yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

31 yaşında ve daha önce hiç cinsellik felan yaşamamış birinin cinsellik istememesi çok ilginç.ve daha yeni evlisiniz .Belki de tedavi olması gerekiyordur hormonlarında felan sorun mu var acaba insanın aklına herşey geliyor ve daha başka sorunlarınız da var ya da gerçekten ciddi ciddi sorunları var da etkileniyor mu ama insan yine de sevdiği insana dokunmak istemez mi ? Allah yardımcınız olsun

Bana bir gün dedi ki benim erkekliğim etkilendi düğün aşaması maddiyat zorladı üzüntüden stresten benim erkekliğim etkilendi dedi 😣 doktora gidelim dedim hayır geçer dedi . Sonraki hafta zaten kavgada boşanıyoruz dedi . Bitti dedi . Kavga ederken . Ailene söyle dedim kavga sebebimizi boşa dedim . Ama tabi konu olmadığı İçin .. ve geçen ay ki kavganızda ben bırakamıyorum sen bırak boşa beni dedi yalvardı adam . Tamam dedim boşanıyorum . Yarın söylüyorum herkese . Gece oldu yalvardı hastaneye gideceğim dedi . Senin suçun yok dedi . Sonra aramız bir hafta gibi iyi oldu . Ama o sıra benden dolayı cinsellik yapamazdık . Dönemim olduguniçin. Sonra yine başladı kavgamız

Bahane bunlar
Erkekleri ne maddiyat, ne borç harç, ne kavga gürültü etkilemez. Erkekler cinselliğe duygusal olarak bakmazlar, ihtiyaç olarak görürler. Tek gecelik, para karşılığı ilişkilerden de anlayabiliriz bunu.
Eşinizin hayatına yada aklında ya başka biri var. Aynı cinsden bile olabilir. Yada yetersiz. Başka bir açıklaması yok

peki ama nereye kadar böyle devam edebilirsiniz ki? :kahve:
Bende o yğzden çıkmazda hissediyorum . Sinirli agrasif yanı . Onun yanında cinsellik konusu . Ve bir erkek karısına ev arakadaşınoşacagız bu gidişle nasıl der 😔 hadi cinselliği bilmiyor sorunlu ama neden öpmez sarılmaz . İşe giderken bile öpmez mi bir erkek . Ben öpüyorum öf der . .

Bahane bunlar
Erkekleri ne maddiyat, ne borç harç, ne kavga gürültü etkilemez. Erkekler cinselliğe duygusal olarak bakmazlar, ihtiyaç olarak görürler. Tek gecelik, para karşılığı ilişkilerden de anlayabiliriz bunu.
Eşinizin hayatına yada aklında ya başka biri var. Aynı cinsden bile olabilir. Yada yetersiz. Başka bir açıklaması yok
Telefon ve mailleirne ara ara kontrol ettim bundan dolayı Ama birşey çıkmadı

Evlilikte baştan kimin sözü geçiyorsa sonuna kadar da onun sözü geçiyor izlemlediğim kadarıyla.

Eşiniz sizi sindirip evliliğiniz boyunca hep onun istekleri olsun diye bunları yapıyor sizi boşanmakla tehdit ediyor korkutuyor aklı sıra çaresiz kalmanızı istiyor.

Yeni evli çiftlerde cinsel sorun olmaz bildiğim kadarıyla afedersiniz ama hatta daha istekli olur iki tarafta.

Sizi üzmek istemem eşinizin hayatında başkası olabilir mi ? Ya da cinsel yönelimi farklı olabilir mi? O yüzden size alışamıyor olabilir.

Bende o yğzden çıkmazda hissediyorum . Sinirli agrasif yanı . Onun yanında cinsellik konusu . Ve bir erkek karısına ev arakadaşınoşacagız bu gidişle nasıl der 😔 hadi cinselliği bilmiyor sorunlu ama neden öpmez sarılmaz . İşe giderken bile öpmez mi bir erkek . Ben öpüyorum öf der . .
Yapmanız gerekeni siz daha iyi bilirsiniz ama bir ömür böyle geçmez
pişkinliğide inanılmaz yani öf ne demek evlenmeseydin o zaman silah mı dayadılar
ailenize söyleyin bence madem o size acımadı siz de ona acımayın :kahve:

Bacanak olmak için mi evlendik deseydin bi ya.. böyle şeylere asla tahammül edemiyorum.
1 gün yorgun olursun 2 gün olursun ama pili bitmiş oyuncak ayı gibi hergün hergün de olmaz ki kardeşim.
Nişanlıyken hiç mi yakınlaşma olmadı anlayamadınız mı yani ? 3.5 ay çok kısa bir süre ve önünüzde upppuzunnn bir yol var.
Valla kimse de kusura bakmasın cinsellik olmadan evlilik de olmaz. Nitekim dışarıda bacı gardaş olacak çok insan var :)

Back
X