Yardimci olabilir misiniz?

Sifresini kirmak ozel hayata müdahale suc bu cnm

Konu sahibesi zipzip olunca yaş soruları başlamış, burçlarını da sordunuz mu? Siz yine de konuyu kaynatmayın, yardımcı olun hanımlar

Hazır konu zipzip'inken lütfen artık şu yaş kaç sorularından vazgeçin olur mu? İstediğiniz zaman çok güzel yorumlar yapıyorsunuz:)

Sende zipzipin yeni versiyonumusin kız:)
Valla zipzip beni şaşırttı aaa dedim insanmış... ben kk nün istatibtik için tuttuğu pardon yazdırdığı bi yazılım sanmıştım...:)
yokk kızzzz bir kaç yerde yani hiç alakasız bazı yerlerde de memleket sormuş ondan sordum bende memleketi :)

zipzip 27 yaşındayım diyorsun ama eleştirimi sert bulursan kusura bakma ama yaşı küçük biri gibi eski sevgili düşünüp kendini kahrediyorsun, hiç mi sosyal hayatın yok? Gecen gündüzün aklını yitirme noktasına gelecek kadar eski sevgiliyi düşünmekle geçiyor, çalışmıyor musun? Bir hobin yok mu? Bu yaptığın hiç sağlıklı değil, senin yaşındaki birinin bunları atlatabiliyor olması gerekir.

Üyelerden istediğin şey yasal değil, bu yüzden kimseden böyle bir yardım bekleme, sende bunları aklından geçirme, eminim şifre kırsan bu seferde görüştüğü kişileri aklına takacaksın, bu sağlıksız duyguların eski sevgilinin yaptıklarını öğrenmekle düzelmez, bunu kendi kendine sen başarabilirsin ancak, tek başına başa çıkamıyorsan uzman desteği almanı tavsiye ederim, henüz gençsin başka insanlarla kaynaşıp sevgi, aşk yaşayacağın zamanları eski sevgili düşünerek geçiriyorsun, inan kendine yazık ediyorsun.

bu oda meselesini pek anlayamadım da karanlık kuyularda merdivensiz kaldım diye konu açarsan bigün ilk yorumu ben atıcam

yaşına uygun başka birini bul. Çivi çiviyi söker hesabı. Bu takıntılar saç yoldurur yazık.

Bu arada burda sifre kirmak suc bilmem ne yazanlara seslenmek istiyorum, burdaki herkes ozel hayata cok mu saygili ? Nerdeyse her konuda herifin telefonuna baktim, tuvalette gittiginde okudum, fake hesap acmis sifresini kirdim vs vs goruyoruz zaten.......onlara hiiiiiiiiiicbir sey yazdiginizi gormedim, suc oldugu bu topikte mi akliniza geldi? Konu sahibesi zipzip olunca mangalda koz birakmamissiniz. Kendiniz de zaten boyle seyler hiiiiiiiiic yapmamissinizdir eminim.

Sifre kiracak birini tavsiye edin neyse bedeli oderim diyor farkinda misin? Sevgilinin tlfnhna bakmak baska izni disinda birinin sifresini kirip ozel hayata girmek basks. Zizzip olmsi ne alaka gercekler bunlbunlr

zipzip eski konuna baktım.3. buluşmada ne oldu,gündüz mü görüştünüz.seni görünce ne tepki verdi.
yalnız çok ilginç olmuş eski konun arkası yarın gibi ama yarım kalmış

Sevgili olunca iş değişiyo tabi, kocası olsa durum farklı olurdu. Suç muç bilemiyorum ama benim böyle vukuatlarım oldu eskiden. Hala aynı sistem mi var bilemiyorum ama bikaç kişinin gizli sorusunu çözüp kırmıştım şifrelerini. Mahkemeye veren olmadı. Zamanını harcadığına değmeyecek bir durum adı üstünde eskimiş bi sevgili. Salla gitsin.

Etik olmayan bir şey için yardım istiyorsun ya adamın açığını bulamazsan?

Sifre kiracak birini tavsiye edin neyse bedeli oderim diyor farkinda misin? Sevgilinin tlfnhna bakmak baska izni disinda birinin sifresini kirip ozel hayata girmek basks. Zizzip olmsi ne alaka gercekler bunlbunlr

Niye sevgilisinin facebook unu kiranlar, fake hesaplarini kiranlari cok okudum burda, onlarin yaptigi suc degil mi? Sevgilin olunca daha az mi suc oluyor yani, ikisi de suc ve ozel hayat ihlali. Telefona herif tuvaletteyken bakmak da gayet ahlakdisi ve ozel hayat ihlali, adam sizin cantanizi karistirsa kiyamet kopar ama.

Ote yandan bu eylem zaten zirvalik, yani adam konu sahibesiyle olmak zaten istemiyor. Gorunen koy kilavuze istemez diyorum, boyle sacma sapan islere kalkismaya ne gerek var ? Ben zaten zipzip in bu adamin hayatini daha fazla kurcalamasina karsiyim, bu adamdan ona bir yol olmaz, bu net. Ote yandan karsi oldugum 2.ci sey birden herkesin ahlak timsali ve yasalarin koruyucusu kesilmesi. Burda facebook kurcalayani gectim, casus program kuranlar , nasil yapilacagini soranlar da vardi, onlarin konularinda boyle seyler okduugmu hic mi hic hatirlamiyorum.

bu tepkini anlamadım. inan şaşırdım hatta
evet bu suç. bilişim suçu. uyarı yapanlarda onun iyiliği için yapıyorlar

o konulardada bunun suç olduğunu yazanlar oldu. evet hepsi suç.

bu tepkini anlamadım. inan şaşırdım hatta
evet bu suç. bilişim suçu. uyarı yapanlarda onun iyiliği için yapıyorlar

Okypete cim suc oldugunu ben de biliyorum, zipzip da biliyor, herkes biliyor. Benim karsi ciktigim nokta , daha once kimsenin burdaki topiklerde bu yorumu yazmayip birden kanun koruyucus ve ahlak timsali kesilip zipzip'a etik degil, ahlakli degil vs demesi .

Ben onları da uyarıyorum genelde. Ayrıca birinin bile bile 'kanunda yer alan' bir suçu işlemesine göz yumamam, destek olamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…