- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
O panikle bir şey yapamaz eşim sevgilisi tanımıyor beniDikkatli olun.size zarar vermesinler
Pislik adam ya.Siz güçlü durun.İsiniz gücünüz var mi?Evet resim de video da çekeceğim. Rabbim kimseye yaşatmasın şuan o kadar kötüyüm anlatamam. Diyeceğim ki arkadaşına hava atıyor öyle bir kadın yok arkadaşı diyor ki ya gelmezse o diyor eşim olacak pislik duydun ya telefonda konuşmalarını diyor
Aslında evet eşim sinirli dir aslında kız kardeşimi götürürüm olmazsaAynen benimde aklima o geldi.Konu sahibi her ihtimale karşın yalniz gitmeyin.Guvendiginiz bir yakininiz,arkadasiniz varsa birlikte gidin,onlarin farketmeyecegi bir yerde beklesinler sizi.
Allah yardımcınız olsunYok cnm zaten hissediyordum birkaç kez rüyama girdi.ve kulağımla duydum
Pislik kelimesi az gelir. Çalışmıyorum malesef ama ailem var çok şükür destek olurlarPislik adam ya.Siz güçlü durun.İsiniz gücünüz var mi?
Yanlız gitmeyin bence otele gideceksiniz, yanınızda birisi olsun, dava icin mi kullanacaksınız yoksa gidip görmek de ayrı bir yıkım olur sizin için.Evet resim de video da çekeceğim. Rabbim kimseye yaşatmasın şuan o kadar kötüyüm anlatamam. Diyeceğim ki arkadaşına hava atıyor öyle bir kadın yok arkadaşı diyor ki ya gelmezse o diyor eşim olacak pislik duydun ya telefonda konuşmalarını diyor
Eğer gidip basmazsam inkar edecek ve devam edecek eşim o kadar zekidir ki laf ve sözle beni suçlu durumuna bırakır kendim bile üzülürüm eşimeYanlız gitmeyin bence otele gideceksiniz, yanınızda birisi olsun, dava icin mi kullanacaksınız yoksa gidip görmek de ayrı bir yıkım olur sizin için.
Ailenizin arkanizda olmasi cok iyi.Ya bu adamlara ne oluyor anlamıyorum gercekten.Siz üzülmeyin.Size yapilmis birsey olarak da dusunmeyin.Esiniz olacak pislik karsisinda kim olsa aynisini yapacakti.Cunku karaktersiz.Pislik kelimesi az gelir. Çalışmıyorum malesef ama ailem var çok şükür destek olurlar
Tek gitmeyin ama güvendiğiniz birisi olsun muhakhakEğer gidip basmazsam inkar edecek ve devam edecek eşim o kadar zekidir ki laf ve sözle beni suçlu durumuna bırakır kendim bile üzülürüm eşime
Nerden biliyorsun belki görmüştür seni öyle kadınlar uyanık olur geneldeO panikle bir şey yapamaz eşim sevgilisi tanımıyor beni
Çok yakın değil taksi ile gideceğimOtel yakinda mi?
Şehir içinde insan otelde kalmaz ki işe gidiyorum diye çıkacak evden.Ne denir bilemedim, bolca güç diliyorum size.
Telefonla neden bağlanmak istiyorsunuz? Odada yalnızın derse odaya girebilecek misiniz? Otel türünü bilmediğim için soruyorum. Erkenden gidin ki girerken en olmadı ordan çıkarken elinizde kanıtıniz olsun. Yanınıza da birini almayı ihmal etmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?