Yardım edin nolur dayanamıyorum artık :((((

vereliniortak

O kadınla bu bayanın durumu çok farklı. O bu kadar pişkin değildi. İnce hesaplar yapmıyordu. O sadece bir kere aldatmıştı, ama bu aylarca hem kocasını hem sevgilisini uyutmuş. O kadın bunun yanında masum kalıyor...

güzel hikaye. nereden alıntı.

Bu kadar ağır ithamlar sizce biraz fazla değilmi arkadaşlar!!!
Herkes hata yapar sende bende oda buda!!!!
Ama bu arkadaş hata yapmış ne yol izliyicek bilmiyor bence ona yol gösteren olalım..
Yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali olay anlşılan kız ailesinin yanına gitmek istemiyor ama ...eşininde yanındada kalmıyıcak..
Çünkü eşiyle boşanmayı konuşmuş..
Eski sevgiliside k.bakmayın pek doğru sayılmaz yani..bekar bile olsa bir genç kızdan ilişki istiyorsa yuh derim yazık günah..
Bu kız genç arkadaşlar o yüzden lütfen yolgösterin

Konu çok uzun, okuyamıycam hepsini, biriniz özet geçse ya:hulya:

Bu tur konulara pek ınanmayan bırı olarak ben,
nedense bu mevzuya ılk kez ınanasım geldı.
Neden mı?
Hemen hemen aynı durumla karsılasan bır komsumuz vardı.
Kadını arkadasları ıle sohbet edıyor dıye bılıyor ınternette.
Esı bır vakıt sonra suphelenıyor ve casus bır program yukluyor.
Sonunda bır erkekle acık secık yazısmalar yaptıgını tesbıt edıyor.
Ortaya cıktıgında kıyametı koparmıstı esı, esının aılesı.
Kadın savunma yapmıs,
'ısteyerek evlenmedım, sevmedım, bılıyordun' dıye.
Sonucu tam hatırlamıyorum,
yanıltmamak adına hafızamda kalan kırıntıları yazmıyorum.

Benım demek ıstedıgım, galıba bıze uc gıbı gorunen yasamlar,
hayır bu konu fake dıye ıtıraz ettıgımız mevzular olabılıyormus.
Cevremde boyle bır vakaya rast gelmemıs olsaydım,
muhtemelen bende bu konu fake derdım.
Ama daha nıce bu gıbı mevzulara rast geldım.
Yok, dunya bızım zannettıgımız kadar temız degıl!

ay gerçekmi bu yaşam. gerçekse boşanmalısın uyutma artık kocanı ayakta. boşanmazsan bile başka bir adam çıksa, gene aldatabilecek gibi duruyorsun (2. şahsı istediğine göre). mübarek günde. en iyi kararı senin vicdanın verir. Allah göstermesin geçmiş kolay değil. ama benim annemde 15 yaşında gelinmiş. babamı sevmiş sonradan. hele teyzemde nikah masasında görmüş kocasını. kaç yaşına geldi hala kocasıyla kavga eder durur. ama eşini aldatmadı. ailenin yaptıklarının arkasına saklanamazsın. Allah ıslah etsin ne diyeyim

gerçkmi bu ya kendimi türk filiminde zannettim.hat üstüne hata bide cesaretinize hayran kaldım bir hafta sevgilinle tatile çık ben kesin uzaydan inmeyin ohaoldumsmile

ya arkadaşlar şu hayatta neler oluyor,bilmediğimiz kabullenemeyeceğimiz neler yaşanıyor siz de herşeye karşı çıkmayın oluyor işte tvye bile az çok yansıyan buna benzer olaylar çıkıyor ki bunlar bence hiçbişey deği.insanoğlu varoldukça böyle olaylar her zaman olacaktır.

Bence ciddiye almayın bu tipleri,
AŞIRI DERECEDE FİLM İZLEMİŞSİN
NE ....... VAR YA ŞU DÜNYADA
GİT BAŞKA YERDE DALGA GEÇ

onu bunu bırakın sevgilisinin annesi nasıl kabul ediyo çok geniş valla sen ayrıl gel bizim gelinimiz ol Allah bilir ne planları var büyük konuşmayayım şahsen ben istemem böyle kocasını aldatıp oğluma yalan diyip kandıran bi kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…