yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

Birlikte olduğunuz zaman nasıl peki? Bir sıkıntı olduğunu sezdin mi hiç? Bana cinsel sorunları yüzünden öfkeli gibi geldi senlik değilde kendiyle alakalı
Ya cinsellikte normal insnalar gibi değil istekleri . Açık açık yazamıyorum ama adamın aklı fikri hak yolu değil isteği . Yada bir bayanın vücuduna karşı ilgi yerlerini görmüyor . Benim sevdiğim şey ilk , bilmiyor beraber öğreneceğiz oldu . Ama zaman geçtikçe iş saçma bir boyuta vardı . Şuan hissettiğim iki şey var . Ya diyorum cinsel eğilimi Farklı yada yok 😔 anlayamıyorum evlenmeden önce neler neler derdi ama evlendik yanındayım helaliyim ama benden kaçıyor 😔

Çocuk yapmadık . Zaten yapacak boyuta bile gelemedik ki tam olarak . Zaten bu süreçte böyle bir düşüncede olamam . Oturmayan bir evlilik var ortada
Çok sevindim yanlış okuduğuma. O halde ciddi ciddi konuşun dernin ne olduğunu sorun eğer boşanmak istiyorsada dilekçeyi vermesini söyleyin

Ya cinsellikte normal insnalar gibi değil istekleri . Açık açık yazamıyorum ama adamın aklı fikri hak yolu değil isteği . Yada bir bayanın vücuduna karşı ilgi yerlerini görmüyor . Benim sevdiğim şey ilk , bilmiyor beraber öğreneceğiz oldu . Ama zaman geçtikçe iş saçma bir boyuta vardı . Şuan hissettiğim iki şey var . Ya diyorum cinsel eğilimi Farklı yada yok 😔 anlayamıyorum evlenmeden önce neler neler derdi ama evlendik yanındayım helaliyim ama benden kaçıyor 😔
Adam anal ılıskı istiyor hanımlar.
Ve karısıyla sevısmıyor opusmuyor artık yanında da yatmıyor.
Ben sana sarılır mutlu olurum dıyıp kadını azgınlıkla sucluyor tam bir pislik tam bir manıpulator. Allah in belası paravan evlilik yapmis.
Terapi falan sızı kurtarmaz.

Gencligini bu manyakla heba etme bence tedavi olmak istemiyor surekli seni suçluyor baski yapiyor hicbir konuda yapici degil ya tercihi farkli yada cok daha degisik psikolojik sorunlari var ama tedavi olmak istemiyor boşver omrunu boyle biriyle harcamaya degmez

31 yaşında ama hiç cinsellik deneyimi olmamış günah diye dedi . Artık yaşan doğru bilmiyorum . İlk birlikteliğimizde de tam olarak birşey olamadı ki . Cinsleliğimizde hep sonuç odaklı oluyor . Adam beni öpmüyor sarılmıyor tenime dokunmuyor .. 😞
yanlış anlamayın ama eşcinsel olabilir mi?

benim aklıma gelen paravan evliliği yapıp aslında kadınlara ilgi duymaması geldi
Bana bir gün dedi ki benim erkekliğim etkilendi düğün aşaması maddiyat zorladı üzüntüden stresten benim erkekliğim etkilendi dedi 😣 doktora gidelim dedim hayır geçer dedi . Sonraki hafta zaten kavgada boşanıyoruz dedi . Bitti dedi . Kavga ederken . Ailene söyle dedim kavga sebebimizi boşa dedim . Ama tabi konu olmadığı İçin .. ve geçen ay ki kavganızda ben bırakamıyorum sen bırak boşa beni dedi yalvardı adam . Tamam dedim boşanıyorum . Yarın söylüyorum herkese . Gece oldu yalvardı hastaneye gideceğim dedi . Senin suçun yok dedi . Sonra aramız bir hafta gibi iyi oldu . Ama o sıra benden dolayı cinsellik yapamazdık . Dönemim olduguniçin. Sonra yine başladı kavgamız

Bana bir gün dedi ki benim erkekliğim etkilendi düğün aşaması maddiyat zorladı üzüntüden stresten benim erkekliğim etkilendi dedi 😣 doktora gidelim dedim hayır geçer dedi . Sonraki hafta zaten kavgada boşanıyoruz dedi . Bitti dedi . Kavga ederken . Ailene söyle dedim kavga sebebimizi boşa dedim . Ama tabi konu olmadığı İçin .. ve geçen ay ki kavganızda ben bırakamıyorum sen bırak boşa beni dedi yalvardı adam . Tamam dedim boşanıyorum . Yarın söylüyorum herkese . Gece oldu yalvardı hastaneye gideceğim dedi . Senin suçun yok dedi . Sonra aramız bir hafta gibi iyi oldu . Ama o sıra benden dolayı cinsellik yapamazdık . Dönemim olduguniçin. Sonra yine başladı kavgamız

muhtemelen eşinizin tercihleri farklı..

%90 gay ve sırf evlendim ben bakın demek için evlenmiş sizinle :kahve:

Back
X