Yardım edin nolur dayanamıyorum artık :((((

:1shok::1shok::1shok:

ağzım açık kaldı....

şunu söyliyim ki eşinden kesinlikle boşanmalısın,o insanı yeterince aptal yerine koymuşsun daha fazla ileri gitme....

ikincisi,o adam artık istememekte haklı çünkü onuda aptal yerine koymuşsun....sana artık nasıl güvenebilir ki?

üçüncüsü "ben seni çok sevdim oğlum isterse kabulümsün" şeklinde konuşan kadın banada tuhaf geldi.....böyle bişeyi kimse kolay kolay kabul etmez.....

sonuç olarak eşinden boşan ve diğer kişiyide unut ve başka bi yön ver hayatına....ama o insanları onların iyiliği için çıkar hayatından............

sonra kendi iyiliğin için ne yapman gerektiğini düşünürsün

sevdiğin adamı ikna et ve onla derhal evlenin.

kk üyeleri siz de yine fırsat bulup bir taşlamayın azcık durun dinleyin meseleyi.

Bu foruma ilk mesajı; bir yanda çocuk sahibi olmak için uğraşan bir kadın, diğer yanda da sevgilisi tarafında terkedilmiş evli bir kadın...

Bence de fake konu.

Cidden bir senaryo gibi.
Ama bize düşen gerçekmiş gibi değerlendirmek heralde.
Eşinizden sevgi de görmesedeniz ya da vs nedelerle onu aldatmaya hakkınız yoktu.
Keşke en başından boşansaydınız, ondan sonra ne yaşayacaksanız yaşasaydınız.
2.şahıs sizin durumunuzu öğrendikten sonra gereken tepkiyi göstermiş.
Öncelikli yapılması gereken, eşinizden ayrılmak.
Ondan sonra bu 2. şahıs sizi kabul eder mi etmez mi bilemem.
Ederse beraber olur musunuz ,o sizin kararınız.
Ama öncelikli işiniz eşinizden ayrılmak olmalı.

neden yalan söyliyim neden buraya bu kadar vakit harcayıp yalan uydurma durumunda bulunim . ben suan cok caresiz kaldım kimseye derdimi anlatamıyorum anlatamamda zaten. yaptıgımın yanlıs oldugunun hata oldugunun günah oldugununda bilincindeyim ama oldu iste elimden bisey gelmez artık bunalıma girdim aglamadıgım gün yok. pisikologada gitmeyi düsündüm ama bunun bana faydası olacagını sanmıyorum. kaynana mevzuna inanmayanlara her sekilde ispat edebilirim. basta beni o kadar masum tanıdıki bende cok sevdim onlarda beni sevdiler daha sonra bu olaylar anlasılınca ( oda esiyle bosanmıs ) ben senin durumundan anlarım oglumla aranızda halledin her türlü kabulumuzsun diyor halada konusuyoruz telefonda.

cocuk icin cok direndik evet . gitmedigimiz yer kalmadı en son maya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve döllenmediler bütün hersey zaten ondan sonra basladı. esim hep sperm testi verdi bu zamana kadar. baska bi test uygulamamıslardı. daha sonra ankarada atatürk hastanesinde çift taraflı varikosel tanısı konuldu. ameliyat denildi ve kendisi olmadı henüz.

benim aklım almadı,ilk önce ikinizi birden testlerden geçirmedilermi ki eşinin sonradan anlaşılmış.

eğer bu anlattıkların bir senaryo ise çok ayıp
Beynin iyi çalışıyor ama burdakiler yemezzzzzzzz

Eğer doğruysa yine çok ayıp
Ahlaksızca davranmışsın
Bahanesi yok eşini kadırıp aldatmışsın
Önce onunla eşinle yollarını ayırmalıydın
Mutsuzluğunun maddi zorluklarla çocuk olmayışıyla alakası yok
Baştan kabullenemeşsin sen
Ama yine bu yola girmeden eşinle dürüstçe konuşup ayırmalıydın yollarını
İnsanlarda nasıl yaralar açtığını oturup düşün
Evliliğinde ihanet uğrayan bir eş ve bekar birisin hayallerinin yıkılışı

Dürüst olmayışın çok şeyler kaybetirecek sana daha

Philemon bütün testleri yaptırdık. çoğu bana yapıldı eşimden sadece sperm testi alındı hep . renkli film falan çekmemişlerdi. daha sonra eşim kendisinde bazı değişiklikler farketmiş fiziki yönden. onun üzerine gitti doktora o zaman anlaşıldı varikosel olduğu.yaşamayan kimse anlayamaz tabi halimden. ben yaptıklarımın doğru olduğunu savunmuyorum hepsnin cezasını hem dünyada hem ahirette çekeceğimide biliyorum ama anlamıyosunuz ben çocuk olmadan genç olmadan kadın oldum bunlar bende bi ihtiyaçtı ve karşıma birisi çıktı bütün bu ihtiyaçlarımı giderdi sevgi aşk gençlik çocukluk mutluluk huzur hepsini bana yaşattı. beni bu hale koyanların hiçmi günahları yok ...boş yere çabalıyorum çırpınıyorum. neyse siz inanmamaya devam edin . dilerim büyük konuşup bi gün benzer şeyleri yaşamazsınız.

kımlığımı almadım demısın sonra nasıl oluyorda kımlıgını bulup ogrenıyor :))
lutfen senaryoları yazarken daha dıkkatlı olalım ..

resmen film senaryosu hamile kaldın
sonra ayrılınca düsük yaptın
cocugun annesı kabulumsun dıyor
ama erkek kabul etmıyor
sence ona da bır kazık atarsın dıye korktugundan olabılır mı
adamla bekar kız gıbı gezmıssın
tatıle bıle gıtmıssın adam senden korkmustur
ben bekarım ha deyınce herseyı yapamıyorum ne deyım
bılındık dızı senaryosu ama degılsede zaten adam senı ıstemez
ne bılsın nette gördügün herkesle aynı seyı yasamadıgını

kımlığımı almadım demısın sonra nasıl oluyorda kımlıgını bulup ogrenıyor :))
lutfen senaryoları yazarken daha dıkkatlı olalım ..

sanırım otele gıdınce evde unutmusum dıye vermedı
kımlık hep yanında olabılır

Diyelim ki yaşadıkların gerçek sana ne dememizi bekliyorsun ki...

Vah vah çok çekmiş, evliliğinde de mutsuz olmuş yapmış bir hata mı? Ben diyemem, adamı bekarım diye aylarca uyutmuşsun, ailesine kadar sızmışsın, hamile kalmışsın, bebekler düşmese doğuracakmışsın bile nasıl bir hata bu? sen resmen dümen kurmuşsun yalanın ayağına dolanmış sonunda.

Ben kimseyi yargılamayı sevmem. Hep empati yapmaya çalışırım. Mutsuz hayatından, evliliğinden sıkılıp başkasına aşık olan bir kadını az çok anlayabilirim. Ama senin bu yaşadıkların bu kadar yalan üzerine bir ilişki kurman, bekar bir bayan gibi davranman, rahat bir şekilde hamile kalman... Ve hepsinin üzerine pişkin bir şekilde "pişmanım oldu bir kere" diyebiliyorsun. Pess...

Bana göre senayo yazdıkların. hiç bir evli kadın bu kadar rahat bekarım yalanı söyleyip, aylarca yalan bir ilişki kurup, bir de üzerine hamile kalmaz. Ve tüm bunların üzerine hala kocasının nikahı altındayken sevgilisini kendine döndürmeye çalışmaz..

Son düzenleme:
Açıkçası ben de, nasıl bu kadar rahat biryerlerde kalabildiğinize,
tatillere gidebildiğinize, eşinizin buna nazıl izin verdiğine şaştım.
Nasıl bir aile düzenidir bu.
Canınız istediğinde hadi ben gidiyorum diyip duruyor muydunuz,
eşiniz hiç aramıyor muydu sizi telefonla filan,
nasıl idare edebilir ki insan bu durumu.
Şuanda bile nasıl idare ediyorsunuz anlamadım.
Bu 2. şahıs dönse size ne olacak peki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…