- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
Bu kez de sen burda kimi bekliyorsuna getirir işi. Adam pişkin. Bence kesinlikle yapmasin bunuYani eşinizi takip ederek arkasından giderek girebilirsiniz belki.
5 yıldızlı otel size kolay kolay bilgi vermez.
Odaya önceden haber verilir.
Siz en güzeli aynı gün oda kiralayacaksınız.
Hiç uğraşmadan kaçak göçek.
Eşiniz nasıl olsa oda parası veriyor sizde onun parası ile verirsiniz işte.
Aynı gün lobide bekleyin.
Zaten mutlaka görürsünüz.
Oturduğunuz yer kör nokta bir yer varsa orda beklersiniz.
Böylesi en mantıklısı.
Varsa yakın arkadaşınız ile gidin.
Nerden bilecek ki eşinin oda kiraladığını.Bu kez de sen burda kimi bekliyorsuna getirir işi. Adam pişkin. Bence kesinlikle yapmasin bunu
Tamam cnm kesin bilgi vereceğim hepinizden allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ben çıkıyorum uyumam lazım yoksa başım patlayacak
Bence otelde beklemesini bile suç sayar bu adam kendini aklamak içinNerden bilecek ki eşinin oda kiraladığını.
Söylemesin.
Odaya çıkabilmesi için oda kiralasın.
Eşinin bilmesine gerek yok.
Saysın bir önemi yok.Bence otelde beklemesini bile suç sayar bu adam kendini aklamak için
EvetArkadaşlar otel de kalacak olan birini oteli arayıp odasını bağlatmak istesem bağlarlar mı?
Gozumde canlandi birden. Cok iyi fikir tabi basarabilirse konu sahibiBence sizde otelden bir oda ayirin sabahtan yerlesin odaniza sonra taninmayacak sekilde giyinip gozluk peruk takin lobide oturun arkalarindan onlari takip edin yada yaninizda birini alin esinizin tanimadigi siz lobide o kisiyle oturun esiniz geldiginde onlarla ayni asansore binsin ayni katta insin baska bir odaya gidiyor gibi odayi ogrenin.Yarim saat sonra kapiyi calin oda servisi diye o kiside resim cekmeye baslasin kapi acilinca
Giriş yapsın derken kalmak için müşteri gibi diyorum canım ücretini ödeyipCalisani zor durumda birakabilir bu durum.
Oteli sakin aramayın uyandırmayın adınıza çok ama çok üzüldüm kandil günü pisliginde bogulsun onlardan önce otelin yakınlarında olun içeri girdiğini gördükten sonra zaten bitmiştir herşey yanınıza birini alın tek gitmeyin Allah sabır versinAllah razı olsun. O kadar fedakar bit kadın olduğum için kendindem nefret ediyorum ben hak etmiyorum hiç bir kadın hak etmez.
İyi geceler canım benim inşallah yanlış anlamışsındır umarım böyle bir şey yokturTamam cnm kesin bilgi vereceğim hepinizden allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ben çıkıyorum uyumam lazım yoksa başım patlayacak
Yok benim dedigim odanin anahtarina kadar verebilir calisan isterse falan muhabbetiydi iki alinti olmuyormus. Sizde ona cevap yazdiniz ya onun icin dedim sonra farkettim mesaji ama usendim silmeyeGiriş yapsın derken kalmak için müşteri gibi diyorum canım ücretini ödeyip
canım benim ya rabbim kolaylık versin onun da cezasını hem bu dünyada hem ahirette versinAslında değilim ama yapmak zorundayım
canım yanında birisi ile gittEvet resim de video da çekeceğim. Rabbim kimseye yaşatmasın şuan o kadar kötüyüm anlatamam. Diyeceğim ki arkadaşına hava atıyor öyle bir kadın yok arkadaşı diyor ki ya gelmezse o diyor eşim olacak pislik duydun ya telefonda konuşmalarını diyor
Size katılıyorum . Konu sahbinin bununla yüzleşmesi hiç kolay olmayacak . Zaten bir süredir farkındaymış kendini yıprattığına değmezSakın gitmeyin çok yakın bir arkadaşım bu travmayı yıllarca atlatamadı,eminseniz boşanın..Size daha fazla zarar vermesine izin vermeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?