Yardım edin nolur dayanamıyorum artık :((((

kimliğim hep yanımdaydı ama onun görmesi herşeyibiterecek diye köşe bucak sakladım çantamı yanımdan hiç ayırmadım ama en sonunda gördü öğrendi heşeyi.. bakın ben burda senaryo yazmıyorum yaşadıklarımı yazıyorum kimsenin yaptıklarımı takdir etmesini beklemiyorum defalarca kez söyledim yine söylüyorum yaptıklarım çok büyük hata günah hepsinin bilincindeyim. ama yaptımmmm geri dönüşü yok yaşadıklarımı silemem. birileriyle paylaşmam lazımdı. ailemdn kimseye anlatamam derdimi kimseden hoşgörü bekleyemem çevremde kimse bunu kaldıramaz aynı şey bana yapılsaydı bende kaldıramazdım açık yüreklilikle söylüyorum. ama dediğim gibi oldu yaşandı geri dönüşü yok. uydum şeytana. beni bu hallere getirenlerinde bu günahta payı büyük. 15 yaşındaki çocuk evlilikten ne anlardı. neden o kadar baskı altında yetiştirildim tek kız evladı benmiydim. zamanında severek evlenseydim bu duyguların eksikliğini yaşamasaydım belkide olmayacaktı bunlar. kendimi aklamaya çalışmıyorum. sadece bi büyük çıksın bana öğüt versin olan olmuş şu saatten sonra şu yolu izle desin bende ona göre bi yol çizim. benim kafam durdu artık gelecek en ufak bi tavsiye benim daha büyük hatalar yapmamı engelleyecek belkide. iyiliğe kötülük şer kişinin harcı. iyiliğe iyilik her kişinin harcı. kötülüğe iyilik ER kişinin harcı. ben kötülük yaptım yanlış yaptım günah işledim ama bana yol gösteren öğüt verecek olan birine çok ihtiyacım var.

Ben senin doğruyu söylediğine inanmıyorum.

Yol göstermeye çalışarak da yoramam kendimi hiç.

Çelişkilisin.

Çelişkilisin.

Çelişkilisin !!!

Hala yazılanlardan bir yol çıkaramadın mı sen kendine

Ehh hadi şu mübarek günün hatrına ben kendi fikrimi bir kez daha yazayım
Eşininden ayrıl boşan herşeyden önce

Sevgilin sana döner mi bilmem
Ben olsam bende dönmezdim
Zaen dönsede eski mutlu günler olmaz bu yalanların hep önüne çıkacak
Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış
Kendine yeni bir yol çiz eğer yapabiliyorsan temiz yalansız ve dürüst olsun

eşimle sorunlarımız hiç bitmedi özellikle son tüp bebek tedavisinde çok yıprandım yıkıldım o yüzden zorla istedim bu izini eskiden kaldığım kız yurdunda kalacam dedim ısrar ettim bi şekilde izin aldım ve gittik. beni arıyordu ama hep sessiz bi köşede kızların yanındayım diye konuştum. ikinci şahıs bana dönse boşanıp onunla gitmeyi istiyorum ama hep korkularım var ileride pişman olmaktan korkuyorum onu çok sevdim onsuz olmayacağımı düşünüyorum. bu evliliği daha fazla yürütebileceğimide sanmıyorum. belkide hala hata yapıyorum bilmiyorum o kadar çaresiz kaldımki yaptığım günahın bedelini ödeyecem böyle böyle belkide. aklıma herşey geliyor. boşanıp onunla olsam. boşanmadan evden kaçsam bi yerlerde iş bulup kendi hayatımı kursam. herşeyi unutmaya çalışıp bu evliliği sürdürsem. ölümü dahi düşündüm. kafam allak bullak ((( çıkamıyorum işin içinden ...

ya arkadaş ben cidden yazdıklarını senaryo olduğunu düşünüyorum ama ciddi olduğunu farzedip yorum yapmak gerekirse
1)belli ki kocanı sevmiyorsun,onunla yaşamak istemiyorsun,sana vaad ettiği bir hayal/umut yok ve en önemlisi cinsel açıdan da tatminsizsin ki başkasını istemişsin(üzerime vazife olmadığı için ahlaki tartışmalara girmiyorum )
2)bu adamdan boşandın (ki en doğrusu da bu) diğerinin seni kabul edeceğinin garantisi yok.
3)diyelim kabul etmedi işin yok, eğitimin de yok, döneceğin baba evinde huzurunda olurmuş gibi gelmiyor(malum ailen biraz baskıcıymış)
bu durumda en kötü senaryoya göre bi planlama yapıp hayatını rayına oturt...

mesajlarinda surekli gecmisini sucluyorsun senin yasadiklarinin on katini yasayan insanlar var su dunyada haline sukr et hatalarini kabullen esin de yine anlayisli bir insanmis ki bosanmayi kabul ediyor boyle bir durumda cok duyuyoruz karisini oldurenleri kendine iyilik yap esinden ayril yeni hayatini kur

Allah allah senin gibi bir kadinin ( senin yazdiklarini okuyarak yaziyorum ) Aile baskisiyla buyumus ,,ilkokul mezunu evden cikartilmamis ,esiniz sizi surekli assalamis bir aile yapisina sahipsiniz .nasil oldu da yanliz basiniza tatile cikmaniza izin verildi ...Kardesim nasil bir evlilik bu yaa siz sevgilinizle gule oynaya tatil yapacaksiniz ve esiniz bundan habersiz ...cok guldum yazdiklariniza

allah askina evliyken elin adamindan gayri mesru sekilde hamile kalmis 2 tane bebek dusurmussun bundan sonra pisman olsan ne olur madem guvenmiyordun ne diye elin adaminin yatagina girdin

seni sehir disina nasil gonderdi onu anlamadim
kiz yurdunda nasil kalacam diyipte gittin
inanmiyorum dogrusu umarim dogru degildir

valla uydurma mı değil mi bilemem farz edelimki doğru söylüyorsun ...açtığın konu öyle bi konu ki bu tür bişeyi kimse tasvip etmez ya da kimse yumuşak davranamaz...bi arkadaş demiş ya mutsuz olan,kocasından ilgi görmeyen,şiddet gören vs vs bi kadının başka birine ilgi duymasını anlayabilirim diye,evet bunu bende anlayabilirim ( yinede aldatmayı gerektirmez boşanırsın sonra ne yapacaksan yaparsın) ama senin durumunu anlayamam....çünkü o kadar planlı programlı hareket etmişsin ki.....resmen netten birini bulup kocanı aldatıyosun bununlada kalmayıp adamla buluşuyosun ve ilişkiye giriyorsunakannehir ve hamile kalıyosun! başka bi adamdan!adamın ailesine kadar giriyorsun bi genç kız edasıyla....bunlar inanılmaz şeyler yaa...

yani ayıbın günahın ötesinde...........

bende insanları kınamayı hiç sevmem ve kolay kolayda yapmam bunu çünkü insanız başımıza herşey gelebilir,büyük konuşmayıda sevmem ama bu kadarınıda pes diyorum....çünkü bu bi anlık bi hata değil...hata anlık olur..o anda bişey olur ve birden yaparsın elinde olmadan ,istemeden....seninki hata değil..sen baya baya planlamışsın bunları yaparken....

kocana ben şehir dışına gidicem kız yurdunda kalıcam diyebiliyorsun mesela??bu nası bi cesaret? ve kocanda buna izin veriyor...:1ninca:

neyse sonuçta yaptığın şeyler çok ayıp,çok çok yanlış...

iki insanıda ayakta uyutmuşsun.....

ha şimdi ne olacak? sana git kendini at bi yerden diyecek halimiz yok....ne olursa olsun...ama şu bi gerçek ki hayatta yapılan herşeyin bi bedeli var....sende bunların bedelini bi şekilde ödiyceksin...bu nasıl olur nasıl ödersin orasını ben bilemem ama senin şu an yapman gereken şey oturupta sevgilini kendine nasıl döndüreceğini düşünmek değil bu iki insanıda bu kadar kandırdığım yeter deyip ikisininde hayatından çekilmen olmalı....

çok ciddi söylüyorum ikisindende uzak dur.........özellikle eşinden hemen boşan....o adamın gururunu şerefini daha fazla iki paralık etme.....

sevgiline gelince,emin ol sana dönse bile(ki ben olsam dönmem) mutlu olamassınız....ilahi adalet denen bişey var bu dünyada....kocanın ahı çıkar senden emin ol....kocan bütün bunları bilmesede Allah biliyor ve Allah'ın adaleti çok büyüktür kimsenin hakkı kimsede kalmaz.....

neyse tamam inanmayın kimseyi zorla inandıramam. ben sanki burda hikaye yazınca bana para veriyolar bi gelir sağlıyorum. insan hayatta herşeyden bi ders çıkarıyor yaptıklarıma çok pişman oldum dersler çıkardım. buraya bunları yazdığımada çok pişman oldum. demekki düşenin kimsesi olmuyor. ben sizlerden takdir beklemedim yol göstermeyedebilirsiniz kimse buna mecbur değil. en azından hala inanmıyoruz diye yazmayabilirdiniz. bana kimselerden fayda yok. kusura bakmayın değerli vakitlerinizi aldığım için. özelden mesaj gönderen ablama çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun . karşılık yazamadım mesaj hakkım dolmadığı için. hayırlı geceler.

Ben konu sahibinin pişkinliğine pess diyorum.
Hala plan peşinde paçayı nasıl kurtarırım derdinde. Eğer o adam almazsa bunu, eşiyle devam edecek onu anladım.
akannehir

hala bunu düşünebiliyor musun? sana dönse onunla gideceksin öyle mi?o zaman sen yaptığın şeyden pişman falan değilsin arkadaşım.....

artı gidersem pişman olursam diye korkuyorum diyosun,demekki o kişiye güvenmiyosun ve pişman olabileceğini düşündüğüne göre yaptığının doğru olmadığının farkındasın...o zaman neden hala bu yanlışa devam etmekte ısrar ediyorsun????

boşanmadan evden kaçsam falan diyorsun bide...inanamıyorum yaaaa

Ben konu sahibinin pişkinliğine pess diyorum.
Hala plan peşinde paçayı nasıl kurtarırım derdinde. Eğer o adam almazsa bunu, eşiyle devam edecek onu anladım.
akannehir

hah işteee bende buna deli oldum..yani adam sana dönmesse eşinle nasıl devam etmeyi düşünüyosun???

ayyy ben böyle buna benzer bi olaya sahit oldum kadın hamile falan kalmamıştı ama kocasını aldattı diğer adamda istemeyince en iyisi kocama döneyim dedi ve gitti adamda herşeyi bile bile kabul etti oluyo böyle şeyler arkadaşlarsempatiksalakcinni

yaptıklarından pişman olan,ders çıkaran biri ne yapar şu durumda biliyormusun?
kocasının nikahındayken sevgilimi kendime nası döndürebilirim,sonra nası yapsak,kaçsakmı etsekmi diye düşünmez,ben çok büyük bi yanlış yaptım pişmanım der ve önce kocasından boşanır sonrada o insanla ve annesiyle osuyla busuyla görüşmeyi keser,bu günahdan nası arınırım,kendimi nasıl affederimin derdine düşer......

hata üstüne hata yaptınız ve hala yapıyosunuz hala akıllanmamışsınız bu akılla çok kapı dolaşırsınız diyeyim size.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…