Yardım....

sana cvp vermeyı bıle dusunmuyordum ama yınede yazmak ıstedım ne kadar kolay gelıyo sana ordan oyle yazmak ben sızden para ıstemedım sadece bıraz destek ıstemıstım ama gordumku sadece yargılanıyorum yazık gercekten cok yazık sunu unutma kımın ne zaman nerede ve ne olcağı hıc bellı olmaz ayıp ya senı ve senın gıbılerı kınıyorum ne olurdu sankı bunları yazcağına sadece bı dua yazaydın olmazmıydı ama tabbı neyse yınede hersey gonlunce olsun

saol kardesım ben işte bunları beklıyorum hersey para pul değil bazen ınsana bunlar bıle yeterlı gelıyor bı dertlesme bı ne bılıyım işte anlayın yetıyo ama bazılarıda sadece on yargılı davranıyo bu da benı kızdırıyo hem neden yalan soylım ki analmıyorum bazen acaba dıyom buraya yazmakla hattamı ettım yınede aalah buyuktur dıyom tum sağ duyulu ark tsk ederım

canım yasadıklarını okudum allah yardımcın olsun sana yardımcı olmak isterdim ama burdakilerede kızma gunde kac tane fake konu acılıo ve bosu bosuna yardımcı oluoruz burda coğu kendini bilmeze konun farklı konu sende kabul edersinki inanmak zor geliyo ama almanya doğumluymussun bence dön oraya kendine yeni bir hayatı orada kur

evladından uzak o hayattan kurtulma çabası çok zordur eminim..
ne denirki.. Almanyanın yaşam şartları daha kaliteli sanırım bencede bi imkan yarat oraya git arkadaşım.
Allah ım sana yardım etsin...

kimseye neden byle yaptın demek bana düşmez,hayat bu ne olcağı belli değil..olur benim başıma gelir kınayamam kimseyi...ama size syleyebiliceğim tek şey bizim desteğimizle bi yere gelemezsiniz inanın,yapabilceğiniz en mantıklı hareket yetkili kurumlara başvurmak...okypete de vermiş gerekli numaraları zaten...
eğer ki fakeysen de Allah görüyo zaten...kaç gündür gerçekten fake konular yüzünden zamanımızı boş yere harcıyoruz...o yüzden de ister istemez herkeste bir şüphe oluyor...

ben inanıyorum sana. arkadaşlar anne kıyamaz falan demeyin ne anneler görüyoruz...ayrıca yok sığınma evleriymiş yok yetkili kurummuş bunlar görevlerini yerine getiriyor mu sanıyorsunuz,evet doğru bunlardan yararlanan bayanlarımız var ama kabul edilmeyen bayanlarımızda çok ülkemiz kadınlara yeterince sahip çıkmıyor bu bir gerçek.
neyse bizden nasıl bir yardım bekliyorsun kargoyla giyecek yiyecek falan mı,kızın için polise başvurdunmu velayet ondamı boşandınızmı,şuan nasıl bir yaşam sürdürüyorsun anlatırmısın,

allah yardımcın olsun
bende ınanıyorum sana
para yardım edemem belkı ama
elımden geldıgınce yıyecek yollamak ısterım
allah yardımcın olsunnn

kızlar bi yerde okumuştum hikayeyi tam hatırlamıyorum ama...

zengin ünlü bir adam imza günündeyken bir kadın yaklaşmış, ''ölmek üzere olan bir çocuğum var tedavi için para gerek'' demiş,adam da hatrı sayılır miktarda para vermiş kadına.günler sonra adamın yardımcısı adama demişki; ''efendim hani geçen günkü kadın vardı ya çocuğunun hasta olduğunu söyleyip sizden para alan,o kadın sahtekarmış,söyledikleri yalanmış,boşuna o kadar para verdiniz kandırıldınız'' demiş üzülerek.adamsa heycanlanarak ''nasıl yani!ölmek üzere olan bir çocuk yok mu yani!çok sevindim günlerdir bunu düşünerek uyuyamıyordum! '' demiş.

maddi yardım yapmam,bende güvenemem ama kıyafet ve giyecek yollamak beni zorlamaz diye düşünüyorum.evde giymediğim-yemediğim çok şey var...

çok üzüldüm durumuna..
maddi olarakta kıyafet vs olarakta yardımcı olmayı çok isterim..senin veya arkadasinın banka hesabı varsa özelden yolla imkanım el verdigi kadar yollarım..
elinde Almanya gibi güzel bir seçenek var..suan da maddi imkanın vs olmadıgı için çocuğunu alamazsın herhalde ama Almanya ya gitsen,orda başlasan yeni hayatına düzenini kurup kızını alsan yanına..kizinla görüştünüz mü hiç?seni tanıyor mu?

oncelikle tum sağduyulu ark burdan tsk ettmek ıstıyorum hersey gonlunuzce olsun suan ne yapıyorum dıye soranlara soyle soylıyım babmdan ölüm maası alıyorum 200ytl kadar onunla ıdare ettmeye calısıyom bazı ark var onlarda ellerınden geldıklerı kadar yardımcı olmaya calısıyorlar kızımın velayetı babasında dedığım gıbı goremıyorum annemgıle gelınce lutfen annene gıt sığın demeyın sızden rıca edıyorum zaten sığına bılseydım o yola dusmezdım yardım kurumlarına gelınce denıycem bır kac yer var saolsun ark bırı bır kac tane nr yazmıs hm alamnya faln dıyorsunuz hıkayemdede yazdım bız kesın donus yaptık almanyaya gıttme sansım yok bakın ark destek verırsınız veya vermesınız o sızn gonlunuze kalmıs bısey ben kımseye zorla ne bısey yaptırmak veya gonulsuz bısey yapmasını ıstemem benım tek ısteğım ne olur yargılamayın benım derdım zaten bana yetıyo yargılıycanıza sadece bı aalah yardımcın olsun deyıp gecın veya okumayın

Dün gece okumustum konunu! Tam yazmak isterken sitede gecici süre kapanmisti, yazamadim malesef.

Inanki dün gece hep senin yasadiklarini düsündüm. Kimbilir bu hayati yasamayi mecbur olan kactane kadin var, sen yine bir bakima sanslisin, cünkü Yaradan icine bu batakliktan kurtulma isteyine vermis, cünkü yinede icinde anneligin verdigi o fedakarlik var. yinede temiz kalmis duygular var.

Ben eminimki sen istedikten sonra bu hayatan kurtulacaksin. Allahin izini ile tertemiz bir hayata baslayacak ve hicte belli olmaz birgün yine evladinla kavusacaksin.

Almanya dogumlusun anladigim kadariyla, eger burdaki haklarini öldürmediysen buraya dönme ihtimalin cok yüksek, burda kimin kimsen varmi?
Yoksa bile egerki dönersen, devletin yardimi ile ev ve gecinecek kadar para alip hic olmazsa bir baslangic yapabilirsin.

Bu konuda gerekleri kurumlardan arastirma yapabilirim senin icin.

Allaha emanet ol.

saolun ark gercekten cok sevındım bazı cvp yalnız sunu bılın ben para ıstemıyorum bu gıycek olabılır ne bılıyım yıcek olabılır makarna vs gıbı benım amacım kımsedeyı kandırmak değil lutfen yanlış dusunmeyın

Arkadaşım gerçekten üzüldüm..zor hayatlar var bu dünyada biliyoruz ama arkadaşlarda haklı burda o kadar çok yalanda söyleniyorki açıkcası bende ilk okuduğumda hadi canım dedim..ama peşin hükümlü olmamak için sonuna kadar okudum...sonuçta ne olmuşsa olmuş bir şekilde hayatını düzene koymaya çalışıyorsun...ama buradan yardımla olacak iş değil..en güzel cevabı bir arkadaş yardım alabileceğin yerleri yazarak yapmış...bizimde desteğimiz ancak derdine ortak olarak olabilir sonuçta taşıma suyla değirmen dönmez...ama msn i falan yazarsan belki ordan görüşerek bende yardım etmeyi en azında giyecek yiyecek düşünebilirim...allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…