Yardıma ihtiyacım var. Eşim ile ilgili

Bu kez de sen burda kimi bekliyorsuna getirir işi. Adam pişkin. Bence kesinlikle yapmasin bunu

Gozumde canlandi birden. Cok iyi fikir tabi basarabilirse konu sahibi

Allah razı olsun. O kadar fedakar bit kadın olduğum için kendindem nefret ediyorum ben hak etmiyorum hiç bir kadın hak etmez.
Oteli sakin aramayın uyandırmayın adınıza çok ama çok üzüldüm kandil günü pisliginde bogulsun onlardan önce otelin yakınlarında olun içeri girdiğini gördükten sonra zaten bitmiştir herşey yanınıza birini alın tek gitmeyin Allah sabır versin

canım yanında birisi ile gitt

Sakın gitmeyin çok yakın bir arkadaşım bu travmayı yıllarca atlatamadı,eminseniz boşanın..Size daha fazla zarar vermesine izin vermeyin...
Size katılıyorum . Konu sahbinin bununla yüzleşmesi hiç kolay olmayacak . Zaten bir süredir farkındaymış kendini yıprattığına değmez

P papatyagibi gecmis olsun
eşinin oda nosunu öğrenemezsin otel çalışanları bu bilgiyi vermezler benim eşimde sık sık otelde kalır işi gereği bikac kez odadan aradım acemiler bağlıyor ama sorumluluğu bilenler bi dk diyip eşime danışıyorlar oda nosunu fln söylemezler genelde
Kaldı ki gitsen yukarı almazlar böyle bir skandal çıksın istemezler
Biraz fevri davrandığınızı düşünüyorum
Kolay değil elbet ama sakin olun belli etmeyin bildiklerinizi dedektif tutun madem aileniz destek o belgelesin mahkemede telefon kayıtlarını da talep edersiniz.
Eğer şuan düşündüğünüz plan başarılı olmazsa hem eşinizle yüz göz olacaksınız hem de delilleri yok etmeye çalışacaktır

Madem eminsiniz neden bu ızdırap. İnkar mı edecek etsin. Siz sonuçta ona değil duyduklarınıza inanacaksınız.muhtemelen otelde yakalayamacaksınız ve onlar işi pişirmiş olacak. Herşeyi duyduğunuzu söyleyip terk edin..

Sizin yaninizda bunu konusmasi bna degisik geldi sizin supelendiginizi anlayip bilerek oyle konusmus olmasin tek gider bak bana bosuna guvenmedin filan yaparsa. Sizi suclu cikarabilir ama degilsse bnde olsam bnde basardim allah size guc sabir versin

Düşündüm de eşinizin tanımadığı sizin arkadasiniz falan o gün otelde bir oda tutsun lobide beklesin eşiniz gelince onunla aynı asansörle aynı katta başka odada kalıyormuş gibi insin hangi oda olduğunu öğrensin.sonra beraber odanın önüne gidin oda servisi diye kapıyı çalın açıncada arkadaşınız foto video çeksin.sizde otele girerken fotolarını falan çekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…