ben bekarım ama eşinizden boşanmanız gerektiğine inanıyorum.en doğrusu bu olacaktır.fakat boşanırken "eşinize ve kendi ailenize ki ailem baskıcı diyosunuz ne diyip boşanacaksınız,sevgiliniz döndü diyelim sonrasında onla evlenirken eşiniz ve aileniz bişey derler mi veya yaparlar mı" sorularına cvp bulamadım...
ama kesinlikle boşanmanız gerektiğinizden yanayım çünkü senin açından sevgi saygı adına pek bişey kalmamış.şuanki sevgilin dönmese bile, başkalarıyla arayış içine gireceksin çünkü eşinle aranızda bişey yok.seni anlamadığını düşünüyosun.belkide gerçekten öyle.tavsiyem boşanman..fakat ben yukarıdaki sorulara cvp bulamadım.senin bir cvbın var mı?
hiç girmiycem yaptığın şeyin nedenine, niçinine, nasılına, doğruluğuna, yanlışlığına...
öncelikle bu evliliğe sürdüremezsin.
boşanabilir misin bilmiyorum ama en hızlı yapman gerekn şey boşanmak.
diğer adam seni istemez diye tahmin ediyorum.hayal kırıklığı yaşamış çünkü.kandırılmış.
yani eşinden ayrıl ve daha doğru bi hayata başla
Allah yardımcın olsun
ailem zaten çok karşı çıkacaktır eminim onların derdi laf olmasın dedikodu olmasın başımız öne eğilmesin şunun kızı boşanıyomuş demesinler. daha öncede boşanma söz konusu oldu dediklerimi yaşadım. eşim sen istiyorsan boşanalım ben seni zorla tutamam diyor. aramızda karı koca ilişkisi adına hiç bişey kalmadı. aynı evi paylaşan abi kardeş yada arkadaş gibi olduk son tüp bebek tedavisinin yıkımından beri böyle bu. eğer sevdiğim adam boşandıktan sonra evlenmeyi kabul etse ailemi silmek zorundayım kesinlikle kabul etmezler. boşandığımda ailemin yanındada kalamam dul kadın şunu yapmaz bunu yapmaz daha beter sıkmaya başlayacaklar. o kadar çaresizimki herşeyden medet umuyorum işte.
adam sizi tabi istemez nikahlı kocasına bunları yapan
bana neler yapmaz diye düşünüyodur eminim.
kim ister ki böyle bi kadını...
cevap verip pirim kazandırmayın ilgilenmeyin
amacıda bu ilgi çekmek
cevap vermeyelim sıkılıp susacaktır
çaresiz değil ama bencilsiniz
hep birilerine sırtınız dayayarak yaşamaya alışmışsınız
kendinize saygınız yok mu?
boşanmayı düşünmüyosunuz sanırım
çünkü boşanırsanız napıcaksınız
ailenize dönemezsiniz karışırlar
koca evi rahat tabi istediğinizi yapabiliyosunuz
kocalı dul olmak da bi tercih meselesi tabi..
siz hazmettikten sonra kim ne dese boş...
. beni bu hallere getirenlerinde bu günahta payı büyük. 15 yaşındaki çocuk evlilikten ne anlardı. neden o kadar baskı altında yetiştirildim tek kız evladı benmiydim. zamanında severek evlenseydim bu duyguların eksikliğini yaşamasaydım belkide olmayacaktı bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?