Haklı gibi tavır yapio bideBende kıskanırım
Ara kiziştirmak gibi olmasın ama evli erkeğin ne işi var başka kadınla tenis oyununda26 haftalık hamileyim hormonlarim mi gerçekler mi bilmiyorum eşim çok olmasa da kıskanç biridir calisioken iş yerindeki erkek arkadaşlarımla belli bir mesafede olmamı isterdi ben de zaten öyle biriydim ama şimdi çalışmıyorum ve kendisi iş değiştirdi 5 aydır yeni işinde yanındaki kadın Instagram dan ekledi ben fark etcegim sırada ekledi ben de takip ettim dedi ben görmeden önce demek için yemeğe çıktığında beni aradı yedin mi ne çabuk dedim benle de kısa konuştu molada gene o kadınla masa tenisi oynucakmis 10dakkada da yemeğini yemiş ne dusuncegimi bilmiyorum ama hiç iyi değilim
Valla kişi kendinden bilir işi demişler. Sizi o kadar kısıtlamasının tek sebebi kendisinin karşı cinse ilgi duyabilecek olması. Ben güvenemedim eşinize. Yok göreceğim zaman takip isteği attı falan. Samimi olmasın, ne olursa olsun kabul etmek zorunda değil. Eşim biraz kıskançtır yanlış anlamasın falan der şakayla karışık geçiştirebilirdi. Eşiniz hiç güven verici biri değil26 haftalık hamileyim hormonlarim mi gerçekler mi bilmiyorum eşim çok olmasa da kıskanç biridir calisioken iş yerindeki erkek arkadaşlarımla belli bir mesafede olmamı isterdi ben de zaten öyle biriydim ama şimdi çalışmıyorum ve kendisi iş değiştirdi 5 aydır yeni işinde yanındaki kadın Instagram dan ekledi ben fark etcegim sırada ekledi ben de takip ettim dedi ben görmeden önce demek için yemeğe çıktığında beni aradı yedin mi ne çabuk dedim benle de kısa konuştu molada gene o kadınla masa tenisi oynucakmis 10dakkada da yemeğini yemiş ne dusuncegimi bilmiyorum ama hiç iyi değilim
Daha yeni instagramdan ekleme konusunu da konuştum işteki bı kadının üstelik bu kadar kısa süreli tanıdığı ne işi var özel hayatındaki bı yerde dedim ama o bu şekilde devam ediyor bana niyeti belli gibi geliyor başka hiç bişey dusunemiyorumAra kiziştirmak gibi olmasın ama evli erkeğin ne işi var başka kadınla tenis oyunundaoturun konuşun işte hoşuma gitmiyor diğin.
Ne diğim bilemedim( siz bebeğinizi düşünün çok stres yapmayın kendinize Allah inşallah doğru yolu gösterirDaha yeni instagramdan ekleme konusunu da konuştum işteki bı kadının üstelik bu kadar kısa süreli tanıdığı ne işi var özel hayatındaki bı yerde dedim ama o bu şekilde devam ediyor bana niyeti belli gibi geliyor başka hiç bişey dusunemiyorum
Ben kıskanırım. Ama bazıları bu konuda hiç kıskanmıyor. Bılmıorum bana ters.26 haftalık hamileyim hormonlarim mi gerçekler mi bilmiyorum eşim çok olmasa da kıskanç biridir calisioken iş yerindeki erkek arkadaşlarımla belli bir mesafede olmamı isterdi ben de zaten öyle biriydim ama şimdi çalışmıyorum ve kendisi iş değiştirdi 5 aydır yeni işinde yanındaki kadın Instagram dan ekledi ben fark etcegim sırada ekledi ben de takip ettim dedi ben görmeden önce demek için yemeğe çıktığında beni aradı yedin mi ne çabuk dedim benle de kısa konuştu molada gene o kadınla masa tenisi oynucakmis 10dakkada da yemeğini yemiş ne dusuncegimi bilmiyorum ama hiç iyi değilim
Aynen ben de bence iş arkadaşlarıyla da karşı cins olursa belli bı mesafede olunmasindan yanayımBen kıskanırım. Ama bazıları bu konuda hiç kıskanmıyor. Bılmıorum bana ters.
Ne yaparsınız mesela ben ne yapacağımı bilmiom yüzüne bakasim konusasim aynı yatakta yatasim gelmio buz gibi oldumBeni kıskanıp kısıtlayan adam kendisinin koyduğu sınırın ötesinde davranıyorsa kıyameti koparırım.
Ne yaparsınız mesela ben ne yapacağımı bilmiom yüzüne bakasim konusasim aynı yatakta yatasim gelmio buz gibi oldum
Şu anda keşke calisio olsaydım aynı dediginiz gibi yapardım ama maalesef 26haftalik hamileyim evdeyim ve elimden düşünüp durmaktan başka hiç bişi gelmioŞöyle ki eşimle birbirimizi sınırlayan, kıskançlık sebebiyle engelleyen insanlar değiliz. Ancak eşin beni iş yerindeki erkeklerle mesafeli ol deyip kendisi tenis oynarsa kişi kendinden bilir işi derdim.
Önce yumuşak giriş yapıp iş yerindeki bir erkek arkadaşımla tenis oynasam hoşuma gider miydi der sonrasını ona göre şekillendirirdim. Açık iletişime geçerdim kendimi buz gibi soğutana kadar o cebelleşsin düşüncelerle
Şu anda keşke calisio olsaydım aynı dediginiz gibi yapardım ama maalesef 26haftalik hamileyim evdeyim ve elimden düşünüp durmaktan başka hiç bişi gelmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?