- 16 Nisan 2019
- 212
- 822
- 18
- 33
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
polisle birlikte basılmıyormuydu zina davası için siz ne uğraşacaksınız ki ?Arkadaşlar otel de kalacak olan birini oteli arayıp odasını bağlatmak istesem bağlarlar mı?
Bu bilgileri nerden öğreniyorsunuz ya :-Dpolisle birlikte basılmıyormuydu zina davası için siz ne uğraşacaksınız ki ?
ya öle değilmiydi ? hani polisle basılıyordu dava açılıyordu ? yokmu öle bişe filmlerdemi oluyor yane ( not: bekarımBu bilgileri nerden öğreniyorsunuz ya :-D
Evet filmlerde. Artık zina suç bile değil. 2007den beri.ya öle değilmiydi ? hani polisle basılıyordu dava açılıyordu ? yokmu öle bişe filmlerdemi oluyor yane ( not: bekarım)
Hadi ya ben çok bekarım ya dünyadan haberim yok vallaEvet filmlerde. Artık zina suç bile değil. 2007den beri.
zına artık suc degılBu bilgileri nerden öğreniyorsunuz ya :-D
Bence oteli falan arama. Otelin kapısının oralarda bir yerlerde bekle. Içeri girdiğinden emin ol ve görüntü al. Girdikten sonra biraz bekle. Sonra içeri gir eşim bana sürpriz yapmış hangi odada? Diye sor. Ondan sonra baskın yap. Oteli aramak pek mantıklı gelmedi bana. Yani haber alıp kaçabilir.Cuma günü bilgi vereceğim buradan anlatırım her şeyi. Cuma fırsatım olmaz ise de c.tesi söylerim neler olduğunu
Zina suç değil ama davada kanıt olsun diye polisle baskın yapılıyor.Evet filmlerde. Artık zina suç bile değil. 2007den beri.
Demezler mi cepten niye aramıyorsunuz
Çok bekarım ne demek ya çok tatlısınız yaa :)Hadi ya ben çok bekarım ya dünyadan haberim yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?