- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
Evet yakalamak istiyorum cnm. Yakalamazsam inkar edecekYakalamak mi istiyorsunuz o yuzden bi bir sey soylemediniz? Cok uzuludm adiniza bence duydugunuzu soyleyin
Aslında değilim ama yapmak zorundayımBununla yuzlesmye hazir misiniz peki?
Oda geldi aslında ama ilişkisi devam edecek yineBununla yuzlesmye hazir misiniz peki?
Oda geldi aslında aklıma ama devam edecek ilişkisineBence o gun bir sey bulun engel olun gitmesine
Haklısınız,Oda geldi aslında aklıma ama devam edecek ilişkisine
Evet biliyorum cnm arkadaşına söyledi.Haklısınız,
Otel ismini biliyorsunuz.
Ya siz gidin ya da birini yollayın otele girerken ya da en azından çıkarken basılsın pislikler.
Fotoğraf da çekin.Kanıt da olsun.
Allah güç versin,
İnşallah yapmaz öyle bir şey.
Yok cnm zaten hissediyordum birkaç kez rüyama girdi.ve kulağımla duydumuzucu bir durum. umarım yanılıyorsunuzdur
Evet resim de video da çekeceğim. Rabbim kimseye yaşatmasın şuan o kadar kötüyüm anlatamam. Diyeceğim ki arkadaşına hava atıyor öyle bir kadın yok arkadaşı diyor ki ya gelmezse o diyor eşim olacak pislik duydun ya telefonda konuşmalarını diyorCok üzüldüm adiniza.O anda sakin kalmak zor bisy biliyorum ama otele gittiginizde mutlaka fotograf video falan cekin.Umarim yanlis anlamışsınızdır ve öyle bisey yapmaz.
Aynen benimde aklima o geldi.Konu sahibi her ihtimale karşın yalniz gitmeyin.Guvendiginiz bir yakininiz,arkadasiniz varsa birlikte gidin,onlarin farketmeyecegi bir yerde beklesinler sizi.Dikkatli olun.size zarar vermesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?