Açıkçası ben de, nasıl bu kadar rahat biryerlerde kalabildiğinize,
tatillere gidebildiğinize, eşinizin buna nazıl izin verdiğine şaştım.
Nasıl bir aile düzenidir bu.
Canınız istediğinde hadi ben gidiyorum diyip duruyor muydunuz,
eşiniz hiç aramıyor muydu sizi telefonla filan,
nasıl idare edebilir ki insan bu durumu.
Şuanda bile nasıl idare ediyorsunuz anlamadım.
Bu 2. şahıs dönse size ne olacak peki.
eşimle sorunlarımız hiç bitmedi özellikle son tüp bebek tedavisinde çok yıprandım yıkıldım o yüzden zorla istedim bu izini eskiden kaldığım kız yurdunda kalacam dedim ısrar ettim bi şekilde izin aldım ve gittik. beni arıyordu ama hep sessiz bi köşede kızların yanındayım diye konuştum. ikinci şahıs bana dönse boşanıp onunla gitmeyi istiyorum ama hep korkularım var ileride pişman olmaktan korkuyorum onu çok sevdim onsuz olmayacağımı düşünüyorum. bu evliliği daha fazla yürütebileceğimide sanmıyorum. belkide hala hata yapıyorum bilmiyorum o kadar çaresiz kaldımki yaptığım günahın bedelini ödeyecem böyle böyle belkide. aklıma herşey geliyor. boşanıp onunla olsam. boşanmadan evden kaçsam bi yerlerde iş bulup kendi hayatımı kursam. herşeyi unutmaya çalışıp bu evliliği sürdürsem. ölümü dahi düşündüm. kafam allak bullak((( çıkamıyorum işin içinden ...
neden yalan söyliyim neden buraya bu kadar vakit harcayıp yalan uydurma durumunda bulunim . ben suan cok caresiz kaldım kimseye derdimi anlatamıyorum anlatamamda zaten. yaptıgımın yanlıs oldugunun hata oldugunun günah oldugununda bilincindeyim ama oldu iste elimden bisey gelmez artık bunalıma girdim aglamadıgım gün yok. pisikologada gitmeyi düsündüm ama bunun bana faydası olacagını sanmıyorum. kaynana mevzuna inanmayanlara her sekilde ispat edebilirim. basta beni o kadar masum tanıdıki bende cok sevdim onlarda beni sevdiler daha sonra bu olaylar anlasılınca ( oda esiyle bosanmıs ) ben senin durumundan anlarım oglumla aranızda halledin her türlü kabulumuzsun diyor halada konusuyoruz telefonda.
eşimle sorunlarımız hiç bitmedi özellikle son tüp bebek tedavisinde çok yıprandım yıkıldım o yüzden zorla istedim bu izini eskiden kaldığım kız yurdunda kalacam dedim ısrar ettim bi şekilde izin aldım ve gittik. beni arıyordu ama hep sessiz bi köşede kızların yanındayım diye konuştum. ikinci şahıs bana dönse boşanıp onunla gitmeyi istiyorum ama hep korkularım var ileride pişman olmaktan korkuyorum onu çok sevdim onsuz olmayacağımı düşünüyorum. bu evliliği daha fazla yürütebileceğimide sanmıyorum. belkide hala hata yapıyorum bilmiyorum o kadar çaresiz kaldımki yaptığım günahın bedelini ödeyecem böyle böyle belkide. aklıma herşey geliyor. boşanıp onunla olsam. boşanmadan evden kaçsam bi yerlerde iş bulup kendi hayatımı kursam. herşeyi unutmaya çalışıp bu evliliği sürdürsem. ölümü dahi düşündüm. kafam allak bullak((( çıkamıyorum işin içinden ...
Ben konu sahibinin pişkinliğine pess diyorum.
Hala plan peşinde paçayı nasıl kurtarırım derdinde. Eğer o adam almazsa bunu, eşiyle devam edecek onu anladım.
akannehir
neyse tamam inanmayın kimseyi zorla inandıramam. ben sanki burda hikaye yazınca bana para veriyolar bi gelir sağlıyorum. insan hayatta herşeyden bi ders çıkarıyor yaptıklarıma çok pişman oldum dersler çıkardım. buraya bunları yazdığımada çok pişman oldum. demekki düşenin kimsesi olmuyor. ben sizlerden takdir beklemedim yol göstermeyedebilirsiniz kimse buna mecbur değil. en azından hala inanmıyoruz diye yazmayabilirdiniz. bana kimselerden fayda yok. kusura bakmayın değerli vakitlerinizi aldığım için. özelden mesaj gönderen ablama çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun . karşılık yazamadım mesaj hakkım dolmadığı için. hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?