Yardıma ihtiyacım var. Eşim ile ilgili

Şehir içinde insan otelde kalmaz ki işe gidiyorum diye çıkacak evden.
Anladım, diğer yorumlarınızda bir şekilde kendini haklı çıkarmayı basarabilecek bir karakteri olduğunu söylemiştiniz ya bu yüzden aşağıdan telefon etmek ona her ne halt yiyorsa toparlanması ve bahane bulması için zaman kazandıracaktır.

5 sene önce bu şekilde otele bir bayan girdi.
Gözler dolu dolu kimlik uzattı,
Burda kalan kişinin eşiyim ne olur odayı söyleyin dedi.
Oda numarasını söylemiştim.
Hatta yedek anahtarıda vermiştim.
Yanınızda mutlaka biri olsun.
Butik bir otel mi?
Girişiniz daha kolay olabilir.
Kimliğiniz yanınızda olsun.
Eşinizin adını soyadını söyleyin kimliğinizi verin
Oda numarasını isteyin.
Umarım verirler.

Aslında haklısın ama bugün huzursuz olduğumu rüyamı anlattım ve pişkin pişkin yemin etti

O panikle bir şey yapamaz eşim sevgilisi tanımıyor beni
Bence güvendiğin bi arkadaşınla git canım o erken gidip orda beklesin gerwkirse arkadaşın giriş yapsın otele içerde dolaşması daha rahat olur girince görür foto alır odalarına kadar takip eder

Cnm 5 yıldızlı bi otelmiş baktım internetten

Peki gitmeden arasam rezervasyon teyidi için arıyorum desem bilgi verirler mi

Hatta aklıma şöyle bi fikir geldi. Otele gitsem yaklaşık giriş saatini biliyorum resepsiyona hamileyim wc nizi kullanabilir miyim deyip garaja inip arabasına bakarım

Bence sizde otelden bir oda ayirin sabahtan yerlesin odaniza sonra taninmayacak sekilde giyinip gozluk peruk takin lobide oturun arkalarindan onlari takip edin yada yaninizda birini alin esinizin tanimadigi siz lobide o kisiyle oturun esiniz geldiginde onlarla ayni asansore binsin ayni katta insin baska bir odaya gidiyor gibi odayi ogrenin.Yarim saat sonra kapiyi calin oda servisi diye o kiside resim cekmeye baslasin kapi acilinca

Yine de insallah yaniliyorsundur.Peki daha once seni suphelendircek bir davranisi olmusmuydu?
Oldu cnm zaten telefonu kapalı olur bi akşam kapatmamıştı biri ile yazılıyordu kim dedim ismi Hasan olsun tamam dedim sonra allah tarafından yanından geçerken baktım bi bayan ismi önce bi arkadaş sorunları var dedi alttan girdi üstün çıktı beni kandırdı yemin etti tabi bütün mesajları sildi o ara

Bence bir arkadasiniz rezervasyon yapsin girsin lobide beklesin esiniz geldiginde de takip ederek odalarini bulsun. Siz de gittiginizde hic esinizi karistirmayin arkadasinizin ismini vererek girin ve gidip direk esinizin kapisini (arkadasiniz biliyor ya) calin.

Zor bir durum Allah yardimciniz olsun. Ama tavsiyem kardesinizi bulastirmayin. Benzer bir seyden ablam suphelendi her anlarina sahit oldum enisteme o zaman cok bozuldum ve inanmadim. Ama sonra herseyi ispatladi ve cok sukur hersey yoluna girdi ama biz ne kadar iyi olsakta bastaki gibi olamadik. O yuzden aileden birini karistirmayin bence.

Bence bu durum riskli herkes sizin kadar merhametli değil daha çok adama haber de verebilirler en iyisi bi arkadaşı giriş yapsın otele ve olup biteni öğrensin

Tamam cnm haklısın aslında

İgrenc adam ya.Valla ne yap et git otele bas kanitla,tazminat davani da ac gorsun dunya kac bucakmis.Hic utanma kalmamis ya.Cocuk falan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…