• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim lutfen bosanmak istemiyorum

yapisi o demekki.ne yaparsan yap degismez.ot gibi yasar senide ota benzetir.
ikinci evliliginde boyle bir tecrube yasaman gercekten kotu olmus.bosansan ne olacak,3. kez mi evlenicen .hemde cocugunda var.
acikcasi cozum yolu ne bilemrdim

çocuk bu esınızden mı? Benım dogumdan sonra eskı esım ılgısızken bazı ınsanlar bana sen adım at dıye taktıkler vermıstı,istersen sen adım at..Devamlı söylenmek ve bırseyler ıstemek yerıne caktırmadan yaptırmayı saglamaya calıs cnm ısın cok zor..Evlılık her aşkı öldurur ama bu kadar yatak konusunda ılgısızlık de gay falan mı dıye dusundurdu benı?

konusmakla cinsel sorunlar giderilmez ki..
belki kansizlik ya da kronik yorgunlugu vardir..yediklerine ictiklerine biraz daha ozen gosterin,cinsel istegi artiran besinlerden zengin beslenmesini saglayin.
eger sorun fizyolojik degilse psikolojik olabilir,evlilik danismanindan yardim alin ama artik karsiniza alip konusmanin fayda getirmeyecegini kabullenin.

konusmakla cinsel sorunhaklisinizlmez ki..
belki kansizlik ya da kronik yorgunlugu vardir..yediklerine ictiklerine biraz daha ozen gosterin,cinsel istegi artiran besinlerden zengin beslenmesini saglayin.
eger sorun fizyolojik degilse psikolojik olabilir,evlilik danismanindan yardim alin ama artik karsiniza alip konusmanin fayda getirmeyecegini kabullenin.[/QUOTE
Evt kabullendim artik konusmak bi fayda vermiyo sorun sanirimpsikolojik haklisiniz yalniz bende bu konulari bi uzman karsisinda nasil anlatabilirim bilmiyorum tanidik kimseyle paylasamadim bu yuzden belki komik gelecek size ama cok utaniyorum

çocuk bu esınızden mı? Benım dogumdan sonra eskı esım ılgısızken bazı ınsanlar bana sen adım at dıye taktıkler vermıstı,istersen sen adım at..Devamlı söylenmek ve bırseyler ıstemek yerıne caktırmadan yaptırmayı saglamaya calıs cnm ısın cok zor..Evlılık her aşkı öldurur ama bu kadar yatak konusunda ılgısızlık de gay falan mı dıye dusundurdu benı?

merhaba konuyu yeni gördüm bir şey sormak istiyorum yatak meselesi olmadığı için mi ilgisiz olduğunuzu düşünüyorsunuz

İnanin bugune kadar hep ben adim attim ama yoruldum artik arkadaslarim akrabalarim falan eslerinden biktiklarini anlatirlarken ben bisey diyemiyorum ya bakiyorum onlara benim esime yaptigimin onda birini eslerine yapmiyolarmis anlattiklarina gore

evt bu esimden oglum bu arada gay falan degil kesinlikle ama psikolojik bi rahatsizligi var sanirim duzelirmi terapilerle bilmiyorum

bence yatak işini açık açık konuşun neden olmuyor neden beraber olamıyoruz bilmediğim bir sorun mu var ne olur bana bu konuda yardımcı olurmusun gibi yapıcı cümleler kurun belki sizi anlmasını sağlarsınız

OTE="yalivescege, post: 40485102, member: 659417"]merhaba konuyu yeni gördüm bir şey sormak istiyorum yatak meselesi olmadığı için mi ilgisiz olduğunuzu düşünüyorsunuz[/QUOTE]
Evt o konularda hic istegi yok benide soguttu artik kendisinden artik onu bi es olarak goremiyorum sonunda benide öldurdu

OTE="yalivescege, post: 40485102, member: 659417"]merhaba konuyu yeni gördüm bir şey sormak istiyorum yatak meselesi olmadığı için mi ilgisiz olduğunuzu düşünüyorsunuz
Evt o konularda hic istegi yok benide soguttu artik kendisinden artik onu bi es olarak goremiyorum sonunda benide öldurdu[/QUOTE]
öyle düşünmeyin ama yatak konusunu açıkça dile getirmeniz gerek ve ne zmandan beri yatak olayı yok diğer arkadaşların dediği gibi aldatma olabilir kronik yorgunluk olabilir iş stresi olabilir bunları öğrenmeye çalışmak gerek

yalivescege .!.:
Evt o konularda hic istegi yok benide soguttu artik kendisinden artik onu bi es olarak goremiyorum sonunda benide öldurdu
öyle düşünmeyin ama yatak konusunu açıkça dile getirmeniz gerek ve ne zmandan beri yatak olayı yok diğer arkadaşların dediği gibi aldatma olabilir kronik yorgunluk olabilir iş stresi olabilir bunları öğrenmeye çalışmak gerek[/QUOTE]
Hamileligim boyunca 3-4 jez
öyle düşünmeyin ama yatak konusunu açıkça dile getirmeniz gerek ve ne zmandan beri yatak olayı yok diğer arkadaşların dediği gibi aldatma olabilir kronik yorgunluk olabilir iş stresi olabilir bunları öğrenmeye çalışmak gerek[/QUOTE]

öyle düşünmeyin ama yatak konusunu açıkça dile getirmeniz gerek ve ne zmandan beri yatak olayı yok diğer arkadaşların dediği gibi aldatma olabilir kronik yorgunluk olabilir iş stresi olabilir bunları öğrenmeye çalışmak gerek[/QU
öyle düşünmeyin ama yatak konusunu açıkça dile getirmeniz gerek ve ne zmandan beri yatak olayı yok diğer arkadaşların dediği gibi aldatma olabilir kronik yorgunluk olabilir iş stresi olabilir bunları öğrenmeye çalışmak gerek
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Zaten hamilelik surecim vardi dusunun artik 4 aydan sonra yoktu bebegim 4 aylik oldu daha bi kez oldu ondada ben adim attim inanin bu normalmi yoksa ben mi abartiyorum

Zaten hamilelik surecim vardi dusunun artik 4 aydan sonra yoktu bebegim 4 aylik oldu daha bi kez oldu ondada ben adim attim inanin bu normalmi yoksa ben mi abartiyorum[/QUOTE]
aceba bebekten dolayı olabilr mi bilmiyorum doğumdan sonra benim ve eşimin tekrar alışması zaman almıştı ama bu kadar uzun sürmedi sizin süreniz uzamış baya ama ondan ilgi görene kadar siz devam etseniz çabalamaya boşanma konusunda aceleci davranmayın yani yatak konusunda ısrarcı olun belki üstüne düşmenizi istiyor olabilir

Zaten hamilelik surecim vardi dusunun artik 4 aydan sonra yoktu bebegim 4 aylik oldu daha bi kez oldu ondada ben adim attim inanin bu normalmi yoksa ben mi abartiyorum
aceba bebekten dolayı olabilr mi bilmiyorum doğumdan sonra benim ve eşimin tekrar alışması zaman almıştı ama bu kadar uzun sürmedi sizin süreniz uzamış baya ama ondan ilgi görene kadar siz devam etseniz çabalamaya boşanma konusunda aceleci davranmayın yani yatak konusunda ısrarcı olun belki üstüne düşmenizi istiyor olabilir[/QUOTE]
İnanin 4 senedir hep ben devam ettim israr ettim evliligjmiz sursun diyebcunku kisilik olarak mukemmel biri on kaybetmek istemedim ama yoruldum artik
vardi dusunun artik 4 aydan sonra yoktu bebegim 4 aylik oldu daha bi kez oldu ondada ben adim attim inanin bu normalmi yoksa ben mi abartiyorum[/QUOTE]
aceba bebekten dolayı olabilr mi bilmiyorum doğumdan sonra benim ve eşimin tekrar alışması zaman almıştı ama bu kadar uzun sürmedi sizin süreniz uzamış baya ama ondan ilgi görene kadar siz devam etseniz çabalamaya boşanma konusunda aceleci davranmayın yani yatak konusunda ısrarcı olun belki üstüne düşmenizi istiyor olabilir[/QUOTE]
İnanin 4 senedir hep ben biseyler yaptim bunun hamilelikle falan alakasi uok

Back
X