Yardım edinn lütfen..

Zehraozcan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
37
1
6
Ankara
15 yaşındayım 160 boyunda 54 kiloyum.50 kilo olmak istiyorum ama derslerden dolayı fazla vaktim yok Ayrıca kalça ve basen bölgemi eritmek istiyorum sizce ne yapmam gerek

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

15 yaşındayım 160 boyunda 54 kiloyum.50 kilo olmak istiyorum ama derslerden dolayı fazla vaktim yok Ayrıca kalça ve basen bölgemi eritmek istiyorum sizce ne yapmam gerek

Boyuna göre kilon gayet normal. Üstelik şu an ergenlik dönemindesin. Kalça ve basenlerin bu dönemde şekillendiği için sana sıkıntılı görünüyordur. Bence kesinlikle abuk sabuk rejimler yapma. Fırsat buldukça yürü ya da evde spor yap ama zayıflamak için değil sadece sağlıklı olmak için. Cipsten, kola ve fastfood tarzı yiyeceklerden uzak dur. İki üç seneye kadar zaten vücudun şeklini alacak. Dediğim gibi şu an fazla kilon yok senin. Boşuna kendini sıkıntıya sokma.

canım bencede fazla kilon yok ama illaki vermek istiyorsan kafana göre diyet yapma bi diyetisyene git ve düzenli spor yap ben doğumdan sonra yaklaşık 18 kilo verdim 4 ay içinde düzenli sporla falan basen bölümüne gelince netten basen egzersizleri var onları araştır istersenn :))

Bence sağlıklı ve dengeli beslen ve egzersiz yap, haraketi hayatından eksik etme. Özellikle genç yaşta olduğun için bir spor faaliyetine katılmanı öneririm hem fiziken hem de zihnen çok faydasını görürsün.

Back
X