• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim lutfen bosanmak istemiyorum

aceba bebekten dolayı olabilr mi bilmiyorum doğumdan sonra benim ve eşimin tekrar alışması zaman almıştı ama bu kadar uzun sürmedi sizin süreniz uzamış baya ama ondan ilgi görene kadar siz devam etseniz çabalamaya boşanma konusunda aceleci davranmayın yani yatak konusunda ısrarcı olun belki üstüne düşmenizi istiyor olabilir
İnanin 4 senedir hep ben devam ettim israr ettim evliligjmiz sursun diyebcunku kisilik olarak mukemmel biri on kaybetmek istemedim ama yoruldum artik
vardi dusunun artik 4 aydan sonra yoktu bebegim 4 aylik oldu daha bi kez oldu ondada ben adim attim inanin bu normalmi yoksa ben mi abartiyorum[/QUOTE]
aceba bebekten dolayı olabilr mi bilmiyorum doğumdan sonra benim ve eşimin tekrar alışması zaman almıştı ama bu kadar uzun sürmedi sizin süreniz uzamış baya ama ondan ilgi görene kadar siz devam etseniz çabalamaya boşanma konusunda aceleci davranmayın yani yatak konusunda ısrarcı olun belki üstüne düşmenizi istiyor olabilir[/QUOTE]
İnanin 4 senedir hep ben biseyler yaptim bunun hamilelikle falan alakasi uok[/QUOTE]
Mesajlar ustuste gelmis sanitim kusura bakmayin acemiyim biraz

anlıyorum sizi başkası olmadığına emin misiniz bir insanın eşine bu kadar ilgisiz oluşu akla başka şey getirmiyor

sorun değil sorununuza çare olalım yeter mesajın nasıl geldiğinin önemi yok anlaşıyoruz nasılsa

sorun değil sorununuza çare olalım yeter mesajın nasıl geldiğinin önemi yok anlaşıyoruz nasılsa
  • Coj tesekkur ederim ilginize geceleri yalniz yalniz dusun
  • yorulmustum inanin cikar yol bulamamak canimi o kadar cok acitiyo ki kendime guvenim hic kalmadi ilk esim beni aldatti bi fransiz kadinla hatta onla evlu susn bu ise boyle .. Bu isler guzelligede bakmiyomus anladim keske kaderimde yuzum kadar guzel olsaydi

Sevgili serenayp söylemekten dilimde tüy bitti ama siz görmemiş olabilirsiniz diye bir kez daha yazıyorum. Lütfen böyle konularda önce bir doktora gidin. Gerekli tüm doktorları gezdikten sonra buraya sorun. Öncelikle organik bir bozukluk var mı ona bakılması lazım. Maalesef buradan gözükmüyor. Tabi ki yuvanızı yıkmayın, bir an önce araştırmaya başlayın. Dilerim sorununuzu bir an önce çözer ve hayal ettiğiniz evliliği çocuğunuzun babasıyla yaşarsınız.

İnsan olarak mukemmel biri gun icinde herseye yardim eder beni incitmek istemezvyormak istemez

Eşinizin ailesiyle şu anda aranız nasıl ?

Sevgili serenayp söylemekten dilimde tüy bitti ama siz görmemiş olabilirsiniz diye bir kez daha yazıyorum. Lütfen böyle konularda önce bir doktora gidin. Gerekli tüm doktorları gezdikten sonra buraya sorun. Öncelikle organik bir bozukluk var mı ona bakılması lazım. Maalesef buradan gözükmüyor. Tabi ki yuvanızı yıkmayın, bir an önce araştırmaya başlayın. Dilerim sorununuzu bir an önce çözer ve hayal ettiğiniz evliliği çocuğunuzun babasıyla yaşarsınız.
Evt kesinlikle haklisiniz tesekkurler

İnsan olarak mukemmel biri gun icinde herseye yardim eder beni incitmek istemezvyormak istemez
o zaman sıkıntı sadece yatak gibi gözüküyor eşiniz bu konuyla ilgili problemleri olabilir ve size açıklayamaz bi prof veya bir uzmandan yardım almak en doğrusu olur sizin için

o zaman sıkıntı sadece yatak gibi gözüküyor eşiniz bu konuyla ilgili problemleri olabilir ve size açıklayamaz bi prof veya bir uzmandan yardım almak en doğrusu olur sizin için
Evt sanirim haklisiniz son care uzman umarim basarilibolabiiriz cocugum ivin bu yuvanin yikilmasini istemiyorum herkese tesekkur ederim sonuc guzel olura bildiririm burdan tekrar tesekkurler allaha emanet olun
post: 40485335, member: 659417"]o zaman sıkıntı sadece yatak gibi gözüküyor eşiniz bu konuyla ilgili problemleri olabilir ve size açıklayamaz bi prof veya bir uzmandan yardım almak en doğrusu olur sizin için[/QUOTE]
Evt sanirim son care

güzel haberlerini bekliyorum mutlaka haberdar et bizde mutlu olalım senin adına umarım en kısa zamanda çözümüne ulaşır mutlu mesut yaşarsınız bebeğinizle bir ömür ...

hicbir insan bosanmak icin evlenmez..mutsuzsanız tabiki bitecek..ama sizi mutsuz eden yanları,mutlu eden tarafından azsa cocugunuz icin devam edin tabiki..umut varsa,sebep vardır..

Defalarca hemde ama degisen bisey yok dun yine konustuk simdi ysn kanepede oturmus tv izliyo yanimda umrunda bile degil bense uyuyamiyorum artik
İlgisizlik cogu erkekte olan bir durum siz de fazla hassas ve ilgi bekleyen biri olabilirsiniz aynen benim gibi;) ben nedense zamanla duzelecegini dusunuyorum ama bir aile terapisti iyi gelir sanirim

Back
X