yardım

Hani bu tür konularda genellikle çıkıpta " kınamayın arkadaşlar sizin de başınıza gelebilir" diyen avukatlar nerde?
Tam onların ilgi alanı olan bir konu açılmışta.. Hadi gelsinlerde yne savunsunlar "kınamayın!" diye...:ssz::ssz:

Son düzenleme:
kimse kimsenin elinden kimseyi alamaz ayrıca dediğim gibi açığım eleştiriye şimdi benim tam 10 yıl verdiğim emeğin üzerine biri gelip bişilerden yararlanıp oturuyo tık yok evet herkez ettiğini buldu sevilmediğini bile bile evlendi üstelik karısı olacak şey ilk beni aradı ve biz boşanıyoruz kendim ettim beni sever sandım seni seviyor bizlik olay bitti dedi seversen yaşarsın arkadaşım bi gün gelir çoluğun çocuğun yaşar malum kınamaya gelmez doğru bende çok memnun olsam zaten yazmam kimseyle aynı yerde yaşamıyorum ben öğrenciyim ve oda burda çalışıyo o kadar yurtta kalıyorum

Bak arkadaşım, benimki de 10 yılın üzerine evlendi, karısı beni biliyor hatta tanıyor. Beni sevmesine razı oldu kadın, evlendiğinin ertesi günü düştü kapıma, pişmanım diye.

Bakmadım arkama, bakmayacağım, o kadın şimdi 6,5 aylık hamile. Benim öküz sevgilimin ve onursuz annesinin suçunu ona yükleyemem. Artık Allah'ın selameti üzerine olsun diyorum. Öyle etti buldu yok, ceza verme mercii sen değilsin dünya da. Yıllarını verip, sonra başka birinin koynuna göndermek nedir acısını en iyi ben bilirim. Ama cezayı Allah'a bırakacaksın

peki arkadaşlar boşverin sinirlenmeyin kapatın konuyu en iyisi malum benim için sinirlenmeye değmez.çok merak ediyorum bu kadar sinirlenen insanlar bi düşünseler ne kadar dürüstler acaba kendi hayatlarında herkeze ii akşamlar

peki arkadaşlar boşverin sinirlenmeyin kapatın konuyu en iyisi malum benim için sinirlenmeye değmez.çok merak ediyorum bu kadar sinirlenen insanlar bi düşünseler ne kadar dürüstler acaba kendi hayatlarında herkeze ii akşamlar

Sen dürüstlük ne biliyor muydun :44:

Çok ağır konuştun:31:
İbret aldık :ssz:

arkadaşım durumun böyle olmasından çok rahatsızım bende ve ilişkiyi bitirdim kafamda ama hani olmayacak bu kararı aldım yapacak bişi yok kalbime söz geçmedi işte herkez hata yapar yaptım ve vazgeçtim tek derdim var yürüyeceğim yol için fikir almaktı sadece içimin acısına çare bulamadım yoksa kimse bu duruma düşmek istemez açıkça herşeyi yazdım yalansız diye dürüstlük değil mi şimdi bu ben sadece bi akıl istedim hakaret değil ama insanlara malzeme lazımmış uzatmayayım en iyisi herkezin hayat hikayesi bşka bu hayatta hataları benimkide buydu

kimse kimsenin elinden kimseyi alamaz ayrıca dediğim gibi açığım eleştiriye şimdi benim tam 10 yıl verdiğim emeğin üzerine biri gelip bişilerden yararlanıp oturuyo tık yok evet herkez ettiğini buldu sevilmediğini bile bile evlendi üstelik karısı olacak şey ilk beni aradı ve biz boşanıyoruz kendim ettim beni sever sandım seni seviyor bizlik olay bitti dedi seversen yaşarsın arkadaşım bi gün gelir çoluğun çocuğun yaşar malum kınamaya gelmez doğru bende çok memnun olsam zaten yazmam kimseyle aynı yerde yaşamıyorum ben öğrenciyim ve oda burda çalışıyo o kadar yurtta kalıyorum

O masum kadın mı suçlu yani,pes... o adamı silah zoruyla oturttu nikah masasına ve sonra da yatağa...

Kaç yıl verirsen o kadar senin yani...Vazgeçtim sen o adama sımsıkı sarıl bırakma sakın.. O kadıncağız böyle bir ş..sizle muhattap olmak zorunda kalmasın..

Ben nasıl bir insanım diye sordun mu kendine hiç?

Sormadıysan ben soruyum.
Sen nasıl bir insansın? Sende hiç mi vicdan yok? Hiç mi düşünce yok?

Eşinin hamile olduğunu bile bile bir başka kadına nasıl yapabildin bunu?

Olsaydı zaten olurdu, bu iş büyüye, anasının seni sevmemesine falan bakmaz!

Sana söyleyecek bi söz bulamıyorum!
Senin gibilere söylenecek söz yok çünkü!
Var da neyse:36:

Biz sizin gibilerin içinde yaşamaya mecbur muyuz kardeşim?
Toplumu sizin gibi ahlaksızlar yozlaştırıyor işte.

O nişanlına dönme, haketmiyorsun o çocuğu.

Yol ver gitsin, uğraştırma boş yere!

Adamı da bırak, dicem ama çok seviyosun, bırakamazsın şimdi..
Sevgi sizin gibi basit insanların elinde hamur oldu..

Yazık..çok yazık..

Git karına dön diyormuş..
Yok ya..
Siz onca pisliğinizi yaşayın, adamın karısı da çeksin..

Oldu!

Vee konu sahibi ilk atağı yparak "kınamayın" dedi. Kndisini alkışlıyoruz. :46::46::46::46::46:

Eeeee yok mu başka kınamayın dyecek olan?:44::44:

hayır anlamakta sıkıntımı var anlamadım onlar kendi aralarında bitirmiş zaten evliliği ve ben ondan sonra dahil oldum o kadın ayrılmak için oturup karar alıyoda size ne oluyo anlamadım bitti ise yenisi bşlar bunda sıkıntı nerede

emek?????? sahi emek neydi?????

hayır anlamakta sıkıntımı var anlamadım onlar kendi aralarında bitirmiş zaten evliliği ve ben ondan sonra dahil oldum o kadın ayrılmak için oturup karar alıyoda size ne oluyo anlamadım bitti ise yenisi bşlar bunda sıkıntı nerede

sıkıntı sensin.
anlayamadın mı hala?

Hani bu tür konularda genellikle çıkıpta " kınamayın arkadaşlar sizin de başınıza gelebilir" diyen avukatlar nerde?
Tam onların ilgi alanı olan bir konu açılmışta.. Hadi gelsinlerde yne savunsunlar "kınamayın!" diye...:ssz::ssz:

Gelirler birazdan :))

Adam seni bırakmış ve bu kadınla evlenmiş..
Diyeceksin "büyü yapmışlar ama"..
Komik şeyler bunlar..

Sen sonra dahil olmamışsın..
Sen zamanında terkedilmişsin..

Bu arada "bitti ise yenisi başlar" ne demek..
Kadın hamile..
Sende hiç vicdan yok mu?
Doğmamış bebeğe de mi acımıyorsun?

O yüzden kadın boşanacağını söylemek için ilk seni aradı,hiiiçç alakan olmadığı için..

birde adam bence seni sevmiyor. karısı hamile olmasa sever derdim ama burda kilit nokta karısı hamile. erkeler karısı hamile olunca böle başka yerlere kayabiliyor. benim fikrime göre karısı doğum yapınca tekrar karısına dönecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece yaptığınız şey kendinizi etkileseydi inanın ki kınamazdım...
Tamam sevgiliniz suçlu , siz suçlu hadi o evlenen kadın da mutsuzluğunun üstüne yuva kurdu o da suçlu.
Peki ya masum ortada bıraktığınız nişanlınız?
O neyin bedelini ödüyor?
Gerçekten de tek günahı olmayan terkettiğiniz adam...
Bari ona hiçbir şekilde aileniz bastırsa da dönmeyin de bu garip üçgenin içine çekilmesin beyefendi...

Ayrıca sevdiğiniz adam gitmiş başka biri olmuş diyorsunuz ama hala onunlasınız?
Biran önce bu yanlıştan dönün, geçmişinize çizgi çekin, nişanlınızın günahına girdiğiniz bari masum bebeciğin günahına girmeyin...

çocuk yaşını geçti ve karısı evlendiği günde beni aradı ayrıca ilk günde son günde malum dediğiniz gibi vicdan azabı küçük yerde yaşanılan aşklar herkezin dilinde oluyor ayrıca benden özür diledi bazı şeyler için ya ne desem boş konu karışık birebir anlattığım ve konuyu bilen arkadaşlarım anlıyor ama böle olmuyor demekki sanal alemden mlum çarpıyor konu başka taraflara

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ..
Hem yüzsüz hemde vicdansızsınız ..
Hadi sevgilinizin eşine acımıyorsunuz falan da cocuk var ortada ya hıcmı Allahtan korkumuyorsunuz anlamıyorum ki..

Back
X