yardım istiyorum çıkmazdayım:(

sarafin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
12
0
86
Ankara
insanlar sanırım hiç tanımadıkları insanlara daha rahat içlerini döküyorlar ben çok mutsuzum 2,5 senedir evliyim ama eşimin daha önceki evliliğinden bir çocuğu var ben bunu kabul ederek evlendim ama artık eşimin davranışlarından dolaı çok mutsuzum çocuğu annesiyle beraber yaşıyor aslında çok tatlı bir kız benide çok seviyor ama ben evlendiğimden beri ikimiz beraber bir yere gidemedik hep kızınında olmasını istiyor bende artık onlarla çıkmak istemiyorum çünkü onun yanında beni devamlı azarlıyor ve kavga ediyoruz bunaldım
keşke evlenmeseydim boşanmak istiyorum ama sanırım cesaretim yok

canım ya sende kendince haklısın ama malesef bunlar yaşanıyo ...seni çocuğun yanında azarlamasıda hiç hoş değil tabi normalde nasıl peki sana karşı yalnızken...sırf bu yüzden boşanılmazki canım bu anca bardağı taşıran son damla olursa boşanılır...eşine kibar bi dille anlatmaya çalış bakalım anlıcak biriyse tabi...hayırlısı olsun canım çektiğini sen bilirsin tabi

zor bi durum canım ama bunu eşinle paylaşsana sevginiz sağlamsa aşılmayacak bi konu değil. boşanmak falan en son çare be canım otur anlat konuşun güzel güzel başbaşada olalım de bi gün kızınla gidelim 2. gün benimle başbaşa ol de anlıcaktır eminim.

işte insan sevgiye kapılıp evleniyor her şeyi kabul ederek.sonra istediğini elde edince her şey sıradanlaşıyor.daha önce kabul ettikleri her şey batıyor.üzüldüm senin adına.

normalde başbaşa kaldıgınızda sana nasıl davranıyor
yani kızı yanınızdayken farklımı oluyor
bence bunu açıkca söyle
herşey konuşarak çözülebilir
boşanmak için küçük bir sebep bence

çok konuşmayı denedim ama aldığım cevap hep sen benim kızımla arama girmek istiyorsun oldu

peki bu tip yasanilabilecek seyleri evlenmeden once esinle konusmadin mi? hani ''boyle kizin yuzunden sorun yasar miyiz?'' ''kizinla benim aramdaki dengeyi nasil kuracaksin'' falan gibi...sonucta esinin kizini bilerek ve isteyerek evlenmissin. ama yine de esinin yaptigi cok ayip yaa neden cocukla es arasindaki denge kurulamiyor ki, sen zaten kabul etmissin kizi, daha niye arami bozmaya calisiyorsun falan diyor...boyle bir sey neden yapmaya calisasin ki de mi...

çok konuşmayı denedim ama aldığım cevap hep sen benim kızımla arama girmek istiyorsun oldu

"aranıza girmeye ne yaptım" demedinizmi
senin farkında olmadan yaptıgın bir davranış bir sözmü oldu acaba
yada kızı sizin agzınızdan laf falanmı taşıdıkii

Esinin böyle davranmasi bir bakima normal güzelim.

Vicdan azabi cekiyor evladina karsi....bu kadar basit.

Kizina karsi vicdani rahat olmadigi icin sürekli onuda senin sevginin arasina SIKISTIRIYOR....yani bak ben kizimi unutmadim, hicbirsey kizimla benim arama giremez demek istiyor....:hulya:

Sende istemedigni bir sekilde dile getirmissin ve simdi tam kizini babasindan ayirmak isteyen, kötü cici anne konumuna düstün esinin gözünde.
Tabikide öyle degilsindir canim, ve kendine göre hakli sebeblerinde var, ne olursa olsun onun cocugnu tam olarak benimsemen mümkün degil.

Lakin biraz daha anlayisli olmaya calis esine karsi, onunda düsün, onun icinde bu cok kolay bir durum degil.

Keske demek icin cok gec biliyorum ama keske arkadasim keske evlenmeden önce bu konuyu enine boyuna cok iyi düsünseydin!

aranıza giriyorsam beraber çıkın bana ayrı ona ayrı zaman ayır diyebilirsin.

yada nerede nasıl davranmam gerekiyor anlat bende nerede hata yaptığımı anlayayım. mesela benim yerimde olsan ne yapardın? gibi sorular sor. bol bol konuşun tartışın konuşmadan anlaşamaz ve birbirinizi anlayamazsınız.
2. evliliğiniz diye mi bitirmekten korkuyorsunuz? eğer sebep bu ise çok yersiz.

cocugu kendi cocugunuz gibi kabullenmeye calisin o cocugunda babaya ihtiyaci oldugunu günahsiz oldugunu unutmayin esiniz cocugun yaninda size bagiriyorsa ileride kendi cocugunuzzn yanindada bagiricaktir karekteri budur yani kiz cocuk babaya dahada düskün zor bir durum olur allah yardimciniz olsun

Şimdi canım eşin ikinizle beraber de çıkabilir ayrı da çıkabilir.Bu planlamayı düşünmeli bir kere.Burda yanlış davranıyor.Onun kızını sevsen de her çıktığınızda özel anlarınızda o da olacak ve sen de ister istemez gerileceksin.Güzel dille anlat ona taleplerini.

Cnm seni çok iyi anlıyorum. Benim eşiminde 2.evliliği ve bir kızı var. Ancak benim birde aynı evde yaşadığım görümcem, kayınvalidem ve görümcemin kızı var. Senin eşin sadece kızını almak istiyormuş ne güzel. Benim eşim kızı,kayınvalidem,görümcem ve görümcemin kızı(2 çokcukta 4 yaşında) hep birlikte olmak istiyor. Sadece gezmede değil, tv seyrederken, evde ve heryerde. Ben de dayanamadım babamın evindeyim. Bilmiyorum ayrılıcaz galiba. Ama sen bana göre şanslısın. Birde bu açıdan bak. Belki katlanmanı kolaylaştırır.

ah canim, esinle konustunmu?
hislerini onunlada paylasman gerekir . karisikli oturup konusmakta fayda var.
kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…