Yardıma ihtiyacım var. Eşim ile ilgili

Önden otele gidip oda kiralayacaksanız sizin adınıza kiralamayın. Bu yüzsüz, kendini akıllı sanan adam yarın öbürgün mahkemede "bu kadın da aynı otelde oda kiralamış, sevgilisi ile buluşacaktı" bile der, canınız sıkılır. İlla oda tutacaksanız iki üstteki arkadaşın dediği gibi bi arkadaşınız tutup asansörde falan takip edip eşiniz olacak adamın oda numarasını öğrensin.

Girişte tek girip girmediğini,yanında bir kadın olup olmadığını mı tespit etseniz önce. Belki de bilinçli konuşmaları duyun istedi. Sizi şüphelendirip,bana güvenmiyorsun ayağı yapacak belki de.

Yerinizde olsam polisle giderdim. Eğer yanında bir kadın olduğundan eminseniz.

Cuma günü bilgi vereceğim buradan anlatırım her şeyi. Cuma fırsatım olmaz ise de c.tesi söylerim neler olduğunu
Bence oteli falan arama. Otelin kapısının oralarda bir yerlerde bekle. Içeri girdiğinden emin ol ve görüntü al. Girdikten sonra biraz bekle. Sonra içeri gir eşim bana sürpriz yapmış hangi odada? Diye sor. Ondan sonra baskın yap. Oteli aramak pek mantıklı gelmedi bana. Yani haber alıp kaçabilir.

Konu sahibi ne yaptın?

Kardeşim polisi ara veya en yakın karakola git, durumu anlat. Kendime güvenmiyorum, eşime de güvenemiyorum bana zarar verebilir o an gözüm dönebilir, ne olur bir memur benimle birlikte gelsin deyin. Yanınıza can güvenliğiniz için polis verirler. Senin için ispat açısından da çok iyi olur.

Konu sahibi ne yaptın? İnşallah yanlış anlamışsınızdır, bu yıkımı yaşamazsınız..

Kızlar daha bir şey yapmadım başka bi konu açıyorum şimdi eşimin bakası gelir bakmaz da benim bu siteye girdiğimi biliyor kayıtlı olduğumu bilmiyor da konum adı yardıma ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…