• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

Çocuğum iyi dinle beni!!
Senden kaç yaş büyük kızım var,senin yaşındayken üniversite okudu,o yetmedi üstüne master'ını yaptı..
Hemde bizden uzak bir yerde..
Neden biliyormusun..
Hayata atılıp kendi parasını kazanmak istediği için..
Senin gibi evlilik meraklısı olmadı hiç bir zaman..

Bak yaşın daha çok küçük,cahilliğine veriyorum sözlerini..
Uyarmadı deme sakın...

Siz yaşça buyuksunuz saygisizlik etmek istemem tabi ki size ama benden büyük birilerinden yardım istedim sizin cevabiniz da aşağılayıcı

Önceden bana da çok garip geliyordu ama bi arkadaşım 'bizim orada adettir, kuzen varsa yabancı istemez zaten aileler' demişti. Ben tabi :53::53::53: Demek ki sizde de adet öyle.

Şimdi üniye hazırlanıyorsun ne güzel aklını yönlendirebileceğin bir şey var. Ona odaklan. Sonra da git şehir dışında oku. Sonradan bu hallerine gülersin bile tatlım. :16:

Siz yaşça buyuksunuz saygisizlik etmek istemem tabi ki size ama benden büyük birilerinden yardım istedim sizin cevabiniz da aşağılayıcı

Suç aslında sende değil ki, bu işe çanak tutan ailende.. her 19 yaşına gelen kendi kararlarını alabilecek bir ruh hali içinde olamıyor ne yazık ki.. ailenin seni frenlemesi gerekirken, bir de senin okumayıp kuzeninle evlenmeni bekliyorlarsa, ne denir ki... söyleyecek kelimeler varda, hepsi kifayetsiz kaldı :)

Kuzeninin eğitim durumu ne?

Suç aslında sende değil ki, bu işe çanak tutan ailende.. her 19 yaşına gelen kendi kararlarını alabilecek bir ruh hali içinde olamıyor ne yazık ki.. ailenin seni frenlemesi gerekirken, bir de senin okumayıp kuzeninle evlenmeni bekliyorlarsa, ne denir ki... söyleyecek kelimeler varda, hepsi kifayetsiz kaldı :)

Kuzeninin eğitim durumu ne?

Üniversite okuyor daha

Önceden bana da çok garip geliyordu ama bi arkadaşım 'bizim orada adettir, kuzen varsa yabancı istemez zaten aileler' demişti. Ben tabi :53::53::53: Demek ki sizde de adet öyle.

Şimdi üniye hazırlanıyorsun ne güzel aklını yönlendirebileceğin bir şey var. Ona odaklan. Sonra da git şehir dışında oku. Sonradan bu hallerine gülersin bile tatlım. :16:

Umarım oyle oluur :)

Ergen dedim diyemi aşağılayıcı olarak algıladın mesajı.......
Hata kendi ailende,okumak gibi düşüncen vardı da neden o kişi için hayallerinden vazgeçtin..
Neden sana engel olmadı ailen,hayır okuyacaksın demedi..
Sen onu anlat ilk önce bana...

Ergen dedim diyemi aşağılayıcı olarak algıladın mesajı.......
Hata kendi ailende,okumak gibi düşüncen vardı da neden o kişi için hayallerinden vazgeçtin..
Neden sana engel olmadı ailen,hayır okuyacaksın demedi..
Sen onu anlat ilk önce bana...
Hayır okuyacaksin dediler zaten ama kuzenim ikna etmeye çalıştı ben çalıştım yine de ikna olmadilar ama bizim ısrarcı tavirlarimizi görünce yapacak biseyleri kalmadi. Neyse bu eskiden olan biseydi zaten ben vazgeçtim ve bundan dönsem problem olur diye korkuyorum

Hayır okuyacaksin dediler zaten ama kuzenim ikna etmeye çalıştı ben çalıştım yine de ikna olmadilar ama bizim ısrarcı tavirlarimizi görünce yapacak biseyleri kalmadi. Neyse bu eskiden olan biseydi zaten ben vazgeçtim ve bundan dönsem problem olur diye korkuyorum

Bu yaşta neyin ısrarını yaptınız böyle..
Senin yapacağın şey,okulunu kazanıp hayatına yön vermek olsun..
Evlilik çok daha sonraya kalsın...

Bu yaşta neyin ısrarını yaptınız böyle..
Senin yapacağın şey,okulunu kazanıp hayatına yön vermek olsun..
Evlilik daha sonraya kalsın...

Haklısınız ben zaten bir cok kisiyle konustum bunu akrabalarimdan da herkes öyle diyor bir kisinin dedigi mi dogru yoksa 10 kisinin mi tabiki cogunluk

konu silmek siteden şutlanma sebebi konu sahibi, üstelik konun da geri gelecek.. haber vereyim dedim :34:

Akillarini peynir ekmekle mi yiyorlar anlamadim ki...19 yasinda genc bir insan kuzeniyle evlilik hayali kuruyor, kuzen okumasini istemiyor. Esas kiz bunu normal buluyor. kuzeni olmasi da normal... Gercekten anlayamiyorum, genceciksin hayatina kastin mi var? Nasil bir mantik bu...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sonuç olarak
Okuyacak mısın ?
Haklısınız diyosun da sadece hak vermek olmaz ki
İcraat lazım

Back
X