yardım edin nedir bu elti meselesi

Bence eltinin değil de senin psikolojin bozulmuş bebeğinin ölümünden sonra, sen sanıyorsun ki eltin kendi çocuklarını severek sana nispet yapıyor.

işte anlatınca herkes öyle düşünüyor kadıni bir tanısanız anlarsınız uzaktan konuşmak basit tir her zaman öyle kötü insanlar la uğraşmak yaşamak nasıl birşey anlayamaz yasmayan

Canım söyle düşün çevrende önemsemediğin insanlardan bırının bunu yaptığını düşün kafaya bıle takmazsın önemsemezsın bıle çünkü o ınsanı zaten onemsemıyosun yaptıklarını mı onemsıceksın . Ama o eltini farkında değilsin belkı ama onemsıyosun her hareketi sana Batıyo sınırlenıyorsun eltini gözunde büyütmesen onu tınlamasan yaptıklarını umursamazsın bile. Kafanda bıter herşey onu kafanda bıtır sonra umursamazsın bıle ha yüz yüze geldıgınızdede onu şaşırt hiç gülmeden cevap ver çok ciddi ol gerekmeyınce de hıc konusma. ortamdaysanız onunla ılgılı olan seylere yorum yapma diğerlerıyle konus o sana gülerek konuşsa bıle sen gülme cıddı olduğunu bilsinler

kadın çok tuhaf konuşmuyoruz hiç bir şekilde ama kadin beni gorunce sesini yükselterek cocuguyla sesli sesli konusmaya sesini incelterek başlıyor rahatsız edici davranislar üstümde oturduğu için hep bir ugras icinde ya gerçekten o kadar çok şey var ki anlatmaya cümleler yetmiyor

ben öyle birşey söylemedim bu şekil yazıyorsunuz ki benim yaşadığım olayı anlatıyorum bilip bilmeden bu tur yorum yazmayın lütfen kırıcı

aynen kadın beni görünce başlıyor uzaktan bile gel buraya kizimmm canim benim seni seviyorum seni seviyorum bagira bagira hep birşeyler ini duyuryor beni görünce kaynanamda olduğumu duysun hemen gelir içeri girer girmez başlar sesini incelterek konusmaya yani o kadar belli ki bilerek yaptığı ben ne yapayım söyleyin

Yazaken nokta virgül ve paragraf kullanın, okurken hamgi cümle nerede başlayıp nerede bitiyor anlayamadım.

ben öyle birşey söylemedim bu şekil yazıyorsunuz ki benim yaşadığım olayı anlatıyorum bilip bilmeden bu tur yorum yazmayın lütfen kırıcı

surwkli telde dedikodu yapar yalancı düzenbaz bir kadin ya var ya psikoloji mi çok bozmuş ya valla pislik bir kadin

Buradakiler kim yazdı:işsiz:

Bence yaşadığınız kayıptan dolayı psikolojiniz iyi değil ve eltiniz ne yapsa size batıyor

arkadaşlar merhaba benim bir elti derdim var 3 yıllık evliyim evlendim evleneli hep bir huzursuzluk hep bir sorun eltimle 1bucuk yıldır konuşmuyorum üstümde oturuyor diğer eltim de arkada oturuyor kaynanmda arka tarafta ama ben ne yaptıysam bir türlu bana karşı iyi olmadılar arkadaş bir türlü hepsi kuzen akraba ben bir tek yabanciyim büyük eltim iyiydi sonra benim doğum günümde laf vurmalar beni aşağılayıcı cümleler ve bir hamilelik sürecum oldu 9 aylık di anne karnında doğuma yakın vefat etmişti bebeğim .olaydan bir ay sonra benim doğum günümdü moral amaçlı eşim doğum günü hazırladı hem geç geldi eltim surat bir karış eşinin yaninda kalkipta bir yardım etmedi hiç birşeye müzik açacak eşim açmayın başı ağrıyor mus daha neler neler biz tartıştık ondan sonra bağlantımız ı kestik bu konular olduğu nda kiradaydik evimiz tadilattaydi aile sorunları var diye kiraya çıkmıştık bide daha sonra taşındık eve sorunlar devam etti eltim surekli uğraştı benle beni görünce kadina birşeyler oluyor hemen cocuguyla konuşuyor canim kziim işte gülüyor çocuğunu hemen seviyor sesli bir sekilde ve hala devam ediyor bu sorunlar mutfakdayim sesimi duyar aynı hemen sesini duyurur cocuguyla boyle sesini incelterek konuşur disarda görsün yine aynı sabah erkenden kapılar hizki kapanır yanıma biri gelir kapıya çıkar bakar hızlı kapatır surwkli telde dedikodu yapar yalancı düzenbaz bir kadin ya var ya psikoloji mi çok bozmuş ya valla pislik bir kadin kv kp derseniz ayrı bir hava bana geliyordu kaynanm sürekli eltim icjn konuşuyordu gıcık alıyordu bu hareketlerinden dolayı sonra oraya gider bana gelmez bir süre akılları eser böyle akılları eser öyleler ya nasıl bir ailenin içindeyim anlatamam o kadar çok şey var ki yani kelimelere sığmayacak kadar yok cunllelr bile çaresiz gerçekten ben ne yapayım bu kadına kavga ettik herşey yaptık hep uğraştı ve devm ediyor da hala illa bir ugras peşinde beni görünce illa bir rahatsızlık yapaçak yapmazsa olmaz
görüşme! görüşüpte canınızı sıkdığına değmez. sen sallama onu bayramda seyranda bir araya gelirsenizzde muhattap olma şahsen ben bunu bir kere yaptım sağlam ders oldu ne aradı ne sordu kafam rahat anlayacağın. yüzüne bakmayınca adam yerine konmadığını anlar kuyruğunu kıstırıp uzaklaşır.

görüşme! görüşüpte canınızı sıkdığına değmez. sen sallama onu bayramda seyranda bir araya gelirsenizzde muhattap olma şahsen ben bunu bir kere yaptım sağlam ders oldu ne aradı ne sordu kafam rahat anlayacağın. yüzüne bakmayınca adam yerine konmadığını anlar kuyruğunu kıstırıp uzaklaşır.

ya işte iki yıla yakın olucak konuşmuyoruz.Ama kadın beni ne zaman görse mutfakdayim sesimi duysa kasıtlı şeyler yapıyor sesli konuşarak sabahın erken saatinde kapıları hızlı kapatıp eşya çekmeler elektrik süpürgesi erken saatt3 her gün calsiir.yanımda ablam annem kaliyor birinin kaldığını görünce daha fazla yapıyor gürültü kirliliği ya anlatmaya gücüm kalmadı inanın .ne yapacağımı bilmiyorum

ya işte iki yıla yakın olucak konuşmuyoruz.Ama kadın beni ne zaman görse mutfakdayim sesimi duysa kasıtlı şeyler yapıyor sesli konuşarak sabahın erken saatinde kapıları hızlı kapatıp eşya çekmeler elektrik süpürgesi erken saatt3 her gün calsiir.yanımda ablam annem kaliyor birinin kaldığını görünce daha fazla yapıyor gürültü kirliliği ya anlatmaya gücüm kalmadı inanın .ne yapacağımı bilmiyorum
eltinize cok uzuldum. tum hayati sizi sinir etmek uzerine kurulmus. hayatta baska amaci yok belli. ne kadar da zavalli. siz temiz olun iyi olun. bosverin yuvaniza bakin.
Buarada basiniz sagolsun. dilerim Saglikli hayirli evlatkarla mujdelenirsiniz.

Back
X