Arkadasım oncelikle allah yardımcın olsun,o kotu hayttann kurtulmussun cok sukur,tovbe ederek adımını at bence.Mutlaka gecmısın seni yormus,yaslandırmıstır.fakat sen bıraktım, yeni bi yolda yurumeye karar verdim diyorsun.Yeni bi yola cıktıysan kimseyi tanımazsın,kimseden destek bekleyemezsin,oncelikle kendine bir ıs bulup eski cevreni degiştir.Yardım ısteme ıhtıyacını anlıyorum ama az once dedigim gibi yeni bir yola cıktıysan yolda kimseden yardım ısteme sadece kendine ve allaha guven.Elin ekmek tutsun her ne olursa onu yap,pazara cıkıp orda tezgah acabilirsin ,dilin varsa tercume yapabilirsin,temizlik yapabilirin mesela bazı kaliteli ve guvenilir temizlik sirketleri var oralara basvurabilirsin ama gecici yardımlara guvenme canım,cünkü adı ustunde gecici ne kadar dayanabilirsin ordan burdan yardım ısteyerek,yanlıs anlama nolur beni,hayatını daha stabil hale getirebilmen ıcın bazı oneriler bu yazdıklarımın hepsi.Tabiki allah vermesin hiçbirimize bi derdi cekmeyen ne oldugunu nasıl oldugunu bilemez!Mesela konuyu acmıssın herkes bişey yazmıs ama sen yoksun.Umarım kararın kalıcı olur, cektigin sıkıntılardan da kurtulursun.Allah yardımcın olsun ve allah hiçbirimize vermesin bu durumları.ınsanın guvenecek tutunacak dalının,umudunun olmaması zor.