Yardım istiyorum

ben daha bekarım büyük konuşmuyorum ama bende çok kızıyorum seven adam gelsin istesin ailen vermiyorsa bir daha gelir gerçekten seviyorsa yılmadan gelir ister
kaçıpta evlenen bir arkadaşım istemeye geldiklerinde okulu bitmemişti babası okul bitsin öyle demişti kız kaçtı gitti daha 3 senelik evli kucağında 2 tane bebek kaynana yanında kimbilir neler yaşıyor bayramlarda bile ailesini görmeye gelemiyormuş çok mu iyi böylesi

herşeyi geçtim ben bu acıyı anneme babama yaşatamam ya beni bu yaşıma kadar getirecekler bende buldum birini diyip gideceğim

neyse yapmış bir hata allah mutlu mesut etsin inşallah eşini yola getirebilirsin

Seni takdir ettim canım yerimseniben
Benim içim yanık senağlama senağlama senağlama
Kızım kaçarak evlendi.. Merve o günlerimi bana tekrar hatırlattı senağlama senağlama
zaten unutulurmu hiç.. çok üzüntü verici durum
sen annemlere yaşatamam bunu diye yazınca çok duygulandım kusura bakmasenağlama senağlama senağlama Mervenin annesine çok üzüldüm
ağlamaktan yazamıyorum hoşçakal opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

işte aileni hayatta bir kez daha bulamayacağın aileni terk ettiğin adam

değdimi

bence hayır

annenin mutsuzluğu üzerine

mutlu ol inşallah

çok üzüldüm şimdi ne denir bu durumda bilmiyorum inşallah hayırlı insanlar çıkmıştır karşısına da en az rahat olur birazcık içiniz

Canım hayırlı olsun evliliğin kendi kendine çok erken karar verip evlenmişsin ama en azından bundan sonra hayıflanacağına geleceğin için neler yapabilirsin onu düşün. Öncelikle yaşın çok küçük canım, insanlar kaç yaşından sonra üniversite okuyorlar. Üniversite olayını sakın askıya alma, eşin istemezse bile sen diret ve kabul ettir derim. Hayatın ne göstereceği hiç belli olmaz senin elinde en azından bir diploman olsun. Henüz bilgilerin tazeyken gelecek sene örgün öğretim olmazsa bile açıköğretime muhakkak gir derim.

Bir de canım çok pardon ama "yılanın başını küçükken ezeceksin" demişler. Eşinin ailesi iyidir hoştur birşey diyemem ama bu sözü de sakın unutma kendini ezdirme, ezdirme ki seni sindirmeye kimsenin gücü yetemesin. Saygında da kusur etme ama sınırlarını bilsinler.

En önemlisi de ailenle görüşüyor musun bilmiyorum ama özürünüzü dileyin eşinle, helallik al onlardan. Hayatta anne-babanın yerini kimsenin tutamayacağını evlendikten sonra daha iyi anlayacaksın.

Bir de sana abla tavsiyesi, eşini çok seviyorsun eve bağlansın falan diye hemen çocuk yapmayı düşünmesen iyi olur canım. Çocuk başlı başına sorumluluk ister. Sen ve eşin henüz çok gençsiniz. Ne zaman ki ayrı eve çıkarsınız, seneler geçtikçe evliliğiniz oturur öyle düşün derim. Sevgiler..

keske zamani geri alabilseydik ve sen yardim istiyorum yerine
buraya konuyu kacmayi düsünüyorum dogrumu olur seklinde bir
konuyla karsimiza cikmis olsaydin

Yaşın küçük cahillik etmişsin olmuş bir kere ama ailene çok üzüldüm..Eğitimini tamamlayamadın diye ailen üzülmüştür .Elinde bir diploman olsaydı iyi olmazmıydı çünkü hayatta insanın başına ne gelecek hiç belli değil..Eşin izin verirse açıktan oku derim...Benim kızımın yaşı küçük değildi ama oda kandı kaçarak evlendi .şimdi senin gibi kayınvalideyle oturuyor.Hayalleri öylemiydi hayırr evine nasıl eşyalar alacağını nasıl yerleştireceğini düşünürdü hayal kurardı.şimdi bir oda verildi... kaynanasının evinin işi,..kaynanasının misafirleri,şimdi bunlara katlanıyor neden tabiiki kaçtığı için..
Sen iyilikle ayrı ev konusunda ısrar et kaynanana yakın olur ev onuda arada bir ziyaret edersin...En azından kocanda seni evde bırakıp gitmez... şimdi annemlerle canı sıkılmaz diyordur ondan geç geliyordur...İnşallah ömür boyu mutlu olursun

keske zamani geri alabilseydik ve sen yardim istiyorum yerine
buraya konuyu kacmayi düsünüyorum dogrumu olur seklinde bir
konuyla karsimiza cikmis olsaydin
Aynen katılıyorum keşkeee vereliniortak

aiemle görusuyorum ama söyle sadece ablamla babam sılmıs benı bu kadar kızım basitmiydi istetilmeden kactı diye benımde kendıme göre sebeplerim var dersaneye gidiyordum ablamların 2side istedikleri halde dersaneye gidemediler ben babamın karsısına gectım okuyucam babasın görevını yap ımkanları ser önume dedım ve oda elınden gelenı ettı dersaneye yolladı kıtaplar aldı herseyımle ılgılendı esım baskı yapıyordu arada kalmıstım aklımı celmıstı okumakmı esımmı dıye secım ortada inanın pişmanım okusaydım dıyeeyvahedigeldismile

Sen tut babana kafa tut, babasın görevini yap, imkanları ser önüme de, adam seni napsın etsin dersaneye göndersin sonra kocaya kaçakannehir

Allahım sana geliyorum yarebbim. kafamçokkarıştı
Elin oğlu baş tacı eder seni, bekle

evını ayır hata etmsın falan demıycem sen zaten bılıyosun sartları
ama bastan annesını kabul edıp sımdı ayrılalım deyıp huzursuzlugunuzdan annesını sorumlu tutarsanız esınızın o begenmedıgınız huyu olan "evlendıkten sonra degısme" moduna gecersınız

ek kontejanlar acıklanır acıklanmaz tercıhlerını yap acıkogretım bıle olsa
ve o okulu bıtırmek ıcın ugras kayınvalıden varken barı bunu degerlendır
ve sakın sakın sakın cocuk yapma
kendınede bı ıs bul
tekrar dıyorum cocuk yapma canım kayınvalıdenlede bence ıı gecın ndan bısıler ogren yemek su bu
napalım sen anne evınde gecırecegın sureyı koca evınde gecıreceksın guclu ol akıllı ol
elıne kıtabını al oku mesela
sakın cocuk yapma bak bu sozumuzu unutma
mutluluklar

ablacım benımkını sana tarıf edeyım aslında maco evde onun lafı gecer karı ana sözune bakmaz ama bır ıs yapacak oldumu hem anneye danısır hem bana evden cıkarken sacını yapar parfumunu sıkar gunde 2 kere kıyafet degısır ama anneme karsı bır hatan olur yada annem hatalıysada sen onu uzersen karsında benı bulursun annesını babasından emanet olarak göruyo ya o herseyım gıbısınden sen dısarı cıkma sen parduso gıy sen makyaj etme kımse görmesın sen yuruyerek bır yere gıdemezsın arabayla ben bırakcam arabayla ben alcam bu tip biri boshayallersmile

baban istediğin herşeyi yapmış daha ne istiyordun ki?
yapsaydın tercihini, gelseydi isteseydi eşin yapsaydınız düğününüzü.

yorum yapmayım diyorum ama dayanamıyorum sen bide bu adama kaçtın öyle mi??
inş. pişman olmazsın ne diyim.

Haketmişsin..
Daha da neler hakedeceksin.. Gençsin,cahilsim falan diye de sempatik yorum yapamacağım.
Kocaya kaçmayı bilen herşeiy ölçüp tartar,az cesaret değil kaçmak...
Kocan sıkılma diye bebe yaptırır birkaç yıl da onla takılırsın..
Hayata hoşgeldin ama başlangıcı korkunç yapmışsın..
Şimdi ne yapabilirim diyorsan git ananın babanın elini ayağını yala..
tercihini yap oku.. tabi kocan izin verirse..!!!
oku oku oku..!!!!
trilyon kere yazacağım ama oku..
Koca diye tutuşmuş görmüşsün sonuç ortada OKU..!!!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yorum yapmayım diyorum ama dayanamıyorum sen bide bu adama kaçtın öyle mi??
inş. pişman olmazsın ne diyim.

18-19 yaşlarında daha hayata yeni gözlerini açan genç kızlarımız bu tür hareketleri" ayyyy beni kıskanıyor, erkekim benim, seviyor beni be, seviyorda ondan böyle davranıyor, oyyy kurban olurum sana " diye algıladıkalrı için, konu sahibinin bu tür yorumları bana abes gelmiyor açıkçası. Aklı başına gelirde ne zaman?*,gerçi çok sürmez, birden tökezler.

benden büyüksünüzdür çok büyük istimalle o yüzden abla diyim.
ablacım ben de 18 yaşındayım yani benim mantığım kabul etmiyo. konu sahibi arkadaşla aramda hemen hemen 1 yaş var ve ben gerçekten onun gibi düşünemiyorum.
ben de aşığım, ben de deli gibi seviyorum ama kaçmak ne demek?
okumak için uğraşıp bianda silip atmak ne demek?
en azından bi isteme olsaydı, tercihlerini yapsaydı. kaybı değil kazancı olurdu hem de çok fazla.

hersey ıcın tsk ederım ıyı yada kotu yorumlar ıcın haklısınız gercekler aslında ama gercekten sevgılıyken böyle görunmuyordu bızde bosanma asla olmaz bu tur sorunlarda napalım katlanacam ...ama anladım kı hıcbırsey annemın yerını alamaz anne bır baska bır yanım eksık gıbı

`