yardım tırnak yeme alışkanlığı

çok güldürdün akşam akşam canım beni. evet her halde öyleymiş. roflol rofrol, rofrol, tatlıcadıarzu3. :) evet herşey kafada bitiyor. bende bırakmaya karar verdim bugün.

Ne güzel :) Bak karar verdiysen eminim ki güzel sonuçlar alacaksın canım :34:
Sana bu süreçte kolaylıklar diliyorum :34:

dönem dönem bende de oluyor mesela bu dönem gibi ama uzADI mı da süper ötesi oluyor

acı oje yetiyor bana ama elimdekinin tadı kaçtı koruyamıor beni kendimden =)

yenisini almam lazım

evet canım aynen öyle. neleri yapanlar var.
Herhalde sigarayi birakmaktan daha zor degildir.alkolu birakanlar var.irade meselesi.yaptigini fark ettigin an cek elini agzindan.birakacagim de.kac saattir yemedim.de basit hesaplar yaparak mutlu ol.ustune gidersen israrla yaparsin.

merhaba kızlar. başlıktanda belli olduğu gibi benim vazgeçemediğim ve sevmediğim bir huyum var. tırnak yemek. ben başlayalı 9 yıl falan oldu. bir ara 2-3 aylığına bırakmıştım ama sonra ne olduysa teker teker 1 gün içinde hepsini yedim. var mı bunun bir çaresi? lütfen cvp verin.

canım ya bende kendimi bildim bileli yiyorum 1 hafta önce bıraktım şimdi biraz uzunlar flormarın hızlı tırnak uzatıcı ojesinden almıştım yararı oldu olmadı bilmiyorum ama tırnakların güzel göründükçe yemiyorsun bide boşboş oturma oda insana çok tırnak yedirtiyor

merhaba kızlar. başlıktanda belli olduğu gibi benim vazgeçemediğim ve sevmediğim bir huyum var. tırnak yemek. ben başlayalı 9 yıl falan oldu. bir ara 2-3 aylığına bırakmıştım ama sonra ne olduysa teker teker 1 gün içinde hepsini yedim. var mı bunun bir çaresi? lütfen cvp verin.

acı oje surdun mu canım

evet canım öyle oluyorda bide ben stresli olunca yiyiyorum daha çok.
canım ya bende kendimi bildim bileli yiyorum 1 hafta önce bıraktım şimdi biraz uzunlar flormarın hızlı tırnak uzatıcı ojesinden almıştım yararı oldu olmadı bilmiyorum ama tırnakların güzel göründükçe yemiyorsun bide boşboş oturma oda insana çok tırnak yedirtiyor

denedim acı ojeyi ama olmadı. bende 2-3 aylığını bırakmıştım işte sonra gene başladım.
Malesef ki bende tırnak yiyen biriyim :17: Küçükken abimin sayesinde bende başlamışım bu kötü alışkanlığa :19: Acı oje falan bırakmıştım 4-5 ay yemeden durdum, hatta abimede bıraktırdım. Şimdi tekrar başladım, birden dalgınlığıma geliyor ve elimi ağzımda buluyorum. Sonra canımın acıdığını farkediyorum. Yarın tekrar acı oje alacağım. Tavsiyemdir :34:

Son düzenleme:
evet canım denemiştim.

halen tırnaklarımı dıpten ama orantılı kesıyorum
bı gun eskı erkek arkadasım fark etmeden elımı agzıma goturmusum tırnak yıyordum
annem psıkolojık delılere benzıyorsun derdı o zamanlar elın agzında

nse erkek arkadasım yanımda bana baktı tırnak yıyorsun farkındamsn dedı
yooo yemıyorm desemde evet yıyordum o gün benden o yüz ifadesıyle tıksındını gördüm bıdaha yemedım

bu durumla yuz yuze gelınce bıraktım .kendımı o tıksıntıden sonra böcek gbı hısseettım ://////

sabah bir haber okudum adam sürekli tırnaklarını yediği için (kanatana kadar) enfeksiyon kapmış enfeksiyon da kalp krizi geçirmesine sebep olmuş ölüm sebebi tırnak yemesi yani...

ayyyyy çok kötü yaa. şu sıralar biraz stresliyim ara sıra azıcık gidiyor elim.
sabah bir haber okudum adam sürekli tırnaklarını yediği için (kanatana kadar) enfeksiyon kapmış enfeksiyon da kalp krizi geçirmesine sebep olmuş ölüm sebebi tırnak yemesi yani...

bende kuzenimden görmüştüm

stresi falan bahane etme yaren bırakacaksan bir anda bırakmalısın. bak senin bu başlığa yazdıktan sonra geçen gün geldi bu fikir aklıma. bir süre takma tırnak kullansana? onlar çok sert oluyo koparamazsın. bi süre kullan en azından seninkiler uzayana kadar.sonra çıkartır devam edrsin.bi kere uzattıktan sonra bi daha kıyamıyo insan :) bunu dene bence

Cnm ben bilirim bunu.kendimi bildim bileli yerim..insan icinde ellerini saklardim utanirdim.oje vss yalan kafada biticek is..ojesurdum renkli beni frenledi..tuttum kendimi sonra o kadar guzel oldulardlki up uzun herkez manken eli dedi takma sandi.sonra kirilmaya basladi kestim.simdi yanlarini kemiriom o kadar rahatszimki simdi bunu frenliyorum.sartlandir kndini

bende yiyorum,en nerfret ettiğim huyum .. :18:
psikoljikmiş 5 yaş çok önemliymiş insanda.. :25:
obsesif takıntıdır araştır istersen cnm .. :34:
psikolog yardımı alalım biz seninlee ..
:13:

ayyyy canım çok güldüm yaaa. ama işte her şey kafada bitiyor.
bende yiyorum,en nerfret ettiğim huyum .. :18:
psikoljikmiş 5 yaş çok önemliymiş insanda.. :25:
obsesif takıntıdır araştır istersen cnm .. :34:
psikolog yardımı alalım biz seninlee ..
:13:

aynen canım her şey kafada bitiyor.
Cnm ben bilirim bunu.kendimi bildim bileli yerim..insan icinde ellerini saklardim utanirdim.oje vss yalan kafada biticek is..ojesurdum renkli beni frenledi..tuttum kendimi sonra o kadar guzel oldulardlki up uzun herkez manken eli dedi takma sandi.sonra kirilmaya basladi kestim.simdi yanlarini kemiriom o kadar rahatszimki simdi bunu frenliyorum.sartlandir kndini

Back
X