yardım edin nedir bu elti meselesi

müzik aç yada tvnin sesini biraz daha aç duymazsın onu.sallama onu ya nereye kadar yapacak sen böyle ol diye yapıyor zaten.

Eltilerinin ve kv hepsi iyi anlaşıp seni disliyorlarsa sende bir sorun olabilir mi ki acep? Eltin neden seni istemiyor acaba? He bana sorsan umurumda olmazdi. Kapiniz ayri bacaniz ayri sonucta.

Cazgır cadaloz gelin olun hep sizi konuşsunlar çatlasınlar

Ağzına geleni söyle... çarp kapını... bi selam ver bi verme onlar senden bıksın

Hiç derdiniz kalmaz

allahindan bulsun diyorum her gün çünkü o kadar canımı sıkıyor evimde huzurum yok .çok fena bir kadin ya

allahindan bulsun diyorum her gün çünkü o kadar canımı sıkıyor evimde huzurum yok .çok fena bir kadin ya
evinde huzuru kaçıracak kadar ne oluyor yapma lütfen ya bunu kendine. şöyle düşünmeyi denesene bir kere bu kadının küçük bir çocuğu var ve çok titizde bir kadın sürekli evi temizliyor. gene bizim titiz temizliğe başladı dersin her seferinde hattta bir yerlerimi çarpıyor sakarda biraz demekki öyle düşün. sen keyfine bak bunları benimle uğraşmak için yapıyor gibi düşünceleri atıyorsun hemen aklından ve o sakar titiz ve çocuklu bir kadın sadece bunu düşünüyorsun tamammı

eltimle kv iyi anlasiyor demedim ama ben yabancı yim hepsi akraba evliliği kaynanm eltimi sevmiyorum diyordu kötülüyor sonra ona gider bana gelmez ve ben o kadar çok şey yaşadım ki onlardan yana hamileliğimde yinede saygıda kusur etmedim ama haklı olduğum halde sonra hepsi onu tutar beş yüzluluk yaparlar .hadi ne dersiniz bu duruma

valla ne diyecem bilemiyorum.işte böyle herşeyi anlatamadığım icjn kalıyor boyk3 yarım cümleler.bir görup yaşasanız .pes dersiniz o kadar su an bile sizle yazışırken nasıl küçük çocuğu bu saate kalmış zıplıyorlqr

Başınız sagolsun 9 aylik benim de bir kaybim var hic unutulmuyorlar... o donem ne yasarsaniz ates dustugu yeri yakiyor ... sizi cok iyi anliyabiliyorum... bebegimi ilk kaybettigim aylarda eltim oruca cagirdi altindan bir seylerin cikacagini hissede hissede gittik ... yeni dogmus bir bebek yegeninin bebegi ve ben dokuz aylik evladini yitirmis bir anne... cikmak istedim cikamadim kacmak istedim kacamadim bagirmak istedim bagiramadim... oylece bakakaldik o bebege ... havalara atarak sevdiler gozumuzun onunde oglum bakti... ben baktim... esim bakti... icimiz ezile ezile uc saat o iskenceyi yasattilar bize... bu hangi vicdana sigardi kimse agzini acmadi dilini cevirmedi alip beni cikarmadilar ordan... allah bile benim evladimi dayanamam diye bir kez bana gostermezken merhametsiz kullari bunu yapti on tane insan da sahit oldu bunun icinde kvalide de vardi... sadece tepkimize baktilar biz zaten aci icindeydik buna ne gerek vardi ki allahin mubarek bir gununde...
O gun bugundur eltim yilandan farksiz ...
Esim bu konuyla ilgili agzini acip dilini cevirmedigi icin hakliyken haksiz oldum... ortada hakli gibi gezen o oldu... ben sustum allaha havale ettim ... bugun susamadim...
Kayin validenin evinde birbirimize girdik benmisim haksiz olan o bilmeden yapmis...
Ben fesatmisim kayin valide soyledi bunu bana onlar vicdanli ben fesat...
Esimle bosanma asamasina geldim esim de o gun yasadiklarini unuttu sanirim...
Bir hakikat varmis aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar...
Esim beni eve birakti anasina gitti ...
Ben haksizmisim...
Onun sucu yokmus orada sahitlik edipte bir gram suclu olmayan insanlardan bir gun gelir allah hesap sorar mi ki ...
Ben de o gunleri gorur muyum ki...
...

Anladigim kadariyla bebeginizi kaybetmissiniz ve eltinizin nispet yaptigini ve surekli sorun cikardigini dusunuyorsunuz.

Basiniz sagolsun bu arada.

Benim tepemdede bi elti var düşman başına bi kaç olay yaşadık ve notunu verdim bundan sonra merhaba merhaba ötesi yok bende
Sende takma takınca düzelmiyorlar çünkü huzurunu bozduğunla kalırsın
Hayatından çıkar rahat et

Canım sen kendini üzme ne olur.Maalesef bazı insanların hiç merhameti yok.Allah kalplerine merhamet versin.Rabbim merhametli insanlardan eylesin bizleri.Yüce Peygamberimiz (sav) ne güzel buyurmuş: ‘Sizden biriniz, kendisi için arzu edip istediği şeyi, din kardeşi için de arzu edip istemedikçe, gerçek anlamda iman etmiş olmaz.”

Net bir çizgi çekin bnce adam yerine koyup ta tavır bile yapmayın sizin rahatsız olduğunuzu fark ediyorsa özellikle yapıp daha çok zevk alıyordur.bu fırsatı vermeyin kizdiginizi belli etmeyin en guzel cevap yokmuş gibi davranmak bana göre

Konu sahibi 1,5 yıldır foruma girmediğinden hamzam06 canım sana mesaj yazdım ama mesajımın yarısı çıkmış . Sen güzel bir sabırla sabret kardeşim. İnşallah gün gelecek Rabbim hem bu dünyada hem ahirette sabrının mükafatını verecek. Hele ahirette Rabbimizin acılara sabreden kuluna verdiği mükafatlara herkes özenecek.Kötü niyetli insanlar ise hem bu dünyada hem ahirette kaybedenlerden olurlar.Allah razı olmaz yaptıklarından.Yine de biz kalbimizi temiz tutalım canım benim.Allah onları da ıslah etsin diyelim.Kalbini rahat tut canım Allah’a sığın.Eşinle de tartışma lütfen o iinsanlar yüzünden.Birbirinizi kırmayın acınızı anlamayanlar sebebiyle..Rabbim görüyor biliyor seni. Allaha aç derdini. Latif Rabbim sana da versin seve seve büyüteceğin bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…