Anlamaz o birkaç gün sonra yine yapacak aynı şeyiotomatiğe aldığınız sorunun ne kadar lüzumsuz olduğunu sanırım farkettiniz.
bu arada yapmak istediğiniz bilişim suçlarına girer.
Hahahaaa kızz ben sorcaktım...kaç yaşındasın.
Ya arkadaslar,
ben bu eski sevgilimi aklimdan cikaramiyorum. Olmuyo yani, ne yapsam da. Artik aklimi yitirmekten korkuyorum.Onu düsünmeden bi anim bile gecmiyo ya. Nasil bisey anlamiyorum bana büyü mü yapti ne yapti nasil kurtulucam. Tek birsey geliyor aklima, eger ki onun yaptigi pislikleri gözümle görürsem sonsuza dek sogurum ondan bunu biliyorum, ondan kurtulusumun tek yolu bu. Bunun icin de mailine, ya da skype ina, ya da facebook una, ya da instagramina, ya da twitterina, herhangi birseyine girip bakmam lazim. Bunun icin de sifre lazim. Bu isten anlayan, ya da anlayan birini taniyan biri varsa, lütfen ama lütfen bana ulassin. Bu durumdan kurtulmam lazim artik, hayatim bitti resmen.. Lütfen, lütfen bana yardim edin..
Sende zipzipin yeni versiyonumusin kız:)memleket neresi canım senin ve eski sevgilinin
Anlamaz o birkaç gün sonra yine yapacak aynı şeyi
Daha öncede yapıldı aynı şey
gülmekten yarıldım yaşifresi yaşı olabilir mi canım
bu kıza niye ayar olmuş herkes yaş kaç sorusunu sordu diye :)
ama zipzipcim senden hiç böyle bir konu beklemezdim.
şu eski sevgilimi unutamıyorum mahvoldum bittim olaylarını hiç anlamıyorum anlamak da istemem
niye bi insanı bu kadar hayatınızın merkezine koyup kendinize eziyet ediyorsunuz
hem onun bir iki pisliğini bulmam lazım da ne demek
ayrıldınız diye pislik mi yapıyo olması lazım,ya da bildiğin şüphelendiğin bir şeyden yola çıkarak mı böyle yazdın?
Ben onun gerçekten sorunları olduğunu ve buna engel olamadığı için böyle davrandığını düşünüyorumO zaman sonuna kadar bıktırma politikası
gözlerim YAŞarıyor ama elimden bişey gelmiyor zipzip. ZALIMM bir hekır olmamız gerek bunun için
Basit dedin ya o an bittin söyletene kadar seni esir alacak benceYas esprisini yapacaktimda gec kaldim sanirim :) konuyla ilgili sunu soyleyeyim bunlar cok basit yapilabilecek seyler ama kesinlikle ozel hayata tacizden suc niteligi tasir bunu bilin aman diyim
Peki şifre kaç yaşında olabilir cınım?
Basit dedin ya o an bittin söyletene kadar seni esir alacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?