Yardıma ihtiyacım var. Eşim ile ilgili

Pislik adam ya.Siz güçlü durun.İsiniz gücünüz var mi?

Yanlız gitmeyin bence otele gideceksiniz, yanınızda birisi olsun, dava icin mi kullanacaksınız yoksa gidip görmek de ayrı bir yıkım olur sizin için.

Yanlız gitmeyin bence otele gideceksiniz, yanınızda birisi olsun, dava icin mi kullanacaksınız yoksa gidip görmek de ayrı bir yıkım olur sizin için.
Eğer gidip basmazsam inkar edecek ve devam edecek eşim o kadar zekidir ki laf ve sözle beni suçlu durumuna bırakır kendim bile üzülürüm eşime

Pislik kelimesi az gelir. Çalışmıyorum malesef ama ailem var çok şükür destek olurlar
Ailenizin arkanizda olmasi cok iyi.Ya bu adamlara ne oluyor anlamıyorum gercekten.Siz üzülmeyin.Size yapilmis birsey olarak da dusunmeyin.Esiniz olacak pislik karsisinda kim olsa aynisini yapacakti.Cunku karaktersiz.

Allah yardimciniz olsun. Bu surede kalacagi oda numarasini falan ogrenirsiniz insallah. Yaninizda mutlaka biri olsun ki mahkemede falan inkar edemesin

Fatura isteyin otelden verirler mi bilmiyorum, bir de fotoğraftansa video daha sağlam bir kanıt olur. Kaynınız var mı? Ya da kp? Onunla acil bişeymiş gibi bişey söylemeden gidin daha sağlam olur

Oda numarasını bilmiyorsanız bağlamazlar sadece adını söylerseniz. Hayde gazanız mübarek olsun :)) bizi bilgilendirin :)

Ne denir bilemedim, bolca güç diliyorum size.

Telefonla neden bağlanmak istiyorsunuz? Odada yalnızın derse odaya girebilecek misiniz? Otel türünü bilmediğim için soruyorum. Erkenden gidin ki girerken en olmadı ordan çıkarken elinizde kanıtıniz olsun. Yanınıza da birini almayı ihmal etmeyin lütfen.

Şehir içinde insan otelde kalmaz ki işe gidiyorum diye çıkacak evden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…