İnanin 4 senedir hep ben devam ettim israr ettim evliligjmiz sursun diyebcunku kisilik olarak mukemmel biri on kaybetmek istemedim ama yoruldum artikaceba bebekten dolayı olabilr mi bilmiyorum doğumdan sonra benim ve eşimin tekrar alışması zaman almıştı ama bu kadar uzun sürmedi sizin süreniz uzamış baya ama ondan ilgi görene kadar siz devam etseniz çabalamaya boşanma konusunda aceleci davranmayın yani yatak konusunda ısrarcı olun belki üstüne düşmenizi istiyor olabilir
vardi dusunun artik 4 aydan sonra yoktu bebegim 4 aylik oldu daha bi kez oldu ondada ben adim attim inanin bu normalmi yoksa ben mi abartiyorum[/QUOTE]
aceba bebekten dolayı olabilr mi bilmiyorum doğumdan sonra benim ve eşimin tekrar alışması zaman almıştı ama bu kadar uzun sürmedi sizin süreniz uzamış baya ama ondan ilgi görene kadar siz devam etseniz çabalamaya boşanma konusunda aceleci davranmayın yani yatak konusunda ısrarcı olun belki üstüne düşmenizi istiyor olabilir[/QUOTE]
İnanin 4 senedir hep ben biseyler yaptim bunun hamilelikle falan alakasi uok[/QUOTE]
Mesajlar ustuste gelmis sanitim kusura bakmayin acemiyim biraz