Arkadaşlar yeni bir ile taşınıcam. O ilde tanıdık yoktu. İş yerinde bir çalışma arkadaşımın eşinin iş tanıdığı vardı. Numarasını verdi yardım edecek diye. İlk gittiğim de adamla tanıştım. 2. gidişimde epey işlemler vardı adam ben de yanında olayım dedi. O gün de oğluyla geldi. Tüm gün benim işlerim için koşturdu oğlu ve kendi. Üzerine bana yemekte yedirler hiçbir şeyi ödetmediler filan. Çocukta bekar ve hoş bir çocuktu. İş koşturmam vardı epey yorgun ve bitkindim. Adam da biraz birlikte vakit geçirin moduna da girdi. Kardeşiyle de tanıştım. Çok yorgun olduğum için kabul edemedim. Yemek sözüm olsun dedim sadece. Kız kardeşine numaramı verdim filan. Çocuk numaramı almadı. Ama samimi şekilde görüşürüz diyerek veda etti. Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle. Sizce sosyal medyadan eklesem ailecek abartı olur mu? Yoksa beklesem mi?
Aynen onu yapıcam tatlı olur hediye olur birşey yapmam lazım. Zaten görüşmeye devam edicez.Bence teşekkür amaçlı eve tatlı alıp gidebilirsiniz ya da bir çiçek gonderebilirsiniz. Hem kendinizi unutturmamış olursunuz hem de teşekkür etmiş olursunuz.
Yok yardım için oğluyla geldi. Bi de vakit geçirin derken adamın kızı da vardı. Hep birlikte dedi.Adam ne mana birlikte vakit geçirine getirdi mevzuyu. Yani sanki adam oğluna beğenmiş görücü usulü gibi 2.ye oğlunu mu getirmiş. Bana yanlış geldi ya eğer böyleyse, sormadan etmeden.
Haklısınız çocuğu biraz beğendim sanırım:))Bekleyin abartı olur
Haha:))Kızkardeşinden başla işe
Samimi ol ordan aktarmayla abisine geçersin işte
Önce whatsapptan konuş kızlaHaha:))
Kardeşi de çok tatlıydı. Hatta benim alanımla ilgili problemi vardı numaramı verdim arayabilirsin diye.
Sosyal medyadan ekleyesim de var ama ekleme diyenler çoğunlukta söz dinlerim:)
Mantıklı aslında kız başka bir ilde çalışıyor gitmeden yapayım bunu:)Önce whatsapptan konuş kızla
Sonra instada bu konuyla ilgili videolar var atayım aa dur ekleyeyim de
Sonra buluşun kızla
Foto çekinin ay harika çıktık günün anısı olsun diyin hikayelerinize ekleyin
Abisi de görmüş olur hem
Bu sefer makyaj yap :)
He ben yanlış anlamışım. Sanki adam aranızı yapmak istedi gibi algıladım. O zaman eklesen de olur ya ne olacak. Bütün gün yardım etmişler falan zaten o samimiyet olmuştur.Yok yardım için oğluyla geldi. Bi de vakit geçirin derken adamın kızı da vardı. Hep birlikte dedi.
Ben öncelikle iş arkadaşınızın, eşinin tanıdıklarının ne kadar iyi insanlar olduklarına değineceğim. Gerçekten bu zamanda akrabanın bile yapmayacağı iyiliği yapmışlar.Arkadaşlar yeni bir ile taşınıcam. O ilde tanıdık yoktu. İş yerinde bir çalışma arkadaşımın eşinin iş tanıdığı vardı. Numarasını verdi yardım edecek diye. İlk gittiğim de adamla tanıştım. 2. gidişimde epey işlemler vardı adam ben de yanında olayım dedi. O gün de oğluyla geldi. Tüm gün benim işlerim için koşturdu oğlu ve kendi. Üzerine bana yemekte yedirler hiçbir şeyi ödetmediler filan. Çocukta bekar ve hoş bir çocuktu. İş koşturmam vardı epey yorgun ve bitkindim. Adam da biraz birlikte vakit geçirin moduna da girdi. Kardeşiyle de tanıştım. Çok yorgun olduğum için kabul edemedim. Yemek sözüm olsun dedim sadece. Kız kardeşine numaramı verdim filan. Çocuk numaramı almadı. Ama samimi şekilde görüşürüz diyerek veda etti. Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle. Sizce sosyal medyadan eklesem ailecek abartı olur mu? Yoksa beklesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?