bunada katılmamak elde değil bi yandan.....
eli ayağı tutmaz olur,hasta olur evet yalnız bırakılmaz ama normal bi durumda heleki yeni evli bi çift için zor bi durum gerçekten....
ama ben yinede düşüncesinden dolayı takdir ettim
vicdani olan zaten hasta oldugunda ilgisini ihitiyacini giderir.bu ayni evde olmasi sart degil ki altli üstü otursalar hasta olsa gene bakilir.ayri ev demek onndan kopmak demek oluyor.sadece kendi düzenleri ve özelleri oluyor.
ama esin evliligin ne oldugunu annenizle birlikte yasarken asla anlamiyacak ve evli erkek olgunluguna ulasmasi uzak görünüyor.
arkadaslarinda dedigi gibi seni annesine teslim ediyor gözü arkada kalmadan bekar hayatini devam ettiriyor.
ayri eviniz olsa inanki isten cikar cikmaz kosa kosa sana gelir.ne arkadasi ne gezmesi hep seninli birlikte olmak ister.
osimdi biliyorki eve gitsem anam evde yanliz kalamiycaz birsey yapamiycaz onun icin böyle rahat davraniyor.
iste gene problem kaynanabenneyaptımki
yas 18, aski uguruna gözünü karartmis hersey toz pembe karninda kelebekler ucusan bir yas.mantikli düsünmek beklenemez bu yaslarda.
23 -25 olsun bak bakalim ilk diyecegi sey annenle birliktemi yasayacagiz? evet derse poposuna bir sut!!!!!!
ama yas 18 olunca hic birsey görmüyor göz...
ask olsun yeter seklinde...
artik olan olmus diyerek salla bas olucaksin tatlim kendi bildiginide okuyacaksin.cok zor olur ma baska care yok. bir yandanda evini ayirma gayretinde ol.
yada esin, annesini nasil seviyorsa sende ayni sekilde sevgi ilgi gösterip ana kiz olucaksiniz bide böyle sansin var.ama karsindaki ne kadar anlayisli ve olgunsa bu o kadar gerceklesir.yoksa :1no2:
vicdani olan zaten hasta oldugunda ilgisini ihitiyacini giderir.bu ayni evde olmasi sart degil ki altli üstü otursalar hasta olsa gene bakilir.ayri ev demek onndan kopmak demek oluyor.sadece kendi düzenleri ve özelleri oluyor.
ama esin evliligin ne oldugunu annenizle birlikte yasarken asla anlamiyacak ve evli erkek olgunluguna ulasmasi uzak görünüyor.
arkadaslarinda dedigi gibi seni annesine teslim ediyor gözü arkada kalmadan bekar hayatini devam ettiriyor.
ayri eviniz olsa inanki isten cikar cikmaz kosa kosa sana gelir.ne arkadasi ne gezmesi hep seninli birlikte olmak ister.
osimdi biliyorki eve gitsem anam evde yanliz kalamiycaz birsey yapamiycaz onun icin böyle rahat davraniyor.
iste gene problem kaynanabenneyaptımki
ama kaynanamı bı grsen cok masum cok cekmıs kadın gunu aglamaya gecıo uzuluyorum bana dıyo gözumu acıyorum sen bırde oglum sızden baska kımım var benım evde bırde bekar görumcem var 21yasında
aaa görümcen varmış ya işteee,bende kadın tek başına diye .....
arkdaslar ben daha 1haftalık evlıyım 18 ysımı bıtırdıgım gun evlendım hemde kacarak 1yıl 1 ay bırlıktelıgım vardı sınavıma tercıh vermeden kactm sevdıgıme...herneyse kaynanamla duruyorum ...sımdılık cok ıyı bır ınsan ...esım ısı dolayısıyla 4gundur nöbette sevgılıyken sureklı gece uyuma konusalım fln fılan nöbetteyken sımdı evlendık hıcbırsey manı degıl ama bu seferde konusmuo aramıo nıe hc aramıon dıyınce bıkmayalım dıye bırbırımızden dıyo sankı sevgılıykn daha ılgılıydı bu durum benı cok uzuyo evlendık gerdekten ertesı gun hemn arkdslrıyla buluşmalar ondan sonrakı gun de aynısı gece 11 gıbı gelıo yenı cıftız aa aynı yıllardır evlı gıbıyız bır heyecan bır farklılık göremedım ben bu 1haftada evlılık bumu ben cok farklı gözle bakmıstım ne yapmak lazım anlam veremıyrum ...bu arada esımle aramda 6 yas var ...yorumlarınızı beklıyorum buna cok ıhtıyacım var sımdıden cok tsk edıorummafoldumben
arkdaslar ben daha 1haftalık evlıyım 18 ysımı bıtırdıgım gun evlendım hemde kacarak 1yıl 1 ay bırlıktelıgım vardı sınavıma tercıh vermeden kactm sevdıgıme...herneyse kaynanamla duruyorum ...sımdılık cok ıyı bır ınsan ...esım ısı dolayısıyla 4gundur nöbette sevgılıyken sureklı gece uyuma konusalım fln fılan nöbetteyken sımdı evlendık hıcbırsey manı degıl ama bu seferde konusmuo aramıo nıe hc aramıon dıyınce bıkmayalım dıye bırbırımızden dıyo sankı sevgılıykn daha ılgılıydı bu durum benı cok uzuyo evlendık gerdekten ertesı gun hemn arkdslrıyla buluşmalar ondan sonrakı gun de aynısı gece 11 gıbı gelıo yenı cıftız aa aynı yıllardır evlı gıbıyız bır heyecan bır farklılık göremedım ben bu 1haftada evlılık bumu ben cok farklı gözle bakmıstım ne yapmak lazım anlam veremıyrum ...bu arada esımle aramda 6 yas var ...yorumlarınızı beklıyorum buna cok ıhtıyacım var sımdıden cok tsk edıorummafoldumben
saol ablacım belkıde umdugumu bıran bulamadım dıye bu kadar uzuldum herseye karsılık mutlu olmak ıstıyorum cunku cok seyden fedakarlık edıpte geldım ben ona en önemlısı gelecegımden hayallerımden vazgecip geldım ona :Saruboceq:
Hiçbir erkek buna değmez. Anlayacaksın bunu ama zamanla, olgunlaştıkça, piştikçeşakkıdı
merve69 kullanıcısından alıntı
karsılık mutlu olmak ıstıyorum cunku cok seyden fedakarlık edıpte geldım ben ona en önemlısı gelecegımden hayallerımden vazgecip geldım ona