slm ... yasim 22 esimin yasi 29 .7 senelik evliyim cocugumuz olmadi aciklanamayan infertelite denildi 4 kez özel bi poliklinkte asilama yaptirdik tutmadi daha sonra zekai tahir burakta ilk tüp bebek denememizi yaptirdik sonuc maalesef negatif ilk sonucu duydugum zaman yikildim cok zor günler gecirdim 1 sene ara verdim ilaclar gecirdigim o sancili bekleyis mahfetti beni.. daha sonra kendiliginden olmayacagini bosuna bekledigimi vakit kaybettigimi düsündüm ve tekrar toparlanip tedaviye baslamak istedigim kararina vardim.. internette gezerken kadinlar kulubundeki mayayla ilgili aciklamalara rastladim ve gittim mayaya osman beyle görüstük cok sicak karsiladi bizi ücret biraz pahali geldi ama yinede aklimiza yattigi icin ne yapip edip mayada tedavi olmaya karar verdik.. aralik ayinin basinda tedaviye basladik sükür. hersey güzel gelisti ilaclar güzel tepki verdi 5 tane yumurta toplanacagi söylendi ebru hemsire belkide bi süprüz olur 6 tane aliriz demisti. ve dün yumurtalari topladilar 11 tane yumurtani aldik dediler sok oldum hic beklemiyorduk bu kadarini.. bugün telefonla aradilar 3 tanesi döllenmis yarin tekrar arayip haber verecegiz dediler kalitesi cok önemliymis.. cok heyecanliyim sabirsizlikla transferi bekliyorum dua edin bana.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin isteyen herkese bu duyguyu tattirsin..
eğer bu anlattıkların bir senaryo ise çok ayıp
Beynin iyi çalışıyor ama burdakiler yemezzzzzzzz
......................
burdakiler yese çok para kazanacaktım halbuki.... benim ne menfaatim olacak burda sizlere yalan uydurmaktan. derdim olmasa buralarda çare aramaya bi büyük çıkarda akıl verir bi yön gösterir diye hayatımı yazmaya kalkmazdım.. yaşamayana ne basit geliyor ...
Otele girişimizde kimlik sordular unutmuşum evde dedim bi şekilde atlattım kimliği görse herşey bitecekti çünkü adım başka ve evliyim. Tatil dönüşü onun bi akrabasında kaldik ben mutfakta uğraşırken oda çantamı kurcalamış ve kimliği görmüş herşey bitti o an öğrenmişti herşeyi ağladı kızdı bağırdı ve çekip gitti .((
kımlığımı almadım demısın sonra nasıl oluyorda kımlıgını bulup ogrenıyor :))
lutfen senaryoları yazarken daha dıkkatlı olalım ..
eğer bu anlattıkların bir senaryo ise çok ayıp
Beynin iyi çalışıyor ama burdakiler yemezzzzzzzz
......................
burdakiler yese çok para kazanacaktım halbuki.... benim ne menfaatim olacak burda sizlere yalan uydurmaktan. derdim olmasa buralarda çare aramaya bi büyük çıkarda akıl verir bi yön gösterir diye hayatımı yazmaya kalkmazdım.. yaşamayana ne basit geliyor ...
Sen gözündeki at gözlükleri çıkar
Burada sana yazılan herşeye bişey bulmayıda bırak bence
Yazdın madem herşeye açık ol
Tabi ki ayıplıcaz alkışlamamızı ya da yapmışsın bir hata diyip başını sıvazlamamızı bekleme bence
Ben fikrimi söylüyorum
Sana yardımcı olacak kendimce fikrimide yazdım
Alıp kullanmak sana kalmış
Bence kafana birisi bu yaptıklarını bu şekilde sokarsa yola gelirsin gibi geliyor
Eşini kandırıp 1 hafta tatil yapmayı planlayan birisi
İnsanları kandırmayı aldatmayı başaran birisi
Benim ve diğer arkadaşlarımın yazdıklarından mantık yolunu bulurdu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?