daha neler duyacağız kim bilir,insan hasta babasına bakıp bakmayacağını imama mı danışacak,çok acaipsiniz....tut ki imam düzgün bi adam değil,kocanın dediği olur dedi,babasını yardıma muhtaç tek başına mı bırakacak,üstelik bir de bu dinen doğru olacak .....
Kk da okuduklarımın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum bazen..
acaip miyim ????
Benim gibi düşünmenizi beklemiyorum.
Kocanın dediği olur diyecek bir imam olacağını sanmıyorum
bunu bilerek, yazdım ve
arkadaşın eğer babasına bakarken kocası için üzülmemesi gerekiyorsa
dinen doğru yaptığını bilmesi onu rahatlatır diye düşündüm
kusura bakmayın, bu benim acayipliğim.......
aynen katılıyorum...
koca çok bulunur da..
anne-baba bulunmaz..
var ya şu cümleyi bir kaynana yada erkek söylese kk'da yer yerinden oynuyor,ama gelin kendi ailesi için söylediğinde her halukarda haklı oluyor
bence kadın içinde geçerli erkek içinde...
senin için geçerli olabilişr de başkaları için geçerli değil,bir konuda ben anne baba her zaman anne babadır,ama eşle 30 sene sonra da boşanılabilir dediğimde çok kişi üzerime gelmişti
Çok geçmiş olsun öncelikle, şöyle bir fikir sunacağım mümkünse babana yakın bir yere taşınabilirsiniz aynı ev olmak zorunda değil yada yakınınızda babana bir ev bulabilirsiniz.10 senelık evlıyım annemi 3 sene once kaybettım babam tek kalıyor kardesım askerde ve babam kanser su anda babamın bakıma ihtiyacı var yanında kalıyorum ama eşim buna musade etmıyor ne yapacagımı sasırdım
var ya şu cümleyi bir kaynana yada erkek söylese kk'da yer yerinden oynuyor,ama gelin kendi ailesi için söylediğinde her halukarda haklı oluyor
acaip miyim ????
Benim gibi düşünmenizi beklemiyorum.
Kocanın dediği olur diyecek bir imam olacağını sanmıyorum
bunu bilerek, yazdım ve
arkadaşın eğer babasına bakarken kocası için üzülmemesi gerekiyorsa
dinen doğru yaptığını bilmesi onu rahatlatır diye düşündüm
kusura bakmayın, bu benim acayipliğim.......
daha neler duyacağız kim bilir,insan hasta babasına bakıp bakmayacağını imama mı danışacak,çok acaipsiniz....tut ki imam düzgün bi adam değil,kocanın dediği olur dedi,babasını yardıma muhtaç tek başına mı bırakacak,üstelik bir de bu dinen doğru olacak .....
kk da okuduklarımın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum bazen..
Dine nasıl bağladığınıza aklım hayalim almıyor insan olarak yapman gereken şeyleri birine danışarak mı yapıyorsunuz ? Karşına alıp konuşabilirsin eşinle demelisiniz mesela insanız hepimizin başına gelebilir böyle şeyler demelisiniz mesela hocaya danışmak yerine kendini benim yerime koy baban bu durumda olsa sen ne yapardın demelisin mesele tüm samimiyetinle ben senin babanın bu durumda olmasına razı olamazdım insan olarak diyebilirsiniz mesela hocaya danışmak da nedir ya Allah sana akıl vermiş fikir vermiş merhamet vermiş kullanmak her kula nasip olmuyor sanırım ! merak ettim internette gezinmek için de bir hocaya danışıyor musunuz?
☻/
/▌
/ \ "wish me luck.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?