yokk kızzzz bir kaç yerde yani hiç alakasız bazı yerlerde de memleket sormuş ondan sordum bende memleketi :)Sende zipzipin yeni versiyonumusin kız:)
Valla zipzip beni şaşırttı aaa dedim insanmış... ben kk nün istatibtik için tuttuğu pardon yazdırdığı bi yazılım sanmıştım...:)
Bir daha yaş sormayacağına söz ver o dediklerinin hepsinin şifresini kırmayı öğreteyim
Sifre kiracak birini tavsiye edin neyse bedeli oderim diyor farkinda misin? Sevgilinin tlfnhna bakmak baska izni disinda birinin sifresini kirip ozel hayata girmek basks. Zizzip olmsi ne alaka gercekler bunlbunlrBu arada burda sifre kirmak suc bilmem ne yazanlara seslenmek istiyorum, burdaki herkes ozel hayata cok mu saygili ? Nerdeyse her konuda herifin telefonuna baktim, tuvalette gittiginde okudum, fake hesap acmis sifresini kirdim vs vs goruyoruz zaten.......onlara hiiiiiiiiiicbir sey yazdiginizi gormedim, suc oldugu bu topikte mi akliniza geldi? Konu sahibesi zipzip olunca mangalda koz birakmamissiniz. Kendiniz de zaten boyle seyler hiiiiiiiiic yapmamissinizdir eminim.
Bu arada burda sifre kirmak suc bilmem ne yazanlara seslenmek istiyorum, burdaki herkes ozel hayata cok mu saygili ? Nerdeyse her konuda herifin telefonuna baktim, tuvalette gittiginde okudum, fake hesap acmis sifresini kirdim vs vs goruyoruz zaten.......onlara hiiiiiiiiiicbir sey yazdiginizi gormedim, suc oldugu bu topikte mi akliniza geldi? Konu sahibesi zipzip olunca mangalda koz birakmamissiniz. Kendiniz de zaten boyle seyler hiiiiiiiiic yapmamissinizdir eminim.
Sifre kiracak birini tavsiye edin neyse bedeli oderim diyor farkinda misin? Sevgilinin tlfnhna bakmak baska izni disinda birinin sifresini kirip ozel hayata girmek basks. Zizzip olmsi ne alaka gercekler bunlbunlr
bu tepkini anlamadım. inan şaşırdım hattaBu arada burda sifre kirmak suc bilmem ne yazanlara seslenmek istiyorum, burdaki herkes ozel hayata cok mu saygili ? Nerdeyse her konuda herifin telefonuna baktim, tuvalette gittiginde okudum, fake hesap acmis sifresini kirdim vs vs goruyoruz zaten.......onlara hiiiiiiiiiicbir sey yazdiginizi gormedim, suc oldugu bu topikte mi akliniza geldi? Konu sahibesi zipzip olunca mangalda koz birakmamissiniz. Kendiniz de zaten boyle seyler hiiiiiiiiic yapmamissinizdir eminim.
o konulardada bunun suç olduğunu yazanlar oldu. evet hepsi suç.Niye sevgilisinin facebook unu kiranlar, fake hesaplarini kiranlari cok okudum burda, onlarin yaptigi suc degil mi? Sevgilin olunca daha az mi suc oluyor yani, ikisi de suc ve ozel hayat ihlali. Telefona herif tuvaletteyken bakmak da gayet ahlakdisi ve ozel hayat ihlali, adam sizin cantanizi karistirsa kiyamet kopar ama.
Ote yandan bu eylem zaten zirvalik, yani adam konu sahibesiyle olmak zaten istemiyor. Gorunen koy kilavuze istemez diyorum, boyle sacma sapan islere kalkismaya ne gerek var ? Ben zaten zipzip in bu adamin hayatini daha fazla kurcalamasina karsiyim, bu adamdan ona bir yol olmaz, bu net. Ote yandan karsi oldugum sey birden herkesin ahlak timsali ve yasalarin koruyucusu kesilmesi.
bu tepkini anlamadım. inan şaşırdım hatta
evet bu suç. bilişim suçu. uyarı yapanlarda onun iyiliği için yapıyorlar
Bu arada burda sifre kirmak suc bilmem ne yazanlara seslenmek istiyorum, burdaki herkes ozel hayata cok mu saygili ? Nerdeyse her konuda herifin telefonuna baktim, tuvalette gittiginde okudum, fake hesap acmis sifresini kirdim vs vs goruyoruz zaten.......onlara hiiiiiiiiiicbir sey yazdiginizi gormedim, suc oldugu bu topikte mi akliniza geldi? Konu sahibesi zipzip olunca mangalda koz birakmamissiniz. Kendiniz de zaten boyle seyler hiiiiiiiiic yapmamissinizdir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?