- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
benden büyüksünüzdür çok büyük istimalle o yüzden abla diyim.
ablacım ben de 18 yaşındayım yani benim mantığım kabul etmiyo. konu sahibi arkadaşla aramda hemen hemen 1 yaş var ve ben gerçekten onun gibi düşünemiyorum.
ben de aşığım, ben de deli gibi seviyorum ama kaçmak ne demek?
okumak için uğraşıp bianda silip atmak ne demek?
en azından bi isteme olsaydı, tercihlerini yapsaydı. kaybı değil kazancı olurdu hem de çok fazla.
hersey ıcın tsk ederım ıyı yada kotu yorumlar ıcın haklısınız gercekler aslında ama gercekten sevgılıyken böyle görunmuyordu bızde bosanma asla olmaz bu tur sorunlarda napalım katlanacam ...ama anladım kı hıcbırsey annemın yerını alamaz anne bır baska bır yanım eksık gıbı
aynı cumlelerı ben lıse2deykn arkadasım kactıgında söylemıstım olmuyo dılım bagndı yok dıyemedım buyuk konusma arkadasım gercekten bende karsıydım ama nasıl oldu bıttı anlamadım evlendıgıme hala ınanamıyorum
aiemle görusuyorum ama söyle sadece ablamla babam sılmıs benı bu kadar kızım basitmiydi istetilmeden kactı diye benımde kendıme göre sebeplerim var dersaneye gidiyordum ablamların 2side istedikleri halde dersaneye gidemediler ben babamın karsısına gectım okuyucam babasın görevını yap ımkanları ser önume dedım ve oda elınden gelenı ettı dersaneye yolladı kıtaplar aldı herseyımle ılgılendı esım baskı yapıyordu arada kalmıstım aklımı celmıstı okumakmı esımmı dıye secım ortada inanın pişmanım okusaydım dıyeeyvahedigeldismile
ablacım benımkını sana tarıf edeyım aslında maco evde onun lafı gecer karı ana sözune bakmaz ama bır ıs yapacak oldumu hem anneye danısır hem bana evden cıkarken sacını yapar parfumunu sıkar gunde 2 kere kıyafet degısır ama anneme karsı bır hatan olur yada annem hatalıysada sen onu uzersen karsında benı bulursun annesını babasından emanet olarak göruyo ya o herseyım gıbısınden sen dısarı cıkma sen parduso gıy sen makyaj etme kımse görmesın sen yuruyerek bır yere gıdemezsın arabayla ben bırakcam arabayla ben alcam bu tip biri boshayallersmile
keşke bunu önce düşünseydin canım yaa:1no2:
ek kontenjanla fln girme şansın varsa mutlaka tercih yap bak gerçekten okumazsan en büyük hatalarından biri olur.
isteme falanda olsa farketmezdi bence akli basinda hic bir aile kizini 18 yasindayken evlendirmez
daha cocuk yasta cünki... sirtina kaldiramayacagin seyleri yüklenmissin güzelim
su raddeden sonra yapilicak tek sey ailenle barismak ki bisey oldugunda sana arka cikabilsinler
hic olmadi esin gidecek bir yerin oldugunu bilsin ve seni ezemesin diye
sakin cocuk falanda yapma en azindan bu konuda akillica davran
ben dıyorum barı dısardan okuyım dıyo neydecen okumayı evlendın da dedım olsun elımde olsun dıyo yok ben senı aldım sana bakmak zorundayım ben karımı calıstırmam
hersey ıcın tsk ederım ıyı yada kotu yorumlar ıcın haklısınız gercekler aslında ama gercekten sevgılıyken böyle görunmuyordu bızde bosanma asla olmaz bu tur sorunlarda napalım katlanacam ...ama anladım kı hıcbırsey annemın yerını alamaz anne bır baska bır yanım eksık gıbı
ben dıyorum barı dısardan okuyım dıyo neydecen okumayı evlendın da dedım olsun elımde olsun dıyo yok ben senı aldım sana bakmak zorundayım ben karımı calıstırmam
cocuk yapmayın dıyonuzda benım bılgım yok bu konuda ablacım ıster ıstemez olacak ozaman:umursamaz:
cocuk yapmayın dıyonuzda benım bılgım yok bu konuda ablacım ıster ıstemez olacak ozaman:umursamaz:
Canim,
Bu konuda bilgim yok diyorsun? cocuk ister istemez olucak diyorsun?
Buraya girecegine ozaman internette arastir, nasil korunabilirim diye?
Yazik ya dogan bebege..
Ilk basta sizin evliliginiz iyi yurumeli ondan sonra maddi durumun iyi olmasi lazim ondan sonra cocuk yap ya..
Bilmiyorum etmiyorum deme.. kocaman google var..
hata yaptin ama hata yaptim diye bir ton hata daha yapma!!!!
:umursamaz:
Şimdi sağlık ocağına git dicem onlar sana yol gösterir nasıl korunman gerektiği ile ilgili, ücretsiz hap falan veriyorlar ama kocan yalnız gitmene izin vermicek muhtemelen .
Hasta numarası yap götürsün seni sağlık ocağına oradaki hemşireler yardımcı olur sana.
Tabi kocan korunmana ne dicek o da var.
haklısın ama ben duymustumkı böyle ilk baslarda korundumu 3 4 yıl cocugun ondan sonra olmama ıhtımalı varmıs ondan dolayı cesaret edemıyorum ögrenmeye
haklısın ama ben duymustumkı böyle ilk baslarda korundumu 3 4 yıl cocugun ondan sonra olmama ıhtımalı varmıs ondan dolayı cesaret edemıyorum ögrenmeye
hayatı çok hafife almışsınız ya..
elinizin tersi ile elin herifi için ailenizi eğitiminizi yakmışsınız..
üstelik daha haftalık evli iken de evlilik bu muydu diyorsunuz..
gerçekten nikahınız var mı çok merak ettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?