Yardım edin nolur dayanamıyorum artık :((((

adam sizi tabi istemez nikahlı kocasına bunları yapan
bana neler yapmaz diye düşünüyodur eminim.
kim ister ki böyle bi kadını...

yardım edin ne olur demişsin ama bizim sana şu an için, yaptığın yanlışları söylemekten başka bir şey elimizden gelmez
bak burda http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/381800-kotu-kadin-oldum82308230.html
seninle aynı yanlışları yapan bir arkadaş var seni en iyi o anlar.
onunla konuşup, dertleşip, kafa kafaya verebilirsiniz. o konuyu bir oku bakalım, mesela sen o arkadaşa ne tavsiye ederdin boshayallersmile

ben bekarım ama eşinizden boşanmanız gerektiğine inanıyorum.en doğrusu bu olacaktır.fakat boşanırken "eşinize ve kendi ailenize ki ailem baskıcı diyosunuz ne diyip boşanacaksınız,sevgiliniz döndü diyelim sonrasında onla evlenirken eşiniz ve aileniz bişey derler mi veya yaparlar mı" sorularına cvp bulamadım...
ama kesinlikle boşanmanız gerektiğinizden yanayım çünkü senin açından sevgi saygı adına pek bişey kalmamış.şuanki sevgilin dönmese bile, başkalarıyla arayış içine gireceksin çünkü eşinle aranızda bişey yok.seni anlamadığını düşünüyosun.belkide gerçekten öyle.tavsiyem boşanman..fakat ben yukarıdaki sorulara cvp bulamadım.senin bir cvbın var mı?

ayyyy bu yazı stili ile yazı yazmayın yahu başım ağrıdı okumaya çalışırken , bıraktım okumadım..

-.. en dı oskar gooz tuu Nysaaa buyrunnnnnnnnn
-alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
hiç girmiycem yaptığın şeyin nedenine, niçinine, nasılına, doğruluğuna, yanlışlığına...
öncelikle bu evliliğe sürdüremezsin.
boşanabilir misin bilmiyorum ama en hızlı yapman gerekn şey boşanmak.
diğer adam seni istemez diye tahmin ediyorum.hayal kırıklığı yaşamış çünkü.kandırılmış.
yani eşinden ayrıl ve daha doğru bi hayata başla

Allah yardımcın olsun

ailem zaten çok karşı çıkacaktır eminim onların derdi laf olmasın dedikodu olmasın başımız öne eğilmesin şunun kızı boşanıyomuş demesinler. daha öncede boşanma söz konusu oldu dediklerimi yaşadım. eşim sen istiyorsan boşanalım ben seni zorla tutamam diyor. aramızda karı koca ilişkisi adına hiç bişey kalmadı. aynı evi paylaşan abi kardeş yada arkadaş gibi olduk son tüp bebek tedavisinin yıkımından beri böyle bu. eğer sevdiğim adam boşandıktan sonra evlenmeyi kabul etse ailemi silmek zorundayım kesinlikle kabul etmezler. boşandığımda ailemin yanındada kalamam dul kadın şunu yapmaz bunu yapmaz daha beter sıkmaya başlayacaklar. o kadar çaresizimki herşeyden medet umuyorum işte.

gelen yorumların hepside boşanmam yönünde benim kafam durdu çalışmıyor artık ama bu kadar insan söylüyosa vardır bildikleri yapacak başka bişeyim yok heralde ( saolun tavsiyeleriniz için..

çaresiz değil ama bencilsiniz
hep birilerine sırtınız dayayarak yaşamaya alışmışsınız
kendinize saygınız yok mu?
boşanmayı düşünmüyosunuz sanırım
çünkü boşanırsanız napıcaksınız
ailenize dönemezsiniz karışırlar
koca evi rahat tabi istediğinizi yapabiliyosunuz
kocalı dul olmak da bi tercih meselesi tabi..
siz hazmettikten sonra kim ne dese boş...

hehehh bıde sonunda guzel bı ıntıhar sahnesı olsa askı memunun olur bundann yaww

yalan solemısınn agla yapacak bısey yokk kendı kımlıgındden adınan yaptıgından utanıp yalan soyleyene hersey hak kzuuu

adam sizi tabi istemez nikahlı kocasına bunları yapan
bana neler yapmaz diye düşünüyodur eminim.
kim ister ki böyle bi kadını...

ya arkadsım cok haklısın valla bugun kocasına yapan kıı zaten o an adıylala medenı durumuyla adamıda ladatmıs oluyo ıkı yonlu bı aldatma var burdaa yanı sıze yapılacak bısey yok kocanızdan ayrılın yolunuza bakın amayalansız olsunnn

Ya yazmıyayım dedim ama sabredemedim. O kadar sayfa okudum ama sende hiç utanç ve vicdan azabı göremedim. Neyi anlıyamıyorum biliyormusun senin çektiklerinden 10 kat fazlasını çeken kadınlarımız var senin gibi mi davranıyorlar, herkes kocasında bulamadığını dışarıda arasa vay halimize,birde anne olmak istiyorsun bence sen anne falan olmak isteme lütfen,

Repleyemedim ama buradan alkışlamak istiyorum canım seni

Haydeee!!! Bu erkeklere ne oldu derken kadınlarımızda azdı!!! korkerım bu gidişle tek eşlilik diye birşey kalmayacak...Hanımefendi siz zaten aldatmaya meyiliymişsiniz yoksa eve bilgisayar alıralmaz chatte girmezdiniz...Zaten hata yaptığınızıda söleyemiyorsunuz..Siz ki bunun ne kadar günah ne kadar ahlak dışı olduğunu bilmeniz gerekirken yaptığınıza bakın sebebi ne olursa olsun neden olursa olsun sizin herşeyden önce namus ve ahlaki değerleriniz var...Kızıyorum sinirleniyorum işte bu tip insanlara bencil bencillik ya başka birşey değil...

Sevgilim dediğin adam yine adammış
Yalanını bulunca çekip gitmiş ardına bakmadan
Seni kullanabilir hatta
Ailenden kocana kadar yaşadığın şehire kadar rezilde edebilirdi seni
Bence sen çok aranma artık

5 te hava alanına gitcem abimi yolcu etmeye. 5e kadar oturim sonra uyanması zor olur diye düşündüm sahurdan sonra.O arada bi film izleyim dedim.Ama izlemeye gerek kalmadı.Okuduğum senaryoyu kafamda filme çevirmem zor olmadıdelikafadulden.Bence senaryodan öteye geçebilecek bişey de değil zaten.CADIARZUyasakkelime

Şahsen kk'dan kimsenin buna inanabileceğini sanmıyorum.bilmiyorumkismile

Nysaaa cogu arkadasin dedigi gibi film gibi bir hayat bu.
Dogru mu, degil mi bilemeyiz elbette ama dogru olabilme ihtimali oldugu icin seni üzmek istemem.
Bu nedenle ona göre yorum yapacagim.

Mesajini ilk okudugumda, "bu kiz ailesinin cezasini cekiyor" dedim.
Ilk okuldan alinmis bir kiz cocugu, baskici bir aile, sonra 15 yasinda hic tanimadigi bir adamla evlendirilen bir cocuk.. Kolay degil, Allah kimseye yasatmasin.

Ama sonra dedimki, acaba bu kiza daha fazla özgürlük verilseydi, kisitlanmasaydi, sevdigin biriyle evlenseydi yine esini aldatirmiydi?. Senin hakkinda bu soruya cevap vermek cok zor.
Neden dersen, 15-16 yasinda sevmedigi bir adamla evlenip, herseye ragmen aldatmayan kadinlar var. Benim cevremde hatta ailemde bile en az 10 kisi var böyle.
Yani yapsa onlarda yapabilirlerdi. Hatanin en büyügü sende. Aldatmadan önce ayrilmaliydin.

Sonuc itibari ile yaptiginin yanlis oldugu tartisilmaz. Hatanida biliyorsun ve bence yalan söylemenin ve insanlari aldatmanin cezasini cekiyorsun. Sen sadece esini degil, diger insanida aldatmissin. Güven bir kere yikilirsa geri kazanilmasi cok zor. Sevgilinin senle evlendikten sonra sana güvenebilecegini zannediyormusun? Akli sürekli sende kalacak belki. Onuda aldatabilecegini düsünecek, her ne kadar yapmasanda.

Bence esinden ayrilmali, o cocugunda yakasini birakmalisin. Kendine yeni bir hayat ciz. Uzun süre kafani dinle, bir ise gir calis. Cok zor günler gecirecegin bariz, ama hepsini atlatacaksin.. Dua et, tövbe et, Allah'a sigin.. Umarim bundan sonra güzel seyler olur hayatinda.

Son düzenleme:
Bana da hikayeniz hiç inandırıcı gelmedi ama neyse ki baskıcı bir ailede büyümüşsünüz bir de tam tersi olsaydı diye düşünmeden edemedim.... şu mübarek saatte bu konuyu da okudum ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…