte gülüyor çocuğunu hemen seviyor sesli bir sekilde ve hala devam ediyor bu sorunlar mutfakdayim sesimi duyar aynı hemen sesini duyurur cocuguyla boyle sesini incelterek konuşur disarda görsün yine aynı sabah erkenden kapılar hizki kapanır yanıma biri gelir kapıya çıkar bakar hızlı kapatır surwkli telde dedikodu yapar yalancı düzenbaz bir kadin ya var ya psikoloji mi çok bozmuş ya valla pislik bir kadin kv kp derseniz ayrı bir hava bana geliyordu kaynanm sürekli eltim icjn konuşuyordu gıcık alıyordu bu hareketlerinden dolayı sonra oraya gider bana gelmez bir süre akılları eser böyle akılları eser öyleler ya nasıl bir ailenin içindeyim anlatamam o kadar çok şey var ki yani kelimelere sığmayacak kadar yok cunllelr bile çaresiz gerçekten ben ne yapayım bu kadına kavga ettik herşey yaptık hep uğraştı ve devm ediyor da hala illa bir ugras peşinde beni görünce illa bir rahatsızlık yapaçak yapmazsa olmaz

ya yazarak olunca neyi nasıl anlatsam şaştım yani eltim le konuşmuyoruz ustumde oturuyor ve sürekli benimle uğraşıyor yoluma devam ediyorüm beni gordugunde sabır çekip hareket yapar cvp vermem etmem yine aynı hemen sesini yükseltir cocuguyla konuşur sürekli olarak sesini incelterek ben mutfakda yim duyar mutfakdayim abartarak konuşur ben müzik açarım mutfakda iş yaparken oda yapar kaynanamda olduğumu bilsin gelir abuk subuk konuşur sesini incelterek konusuyor bagiriyor var ya cok pislik bir kadin ya cidden amacını anlayamıyorum

ya zaten görüşmüyorum ama üstümde oturuyor ve sürekli bir ugras peşinde çöp atmaya çıkarım beni duyar görür hemen sesini duyurmaya çalışır abartarak cocuklariyla konuşur seni seviyorum seni seviyorum yerim seni böyle sesini incelterek konuşur her beni gordugunde duyduğunda sesimi hep aynı 1 buçuk yıldır

Öyle çok dolmuşsunuz ki neyi nasıl anlatacağınızı şaşırmışsınız.. bu kadar sıkıntılısınız madem eşiniz anlayışlı bi adamsa görüşmeyin olsun bitsin.. hayır yani bu kadar değerli mi yoksa çok mu seviyosunuz da bu kadar takıyosunuz kafanıza? Gözünüzde büyütüyosunuz?

Uzak durursun olur biter.. bu insanlardan sana hayir gelmiyor belliki.. uzak yere tasinin..

yok yani kadin boyle beni gördükçe davraninca geriliyor ister istemez her gün hzuruksuzluk la uyanıyorum gürültü yapiyolar sürekli saat kaçtan yani ben ne yapayım onu alt etmek icjn soruyorum ve eslerimiz yurt dışında burdaykende aynıydı pek birşey fark etmiyordu ya anlatmakla olmuyor işte tam duygularımı anlatamadım

keşke ama bir kere aile meselesinden kiraya düştük hamileydim neler çektik ya kadin hamileydim yine bana karşı bir tavir sergileme peşinde uğraşma gıcıklık amacı yani ne yapayım onu gorunce sesini duyurunca desin ki beni takmiyor yada uğraşmayı kessin çünkü vallla psikolojim bozuldu

işte öyle birşey şu an mümkün değil ne yapayım yani kadin 4 çocuk annesi 31 yaşında bir kadin en küçüğü anaokuluna gidiyor en büyüğü liseye yani ne dersiniz bu tur insana hiç birşey kabul etmeye hatasını olsun herşeyi sürekli dedikodu sürekli bir hareket bir gıcıklık yapacak beni görünce yani ne yapayım söyleyin allah için

Canım söyle düşün çevrende önemsemediğin insanlardan bırının bunu yaptığını düşün kafaya bıle takmazsın önemsemezsın bıle çünkü o ınsanı zaten onemsemıyosun yaptıklarını mı onemsıceksın . Ama o eltini farkında değilsin belkı ama onemsıyosun her hareketi sana Batıyo sınırlenıyorsun eltini gözunde büyütmesen onu tınlamasan yaptıklarını umursamazsın bile. Kafanda bıter herşey onu kafanda bıtır sonra umursamazsın bıle ha yüz yüze geldıgınızdede onu şaşırt hiç gülmeden cevap ver çok ciddi ol gerekmeyınce de hıc konusma. ortamdaysanız onunla ılgılı olan seylere yorum yapma diğerlerıyle konus o sana gülerek konuşsa bıle sen gülme cıddı olduğunu bilsinler

onlardan degilsin diye yapıyorlardır.umursamamaya calış ama cok zor biliyorum. ama gercekten umursama.
yada kız kar. kuzenini birşeyini eşine almayı planlamış olabilriler eşinde seninle evlenince deliye dönmüşlerdir.,
yada kendilşerine söz hakkı verilmediyse evlilik için bununla uygun gördük evlen gibi... sende de söz hakkı olmuş demek ki.. kıskanmışlardır...
bebegin için üzüldüm umarım yeniden gebe kalır saglıklka bebegini dünyaya getirirsin.
ve lutfen yeniden hamile kalmayı düşündügünde iyi bir doktt. gidip genetik dahil tüp testlerinizi yaptırın. ki sonunda gene hüsran ile karşılasşmayın..

Bence siz eltiyi takıntı haline gitmişsiniz ve her yaptığı size batıyor,dokunuyor ..saydıklarınızın hepsini yapıyor olabilir ama siz biblonuzda hassas olduğunuz için daha çok etkileniyorsunuz .
Uzman yardımı alarak bu sorunun üstesinden daha rahat gelebilirsiniz diye düşünüyorum

Bana asıl sorun sizin bebeğinizi kaybetmenize rağmen eltinizin size gösteriş yaparmış gibi bebek sevmesi gibi geldi. Birde eltinizin sizi çekememesi. Nacizane önerim bir an evvel taşının. Yoksa psikolojiniz bozulur bu gidişle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…