• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var

canın yandı tabiki onunda yansın istersin ondan cok aslında kendine kızarsın nawsıl kandırıldım die biliyorum bende benzeri bişey yasadım can yakmak istedim zamanında uğraştım ama eline bişey geçmiyo canım inan ki başarabildiğin tek sey daha çok canın yanması oluyor allaha havale et ve

aslında o pislik adam karısının herşeyi öğrenmesini hak ediyor. aldatırken düşünmemiş mi sonuçlarını:KK62:

Ben sizin bu olayda gram suçlu oldugunuzu dusunmuyorum, adam sizi iyi kandırmış sadece, ama sizde biraz saflık mı desem, yoksa inanmak istediniz ve hic ustune gitmediniz mi desem oyle bir durum olmuş.. yani hiç supheye dusmediniz mi, çok uzun bir sureden bahsediyoruz cunku akşam ustu geceleri falan mutlaka bahaneler uydurmustur konusamadıgınız zamanlar mutlaka olmustur, keske direk inanmak yerine bi acaba diye sorgulasaydınız. Sizin tek suçunuz biraz saflıgınız yani..
Bundan sonra yapıcagınız en guzel sey Allaha havale etmek, merak etmeyin bulur o belasını zaten bir şekilde.. İçinizden hırsla eşine soylemek geliyordur mutlaka, ama daha suçlu olursunuz bu durumda. Hic uğraşmayın, tüm iletişiminizi kesin bağlantıyı koparın, gerekirse numaranızıda değiştirin, Allaha havale edin..

Sen 6 seneni vermişsin... Değer vermişsin Aşık olmuşsun Sevmişsin kim bilir daha neler neler.... Ama Adamın karısı seni öğrendiği anda sadece internette tanıştığı sıradan bile olmayan bir kadın olacaksın.... Sana teşekkür mü edecek... hayır hakaret edecek daha çok canın yanacak... İnşallah yaptıkları yanına kalmaz... En azından kendini deşifre etmeden muhattap olmadan hatta adam bilmiyorsa senin bildiğini hiç adamla aranı bozmadan uzaktan bişeyler yapmaya çalış... en azından karısı aldatıldığını öğrensin... merak etme bu olay sana patlamaz... kadın sana ulaşana kadar adamın yakınlarında kaç tane daha kadın vardır onlardan birine ulaşır....

Tatlim bu adam belli ki internetten genc kizlari kandiriyor. Sen gozunu actin, baska birini kurban etmeyecegi ne malum ?

Bence derhal elindeki yazismalari bahsettigin komutanliga yollamalisin, durumu anlat. Disiplin cezasi almadan pacayi kurtaramaz, gerekirse ahlaksizliktan isten atsinlar ama senin gibi insanlarin hayalleriyle oynamak bu kadar kolay olmamali. Bir pacasi tutussun ki, bir daha boyle pisliklere kalkismasin.

Tatlim bu adam belli ki internetten genc kizlari kandiriyor. Sen gozunu actin, baska birini kurban etmeyecegi ne malum ?

Bence derhal elindeki yazismalari bahsettigin komutanliga yollamalisin, durumu anlat. Disiplin cezasi almadan pacayi kurtaramaz, gerekirse ahlaksizliktan isten atsinlar ama senin gibi insanlarin hayalleriyle oynamak bu kadar kolay olmamali. Bir pacasi tutussun ki, bir daha boyle pisliklere kalkismasin.
aslında haklısın evet böle yapmalısın bencede :)

Kizlar tabi ki bir daha asla onunla konusmam görmem ama benim hayatımı tepetaklak etti. Hiç birsey olmamış gibi hayatına devam etmesine izin mi vermeliyim

Hayır ya , ben buna katılmıyorum. Kimseyi ne olursa olsun ekmeğinden etmek vicdanen hoş değil. Bekar olsa eyvallah belki bir derece. Ama bu adamın çocuğu var. Ve belki de çocuğu hasta ve paranın çoğu oraya gidiyor. İşten atıldığında para sıkıntısı yaşadığında , küçük yavrusunun hayallerini karşılayamadığında mı mutlu olucak konu sahibi ?
Hayallere karşılık hayaller öyle mi ?
ALLAHa bırakmak bu kadar mı zor ?
Bırak o alsın intikamını. 6 yıl boyunca iki haftada bir anca görüştüğün belki o da çok nadir bir adamla devam etmeseydiniz o zaman. Üstelik internetten tanıştığınız.
Ben 3 sokak ötemde oturan adama güvenemedim kazığın alasını yedim. Ama ALLAHa bırakıyorum.
Ha çok yanıyo içim, yanına kar mı kalacak kalmamalı... şeklinde intikam duygularım var.

Ama kötü bir insan olunca daha mı mutlu olucam ?

Hadi git yuvasını boz, kötü insan ol. Sinecekse içine, ben sana şunu derim "sen de hak etmişsin onun sana yaptıklarını".
Çünkü ondan hiçbir farkın kalmayacak .
Dahası ALLAHın gözünde bile intikam almak çok kötü bir şeydir. Ona bırakmadığımız için gözünden düşeriz.
Bazı insanlar acı çekiyor üstelik kimseye kötülük yapmadıkları halde.
Şimdi bu kötülüğü yaptığında, kendi çektiklerini kefalet yapmış olacaksın.
Kimileri hataları önce yapar sonra karşılık olarak acı çeker, kimileri önce acı çeker sonra hata yapar. Aynı şey.

Kızlar derdim çok büyük. Konusabilecegim kimsm yok zaten böyle bir olayida çevreme anlatamam.. 6 yil önce ağır bir depresyon gecirdigim dönemde internette biriyle tanistim. Zamanla aşık oldum o günden beri de hep hayatimda. Ayri illerde olduğumuz için sürekli yüz yüze gelemiyorduk 2 haftada bir görüyordum
ama günde 5-6 kez konusurduk. Dün gece facebookta gezinirken tesadüfen onun profilini gördüm. Adi soyadi farkliydi. Ben ozel bir denizcilik sirketinde calisiyor biliyordum meger adan erdek'te deniz subayiymis. Ustelik evli ve çocuğu var. Şaşırmış haldeyim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Akil verin bana lütfen ben yitirdim aklimi
Boşuna dememişler denizciler için " Her Limanda Bir Sevgili Bırakırlar " diye, bu laf tastiklenmiş oldu sevgiler

Hayır ya , ben buna katılmıyorum. Kimseyi ne olursa olsun ekmeğinden etmek vicdanen hoş değil. Bekar olsa eyvallah belki bir derece. Ama bu adamın çocuğu var. Ve belki de çocuğu hasta ve paranın çoğu oraya gidiyor. İşten atıldığında para sıkıntısı yaşadığında , küçük yavrusunun hayallerini karşılayamadığında mı mutlu olucak konu sahibi ?
Hayallere karşılık hayaller öyle mi ?
ALLAHa bırakmak bu kadar mı zor ?
Bırak o alsın intikamını. 6 yıl boyunca iki haftada bir anca görüştüğün belki o da çok nadir bir adamla devam etmeseydiniz o zaman. Üstelik internetten tanıştığınız.
Ben 3 sokak ötemde oturan adama güvenemedim kazığın alasını yedim. Ama ALLAHa bırakıyorum.
Ha çok yanıyo içim, yanına kar mı kalacak kalmamalı... şeklinde intikam duygularım var.

Ama kötü bir insan olunca daha mı mutlu olucam ?

Hadi git yuvasını boz, kötü insan ol. Sinecekse içine, ben sana şunu derim "sen de hak etmişsin onun sana yaptıklarını".
Çünkü ondan hiçbir farkın kalmayacak .
Dahası ALLAHın gözünde bile intikam almak çok kötü bir şeydir. Ona bırakmadığımız için gözünden düşeriz.
Bazı insanlar acı çekiyor üstelik kimseye kötülük yapmadıkları halde.
Şimdi bu kötülüğü yaptığında, kendi çektiklerini kefalet yapmış olacaksın.
Kimileri hataları önce yapar sonra karşılık olarak acı çeker, kimileri önce acı çeker sonra hata yapar. Aynı şey.

Sorcha can, ben kesinlikle intikam alsın , ohh içi soğusun amaçlı yazmadım. Başka kurban genç kzılar da olmasın diye yazdım. Bu intikam için değil, adamın gelecekteki rezilliklerinin engellenmesi ve başka mağdureler olmaması amaçlı. Bu adam belli ki internetten av yapan birisi, gözü korkutulmazsa aynen devam edecek.

Sonuçta bu adam bir ordu mensubu , ahlaksızlığa kalkışırken işinden olmayı göze almış. Madem bu adamın işine biçtiği değer bu kadar, onun yerine biz mi düşünelim ? Kendi çocuğunu ailesini düşünmüyorsa bu kendi problemi. Rezilliğe kalkışmadan önce sonuçarı düşünseymiş. Her eylemin sonuçları olur, verimesi gereken cezaları çeşitli sebeplerden dolayı burda mesela çocuğuna acıdığımız için vermezsek, o zaman bu adalet olur mu ? Peki hakları çiğnenen mağdure(ler) ne olacak, onlara kim acısın , onların hakları ne olacak ?

Şöyle düşün , cinayet işeleyen birini çoluğu cocuğu ortada kalacak diye hapse göndermemek olur mu, Allah'a bırakmak ? Hiçbirimiz yalnız değiliz, yaptığımız eylemlerden sadece kendimiz değil ailelerimiz, yakınlarımız da etkileniyor. Her yanlış yaptığımızda bizden başka insanlar da etkileniyor, o zaman adımlarımızı düşünerek atmalıyız. Bu adamın karısı , çocuğu varsa 1 değil 10 kere düşünmeli , düşünmüyorsa da sonuçlarına katlanmalı.

Bırakalım ilgili kurum olan ordu karar versin işinden olup olmamasına.

Son düzenleme:
Kızlar derdim çok büyük. Konusabilecegim kimsm yok zaten böyle bir olayida çevreme anlatamam.. 6 yil önce ağır bir depresyon gecirdigim dönemde internette biriyle tanistim. Zamanla aşık oldum o günden beri de hep hayatimda. Ayri illerde olduğumuz için sürekli yüz yüze gelemiyorduk 2 haftada bir görüyordum
ama günde 5-6 kez konusurduk. Dün gece facebookta gezinirken tesadüfen onun profilini gördüm. Adi soyadi farkliydi. Ben ozel bir denizcilik sirketinde calisiyor biliyordum meger adan erdek'te deniz subayiymis. Ustelik evli ve çocuğu var. Şaşırmış haldeyim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Akil verin bana lütfen ben yitirdim aklimi
benim anlamadığım evli olduğu halde günde 5 6 kez nasıl konuşabildi, ve 2 haftada bir nasıl yüzyüze görüşebildiniz.. eminmisiniz evli olduğuna, karısı hiç mi anlamadı?

Hemen gidin şikayette bulunun gereğini yapsınlar yoksa çoook can yakacak bu adam.. Ve karısına da bizzat bildirin nasılmış dalga geçmek görsün pislikkk herif

6 yılda hiç açık vermemesi oscarlık ödülü hakettirir insana.hiç mi anlamadınız adam işin uzmanı mı olmuş ne. sizden hariç görüştükleride vardır belki ayy bilemedim.bide utanmadan evliliken bahsetmiş pes ne vicdansız bu adamya.ya sizin hayalleriniz geleceğiniz ne desem bilemedim.bence bir güzel ağzının payını verin ve uzaklaşın gitsin

ya bi de facebookta sahte isimle sizde ekliyken arkadaşlarının yorumları falan yokmuydu durumunda, fotoğraflarında.. burdan şüphelenmediniz mi? yani gercek insan profili gibi aktif bi face hesabımıydı?

Kizlar ben aptal biri degilim. Inanin hic açık vermedi. Gece 12 de bile beni ariyor 1 saat konusuyorduk. Hafta sonu gelip yanimda kaliyordu.

Back
X