- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
Dimi ya baskın yapılabiliyor bence de hem hiç bişe olmasa bile şahidi olurZina suç değil ama davada kanıt olsun diye polisle baskın yapılıyor.
30 yaşındayım daÇok bekarım ne demek ya çok tatlısınız yaa :)
Komik olan neOda numarasını bilmiyorsanız bağlamazlar sadece adını söylerseniz. Hayde gazanız mübarek olsun :)) bizi bilgilendirin :)
Evet. Bazı kanıtlar geçerli sayılmıyor mesela ses kaydı, mesajlar. Kişinin özeline müdahaleden sen suçlu oluyorsun ama polisle gidersen meşru delil oluyor.Dimi ya baskın yapılabiliyor bence de hem hiç bişe olmasa bile şahidi olur
Bunlar hakimin insiyatifine kalıyor galiba. Bazı hakimler delil amaçlı alındığı ve sadece mahkemede kullanıldığı için suç saymaya biliyor. Enteresan kanunlarımız var.Evet. Bazı kanıtlar geçerli sayılmıyor mesela ses kaydı, mesajlar. Kişinin özeline müdahaleden sen suçlu oluyorsun ama polisle gidersen meşru delil oluyor.
Bunlar hakimin insiyatifine kalıyor galiba. Bazı hakimler delil amaçlı alındığı ve sadece mahkemede kullanıldığı için suç saymaya biliyor. Enteresan kanunlarımız var.
Yanlış anlamışım P Papatyagibisin70 kusura bakma lütfen. Sadece soruya cevap verdim, yaşananları , sayfaları okumamıştımKomik olan ne
Iste gelde bunu bize anlat inan neden oni sevti diye aylarca cikmiyor aklimdan neyini begendo diye diyeeeeeAilenizin arkanizda olmasi cok iyi.Ya bu adamlara ne oluyor anlamıyorum gercekten.Siz üzülmeyin.Size yapilmis birsey olarak da dusunmeyin.Esiniz olacak pislik karsisinda kim olsa aynisini yapacakti.Cunku karaktersiz.
Sizde mi ayni seyleri yasadiniz?Iste gelde bunu bize anlat inan neden oni sevti diye aylarca cikmiyor aklimdan neyini begendo diye diyeeeee
Bende merak ettim.Konuyu takipteyim.Gittin mi otele
Dogru yakala kesin inkar ederEvet yakalamak istiyorum cnm. Yakalamazsam inkar edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?