Yardım istiyorum

lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyun ,evlilik böyle birşey malesef erkeğe göre ,artık onunsun ya ,onun kadınısın ya ,öyle görmüyormu erkek ,aldıktan sonra bir rahatlık çökmüyormu erkeğe ,hanginizin evliliği flört dönemindeki kadar romantik ,hergün çiçek alınıyormu ,yada hediyeler ,flört ederken doğal olarak dışarda yeniyor yemek ,parka bahçeye gidiyorsun gezmeye ,haftada 2 kez buluşuyorsun özlem oluyor ,sevgi sözleri söyleniyor ,ne kadar güzel olduğundan bahsediliyor ,ama evlenince hergün görüyo adam seni ,her halini ,doğal olarak ne büyü kalıyor ne egzotizm ne gizem ,adamın zaten elinin altında kadın ona göre ,cinselliği de rahatça yaşayabiliyor ,eee o zaman adama hava hoş ,düşünüp duran biz kadınlar ..

aynen katiliyorum.kesinlikle okuluna devam et. sen esir degilsin kizim orda. aklini basina topla eger karsi cikarsa aileme dönücem de.
bir gün kizar iki gün kizar ücüncü gün severler affederler beni de kocana.
sahipsiz ipsiz sanmasin seni..
güclü ol karsisinda basini ne kadar egersen o kadar ezer sana söyliyeyim.

hap işini söyldım ablacım bana ilaca baglı kalmanı ıstemıyorum dedı baska yöntemler var dedı ben ıstesem cocuk olur benım ıstememe baglı sen okadar ıstemekı dedi....neyse ben dıkıs nakısı düşündm görumcemde gıdıyo yenı gelınler burada pek dısarı cıkmaz kısın gıderım artıkyerimseniben...ilgin için cok tsk ederım benı iyi anlamıssın

18 yaşındasın, eşin annesine çok düşkün, evin içinde annesi gibi giyinmeni istiyor...

keşke kaçmadan önce kaçayım mı diye sorsaydın...

aynısını dıyordum gercekten cok dogru demıssın...dedımya ben dersaneye gıttım kazandım kactım benden 2yas buyuk ablam var o hıc ders calısmadı gunde 1saat calıstı sadece ataturk ısletme kazanmıs hemde dersaneye gıtmeden okadar duygulandımkı benden umarlardı unıye gıdeyım ablam gıdıomafoldumben

5gundur yok ve bız yenı evlıyız değilmi arkadaslar kaynanam teravıye gıttı görumcem arkadasına gıttı basbasa kalalım dıye benımkıyse benı evde tek koydu suslendı parfumlendı kıyafet degıslendı arkadaslarıma kahveye gıdıyorum dıye cıktıbilmiyorumkismile

seni evden çıkarmıyor, evin içinde kapri bile giydirmiyor ama o istediği gibi gezip tozuyor.
kusura bakma ama ben çık git evine kurtul biran önce diyorum.
bi hata yaptın ve aklın başına geldi hatayı sürdürme bence.
sence şuan yaşadığın hayat ömür boyu çekilir mi?

ahh merve ahh
üniveersiteye gidip gezmek tozmak. ufkunu açmak varken otur şimdi bi kronun arkasın yas tut ne diyim sana ben ne diyim
kahve mahve
maço tavırlar hayatını feda ettiğin adama bak
sakın bebek falan yapma hemen sakın

kahveye gitmek için süslenenide ilk defa duydum,canım yaşın daha çok ufak bencede ömrüne yazık etme,kendinin değerini bil,yoksa hep eziliceksin,

vallahı sevgılıyken böyle degıldı anlayıslı gezdırmeyı seven bırıydı bı pantol gıymeme kızardı okadar mumkun olmadıgı kadarıyla carsıya göndermezdı bırde burası kucuk sehır öyle kacmam zaten felaket duyuldu bosanmam fln aılem yıkılır bu sefer mafoldumbenmafoldumbenyasayamaz hale gelınır bu sehırde

aileni zaten kaçarak yıkmışsın. geri dönüp hatamı anladım, okumak istiyorum, hayatımı yaşamak istiyorum dersen ailen yıkılmaz aksine mutlu olur sana sahip çıkar diye düşünüyorum. insanlar ne der diye düşünüp hayatını mahvetme. zaten insanlar ne der diye düşünüyorsan da bunu en başında düşünüp kaçmayabilirdin.

kahveye gitmek için süslenenide ilk defa duydum,canım yaşın daha çok ufak bencede ömrüne yazık etme,kendinin değerini bil,yoksa hep eziliceksin,

evet ya süslenip kahveye gidilirmi.ama zaten eşi çok süslü günde 2 defa kıyafet değiştiriyormuş.ah merveciğim yol yakınken dön babanın evine,babanın elini öp hatanı anladığını söyle.yazık sana 18 yaşında haline bak.bide dikkat et kk.ya girdiğini anlamasın eşin.

Ahh ki ahh..
Aileni al arkana Merve, aklını başına topla..
Söz olur o olur bu olur deme..
Ana baba yüreği dayanmaz, sahip çıkarlar.
O kro da böyle istediği gibi çalıp oynayamaz!

Daha 1 haftada böyle! Nasıl geçer ömür..

Senin yaşında erkek kardeşim var, içim sızladı 2 gündür..

bir şey söyleme elinin tersini bir çarparsa var ya...

ordan ailene kadar gidersin heraldelaelaelaelaelae

çocuğun olup olmaması onun elindeymiş. aklın varsa al iç haplardan. yoksa öyle bir adama bir evlat vereceksin. seni evden çıkarmamak için düzinelerce çocuğa niyetlenir bu adam

ailenle barışma çaban oldu mu hiç ?

daha 18 yaşındasın yazık güzelim sana. ailen affeder ama hayatını kurtar bari. geçer mi bu adamla ömür. daha ilk zamanlar seni bırakıp süslenip giden adam çocuk olduğunda yüzüne bakar mı hiç:umursamaz:

hayal aleminden çık da mantıklı düşün biraz

bencede aileni arkana al
eşinin tuzu kuru seni tek buldu galiba
nasıl olsa kaçtın ailen seni reddeder ondan başka gidecek kimsen yok diye kendini sağlama almış
göster ona dünyanın kaç bucak olduğunu

evlenipte mutlu olan varmı acaba ? '' ıykı evlenmısım dıyen ? ...

evet ben çok mutluyum iyikide evlenmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…