Yardimci olabilir misiniz?

Sanal ortamı çok hafife alıyorsunuz.

Yardım istediğiniz bu konu bir suç.

İyice düşünün ona göre verin kararınızı.

İnsanların özel hayatlarına müdahale etmeyin bi zahmet.

Bence onun facebookuna değil başka asklara yelken acarsan unutursun. Ki baskasinin hesabina ulaşmak suç zaten biz burada bunun yöntemini anlatamayiz..

Zor evet ama istersen unutabilirsin biliyorsun

bu kıza niye ayar olmuş herkes yaş kaç sorusunu sordu diye :)
ama zipzipcim senden hiç böyle bir konu beklemezdim.
şu eski sevgilimi unutamıyorum mahvoldum bittim olaylarını hiç anlamıyorum anlamak da istemem
niye bi insanı bu kadar hayatınızın merkezine koyup kendinize eziyet ediyorsunuz
hem onun bir iki pisliğini bulmam lazım da ne demek
ayrıldınız diye pislik mi yapıyo olması lazım,ya da bildiğin şüphelendiğin bir şeyden yola çıkarak mı böyle yazdın?

Anlamaz o birkaç gün sonra yine yapacak aynı şeyi
Daha öncede yapıldı aynı şey

O zaman sonuna kadar bıktırma politikası

gözlerim YAŞarıyor ama elimden bişey gelmiyor zipzip. ZALIMM bir hekır olmamız gerek bunun için

Bence sen istedikten sonra sifreye felan gerek yok..
Yeterki unutmak iste..

Sifreyi bulsan gorsen bu seferde , canin yanacak tekrar tekrar dusuneceksin ve yinede unutmayacaksin...

Evet benimleyken baskalari da vardi hayatinda diye hissediyorum

Zipzip
Unutman veya vazgecmen icin acik araman sacma cunku burada konu acan arkadaslari goruyorsun
Erkekler (sozde erkek) neler neler yapmis oluyorken hala seviyorum diyenler var.

Sifre kirma islerinden anlamam fakat anlayani bulursan onermem cunku bu senin isine asla yaramayacak
Bazi seyleri gozle gormek gerekmiyor

O zaman sonuna kadar bıktırma politikası

gözlerim YAŞarıyor ama elimden bişey gelmiyor zipzip. ZALIMM bir hekır olmamız gerek bunun için
Ben onun gerçekten sorunları olduğunu ve buna engel olamadığı için böyle davrandığını düşünüyorum
O yüzden de üzülüyorum onun için açıkçası

Nasılsa ne yaptığını biliyorsun illa görmen gerekmiyor ki, sadece telefonda ses duymandan dolayı ayrılmadın, güven problemin vardı, belkide mutsuzdun. Güveniyor olsaydın, ikna olurdun ayrılmazdın.
Şuanda da vazgeçemiyor değilsin, haksızlık yapmış olabilirmiyim düşüncesi var.. Aman boşver yenisini dene sen bu kitabın sonunu zaten biliyorsun

Yas esprisini yapacaktimda gec kaldim sanirim :) konuyla ilgili sunu soyleyeyim bunlar cok basit yapilabilecek seyler ama kesinlikle ozel hayata tacizden suc niteligi tasir bunu bilin aman diyim

Yas esprisini yapacaktimda gec kaldim sanirim :) konuyla ilgili sunu soyleyeyim bunlar cok basit yapilabilecek seyler ama kesinlikle ozel hayata tacizden suc niteligi tasir bunu bilin aman diyim
Basit dedin ya o an bittin söyletene kadar seni esir alacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…