- 15 Aralık 2009
- 8.459
- 19.247
- 773
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Doktora ne zaman götüreceksiniz?Tamam yazarım umarım geçici birşeydir ne olur allahim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora ne zaman götüreceksiniz?Tamam yazarım umarım geçici birşeydir ne olur allahim
Götüreceğim zaten. Onun eski haline dönmesi için ne gerekirse yaparım. Kızımı öyle görünce çok üzülüyorum. Herkesin çok zeki çok özel bir cocuk dediği kızım şimdi delinmiş gibiDüşüncelerim beni rahat bırakmıyor demesi... sanki psikolojik rahatsızlığı var gibi. Psikiyatriste mi götürseniz?
Pazartesi yada salıDoktora ne zaman götüreceksiniz?
Kiziniz okb mi acaba size o sozleri soylemezse kotu bise olacagini falanmi dusunuyor.Bazı zaman çok üzülüyorum ve bunu belli ediyorum bazı zaman kızıyorum o zaman daha da saldırıyor. Çoğu zaman geçecek bu düşüncelerini kovacaguz kafa dan diyorum. Az önce beni aradı yine hakaret etti ama bana kızma tamam mı dedi bende tamam dedim. Akşam konuşalım dedim sürekli bu konuyu konuşmak istiyor.
Siz de ben köpekleri çok severim aslında diyebilirsiniz. Takıntıları var gibi geldi bu ara.Ve bana sen çok çirkinsin diyor. Köpeğe benziyorsun diyor. Yani böyle insanların kizacagi hayvanlara benzetiyor. Kuş kelebek vs değil.
Siz de bir uzmana görünün.Kendinize boş yere eziyet etmeyin.Bende aynı kızınız gibiyim,valla ne yalan söyleyeyim insanların kalbini kırmak için elimden geleni yaparım ağzıma geleni söylerim deyim yerindeyse içinden geçerim can acıtmaktan çok zevk alıyorum. Sonrasında da üzülüp ağlıyorum kızınız gibi. 20 yaşındayım hala aşamadım bu sorunlarımı. Takipteyim.
Ben daha da kötü durumdaydım,kol damarlarımda bileklerimde derin derin dikişli izlerim var hatta çok zarar verirdim ergenlikte. Benim uzmanım var ama,nişanlım,kocam. O bana terapi gibi geldi bütün sinirimi aldı eskiye göre daha iyiyim ama yine de olmuyor değil.Siz de bir uzmana görünün.Kendinize boş yere eziyet etmeyin.
cocuk ic dünyasında birşeyler yaşıyor, kimseyle paylaşmıyor ve hedef değiştirip sizi incitiyor..sonra bunu bilerek yapmadigindan vicdan yapip ağlıyor...sorun, çocuğu bu duruma getiren ne?? anlatamadigi ne yaşıyor bu cocuk?Merhabalar. Öncelikle yeni üyeyim ama çoktandır sizi takip ediyorum. Şimdi benim öyle bir derdim var ki ne olur bana bi akıl verin. 8 yıllık evliyim. 7 yaşında kızım var. 1 senedir çalışıyorum. Bu bir sene içinde 3 bakıcı değiştirdik. 1. 1 hafta kadın çocuğun yanında bana ve kizima şeytan demiş kızım söyledi bana girişim kadına hesabını sordum ve kadını bıraktım. Ikinci kadının çocuğu kizima çok saldırdı çatal fırlattı vurdu vs. Küçük 3-4 yaşındaydı. Kadını çok kez uyardım. Dikkat et diye. Pek oralı olmadı bende başkasını buldum ondan aldım çocuğu. Bu sefer 3. Kadın bizim eve geliyordu onunda 3 yaşında kızı var allah var kızı mi hiç ezmedi kendi kızı bir sey dese filan hep uyardı. Hem bizim evde baktı çocuğum kendi düzeninde oldu. Velhasıl okul kapandı. Ben kizima yarın gün yaz okulu ayarladım sabah srvise ben bindiriyorum. Öğleyin 1 gibi babaannesinde bırakıyor. Yüzme tekvando ebru sanatı vs. Bir çok etkinlik var kursta. Ilk başta bir sıkıntı yoktu son 10 gündür çocuk biranda çok değişti. Herkesten nefret ediyorum demeler tabi önce bana söyledi seni sevmiyorum dedi. Senin olmeni istiyorum dedi. Seni hayvanlara benzetiyorum dedi. Dedi de dedi. Yemek yemedi giydirdiği kıyafeti beğenmedi ve daha bir sürü şey. Su an yazarken bile elim ayağım titriyor. Ki kızım bana çok düşkündü. Sadece baba mi seviyorum dedi sadece onunla ilgileniyor. Beni yok sayıyor. Ama ben bu çocuğa bir sey yapmadım. Oturdum ağladım da üzüldüm de konuştum da kızdım da hiç biri fayda etmiyor. Ne diller döktüm anlatamam. Hiç alakası yokken olmadık bir zamanda seni şuna benzettim diyor yada sana içimden şunu söylemek geçiyor diyor ve söyledi şeyler çok kötü şeyler. Ve sonra başlıyor ağlamaya ben niye bunları düşünüyorum niye benim aklımdan bunlar gitmiyor ne zaman geçecek diye. Ben çok üzülüyorum. Bu çocuğa bir anda ne oldu böyle. Ne olur bi akıl verin. Nasıl davranmalıyız. Ne zaman geçer neden olur. Pazartesi yada salı çocuk psikatrisine götüreceğim. Ama benim dayanacak gücüm kalmadı artık eve gitmek istemiyorum. Çocuk yatana kadar bana bi laf söylüyor. Bu arada sınıf öğretmenini aradım kızınız sizi çok seviyordu çok şaşırdım geçici bir süreçtir dedi. Yaz okulundaki öğretmeniyle çok konuştuk o da çok şaşkın ve üzgün rehber hocası simarikliktan yapıyor demiş ama bence öyle değil çocuğa sanki bir an kriz geliyor gözleri dönüyor sana bunu söylemek istiyorum diye ağlıyor. Çok kotuyum. Is yerinde cevap yazamayabilirim. Ama ne olur siz yazın. Özellikle böyle yaşayanlar yada pedagog psikolog olanlar.
Köpekleri severim desem başka birşey buluyor bu sefer hiç kimsenin sevmeyecegi bir sey söylüyor.Siz de ben köpekleri çok severim aslında diyebilirsiniz. Takıntıları var gibi geldi bu ara.
Keşke iletişim e gecebilsem. Belki bi akıl verirKimdi hatırlamıyorum ama bir bayan da aynı sebeplerden ötürü konu açmıştı. Onun kızımda arkadaşıyla korkunç olağanüstü şeyler hakkında konuşmuş ve aşırı etkilenmişti. Annesine sizin kızınızın davrandığı gibi davranıyordu. Konuyu hatırlayanlar olur belki. Çözüm yolu bulmuştur belki iletişime geçseniz o konu sahibi ile
Konuyu arastirmadayim. Hergun yeni bir şey geliyor aklıma artık bende şaşırdım ne yapacağımı. Iş yerinden izin alma şansım hiç yok. Ancak işi bırakmam lazım. Ama şöyle birşey de var eğer kızım sırf benim işten ayrılmam için bunu yapıyorsa bunu alışkanlık haline getirecek bir şeyler yaptırmak istediğinde bu huyunu kullanacak.Kolay değil 3 bakıcı ve şimdi konışduğunu anlamayan bir babanen yanında olmak bence yaz okulunda birşey olmuş kimsenin bilmediği kimseye söyleyemedi ve bunun icin sizi suclu görüyor yaşadıklarına cözüm bulamıyor kendince size saldırması bu yüzden bana sarıl demesi kendinin nasıl yanlız ve size muhtac durumda oldunu gösterir bence doktorlardan yardım alın yaz okulunu bşr araştırın derim size resim yada video göndermeleri kızınızın orda mutlu oldunu yada bir sorun yaşamadı anlama gelmes bence işinizden izin alım bu sürecte devamlı kızınızın yanında olun