Kizlar tabi ki bir daha asla onunla konusmam görmem ama benim hayatımı tepetaklak etti. Hiç birsey olmamış gibi hayatına devam etmesine izin mi vermeliyim
Tatlim bu adam belli ki internetten genc kizlari kandiriyor. Sen gozunu actin, baska birini kurban etmeyecegi ne malum ?
Bence derhal elindeki yazismalari bahsettigin komutanliga yollamalisin, durumu anlat. Disiplin cezasi almadan pacayi kurtaramaz, gerekirse ahlaksizliktan isten atsinlar ama senin gibi insanlarin hayalleriyle oynamak bu kadar kolay olmamali. Bir pacasi tutussun ki, bir daha boyle pisliklere kalkismasin.
Hayır ya , ben buna katılmıyorum. Kimseyi ne olursa olsun ekmeğinden etmek vicdanen hoş değil. Bekar olsa eyvallah belki bir derece. Ama bu adamın çocuğu var. Ve belki de çocuğu hasta ve paranın çoğu oraya gidiyor. İşten atıldığında para sıkıntısı yaşadığında , küçük yavrusunun hayallerini karşılayamadığında mı mutlu olucak konu sahibi ?
Hayallere karşılık hayaller öyle mi ?
ALLAHa bırakmak bu kadar mı zor ?
Bırak o alsın intikamını. 6 yıl boyunca iki haftada bir anca görüştüğün belki o da çok nadir bir adamla devam etmeseydiniz o zaman. Üstelik internetten tanıştığınız.
Ben 3 sokak ötemde oturan adama güvenemedim kazığın alasını yedim. Ama ALLAHa bırakıyorum.
Ha çok yanıyo içim, yanına kar mı kalacak kalmamalı... şeklinde intikam duygularım var.
Ama kötü bir insan olunca daha mı mutlu olucam ?
Hadi git yuvasını boz, kötü insan ol. Sinecekse içine, ben sana şunu derim "sen de hak etmişsin onun sana yaptıklarını".
Çünkü ondan hiçbir farkın kalmayacak .
Dahası ALLAHın gözünde bile intikam almak çok kötü bir şeydir. Ona bırakmadığımız için gözünden düşeriz.
Bazı insanlar acı çekiyor üstelik kimseye kötülük yapmadıkları halde.
Şimdi bu kötülüğü yaptığında, kendi çektiklerini kefalet yapmış olacaksın.
Kimileri hataları önce yapar sonra karşılık olarak acı çeker, kimileri önce acı çeker sonra hata yapar. Aynı şey.