Yardım edin nolur dayanamıyorum artık :((((

hata üstüne hata..bu kadar şeyi göze aldığıuna göre sen aslında neler yapman gerektiğinide biliyor olmalısın:1closedeyes:

bu ne kardeşim ya dalgamı geçiyosun bizimle dizi senaryosu gibi eee sonraki bölüm ne zaman merak ettim şimdi ne olacak bari gerisinide yaz

ayrılığın hemen arddınndan bebklerde ölmüş falan olaylar çok karışık ben pek inandırıcı bulmadım ama gerçekse Allah sabır versin karışık seviyosa dayanamaz döner diye düşünüyorum

İhtiyaç, karşı konulamayan istekler, mazeretler, gerekçeler bir yana.. bir kadının sanal bir ortamdan doğan bir ilişkiye bu kadar cesurca kapılabilmesini inanın anlayamıyorum.. üstelik iş o kadar büyümüş ki, kendiniz dahil olmak üzere herkesi kandırmışsınız.

Sanki türk filmi izler gibi oldum ! Eşini sevmiyorsun ayrıcada kısır tekrar evlen ama bu defa sevdiğin anlaşa bildiğin olsun ve sende dürüst ol seçimide kendin yap olan olmuş artık sende mutluluğu hak ediyorsun yeterincede üzülmüşsün

eşinden boşan............artık araya başkası girmiş hem bedenen hem ruhen başkasına aitken bu evlilik nasıl devam edebilir ki?..
boşanman gerçekleştikden sonrada sevgilinle görüş burda yazdıklarını ona anlat...
bence yuva yıkan biri olmamak için kaçıyordur senden..
ki zaten yuva yıkılmış kendini yıpratma daha fazla, yapman gereken tek şey eşinden ayrılmak
sayfalarca hayatını yazsanda ihanet edeni hiçkimse haklı görmez..
ALLAH yardımcın olsun!

Bana da inandirici gelmedi ama hayatta ne inanilmaz olaylar oluyor diyerek yorum yapicam.
Esinden bosanmalisin, cunku adami cok kotu bir sekilde aldatmissin. gerci aldatmanin iyisi kotusu mu olur,neyse... Ama mutsuzduk, gorucu usulu evlendik gibi bahanelerin arkasina sakin saklanma, cunku hicbirsey sana aldatma hakki vermez.
iki ayak ustunde o kadar is cevirmissin ya, yok sehir disina yurtta kalmaya gidiyorum deyip tatile gitmeler, hayatta aklima gelmez valla. Demek ki sen o kadar aciz biri degilsin, is de bulursun, okul da okursun istesen.
Ben senin yerinde olsam once bu evliligi bitirir, sonra da kendi isime gucume bakarim.

vallada yalan billada yalan dagılın kıslar ...bu kadar olmaz yani hele o bebeklerin ölmesi o anda bu kadarmı tevafuklar bir arada olur ..

Karsindaki sevdigin adam da seni birakmakta hakli. Bekarim diye yalan soyleyip adamla ne islere kalkismissin. Hey yarabbim. Birak onun da pesini, yaziktir. Kendini egitmelisin. yalancilik, aldatmak, hic guven vermiyorsun, adam senden tabii ki kacacak.

nasil oluyor hergun kacma planlari yapiyordunuz???adam senin evli oldugunu bilmiyormus sana demedi mi once geleyim ailenden isteteyim seni diye cok celiski var hikayende

pardon hangi filmdi bu
akannehir
"aferin iyi etmissinizmi diyicez" size evliyken bir baskasiyla olmussunuz (!)

nolur bana bi akıl verin şu saatten sonra ne yapabilirim nasıl hareket etmem lazım yalvarıyorum buna çok ihtiyacım var ((

böyle yazan birine verilecek cevap mı arkadaşım senin ki...
şu mübarek günlerde yardımcı olmayı denesek daha iyi olmaz mı?..
yaşadığı her ne olursa olsun cezasını vermek bize düşmez
tek diyeceğimiz şey ALLAH YARDIMCISI olsun...

banada hiiiiiiiiiiiçççççççççççç inandırıcı gelmedi nasıl bu kadar rahat dışarı çıkıp ailesine karıştınki bir gün çıkarsın iki gün çıkarsın eşin sormuyormu nereye die yeni bir gündem konusuuu yalandan

ya canım gerçekten haklısın ama baksana o kadar barizki yalan oldugu dizmiş resmen ya ..o kadardır bu forumdayım herkesin yalan dedigini ciddiye alır cevap yazarım ama bu kadarda olmaz ama degilmi..a.s.

eşini aldattığın için vicdan azabı çekiyormusun.yada o evreyi geçtinmi.bence önce eşinden ayrıl yazıktır,günahtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…