- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
Zaten basimiza ne geliyosa amann omur kisa, bi daha mi gelcz bu dunyaya diye diye geliyoBence ekle sizden hoşlandım, çok acele oldu ama duygularımı açmak istedim yaz gitsin bacım....aman ömür kısa oda hoslanmissa erkenden yola girersiniz..
Hayırlı işlerde acele etmek lazım belki oğlanı biri kapar :) ben eşime tanismamin 3. Günü sana aşık olacağım galiba sevgilin varsa artık konuşmayalım dedimZaten basimiza ne geliyosa amann omur kisa, bi daha mi gelcz bu dunyaya diye diye geliyo
Bir kızı 10 kişi ister bir kişi alır sözünü yıkmışsınız siz deHayırlı işlerde acele etmek lazım belki oğlanı biri kapar :) ben eşime tanismamin 3. Günü sana aşık olacağım galiba sevgilin varsa artık konuşmayalım dedim
tabi ki siz adim atmayin. zaten adamin ilgisi varsa iletisime gecerArkadaşlar yeni bir ile taşınıcam. O ilde tanıdık yoktu. İş yerinde bir çalışma arkadaşımın eşinin iş tanıdığı vardı. Numarasını verdi yardım edecek diye. İlk gittiğim de adamla tanıştım. 2. gidişimde epey işlemler vardı adam ben de yanında olayım dedi. O gün de oğluyla geldi. Tüm gün benim işlerim için koşturdu oğlu ve kendi. Üzerine bana yemekte yedirler hiçbir şeyi ödetmediler filan. Çocukta bekar ve hoş bir çocuktu. İş koşturmam vardı epey yorgun ve bitkindim. Adam da biraz birlikte vakit geçirin moduna da girdi. Kardeşiyle de tanıştım. Çok yorgun olduğum için kabul edemedim. Yemek sözüm olsun dedim sadece. Kız kardeşine numaramı verdim filan. Çocuk numaramı almadı. Ama samimi şekilde görüşürüz diyerek veda etti. Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle. Sizce sosyal medyadan eklesem ailecek abartı olur mu? Yoksa beklesem mi?
Siz niye atliyorsunuzArkadaşlar yeni bir ile taşınıcam. O ilde tanıdık yoktu. İş yerinde bir çalışma arkadaşımın eşinin iş tanıdığı vardı. Numarasını verdi yardım edecek diye. İlk gittiğim de adamla tanıştım. 2. gidişimde epey işlemler vardı adam ben de yanında olayım dedi. O gün de oğluyla geldi. Tüm gün benim işlerim için koşturdu oğlu ve kendi. Üzerine bana yemekte yedirler hiçbir şeyi ödetmediler filan. Çocukta bekar ve hoş bir çocuktu. İş koşturmam vardı epey yorgun ve bitkindim. Adam da biraz birlikte vakit geçirin moduna da girdi. Kardeşiyle de tanıştım. Çok yorgun olduğum için kabul edemedim. Yemek sözüm olsun dedim sadece. Kız kardeşine numaramı verdim filan. Çocuk numaramı almadı. Ama samimi şekilde görüşürüz diyerek veda etti. Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle. Sizce sosyal medyadan eklesem ailecek abartı olur mu? Yoksa beklesem mi?
Ayni seyi yazacaktimhele bir soluklan?
Ayni seyi yazacaktim
Bu nasil bi yokluktur konu sahibi? Tesekkur etmeye gelinlikle gidin, isteme, soz nisan nikah ne varsa aradan cikmis olur
Tabi bi de o varAdamın bekar olduğundan konu sahibi nasıl bu kadar emin olmuş , ben de onu anlamadım.
Adam evli olmayabilir ancak bu ilişkisi olmadığı anlamına gelmez ki.
Arkadaşlar yeni bir ile taşınıcam. O ilde tanıdık yoktu. İş yerinde bir çalışma arkadaşımın eşinin iş tanıdığı vardı. Numarasını verdi yardım edecek diye. İlk gittiğim de adamla tanıştım. 2. gidişimde epey işlemler vardı adam ben de yanında olayım dedi. O gün de oğluyla geldi. Tüm gün benim işlerim için koşturdu oğlu ve kendi. Üzerine bana yemekte yedirler hiçbir şeyi ödetmediler filan
Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle.
Samimiyetimin oluşmadığını nerden biliyorsunuz:)Adam, kendisinden size yardım etmesini rica eden arkadaşına verdiği değerden böyle davranmış.
Adam , iş arkadaşınızın eşinin iş tanıdığı.
Ailecek görüşecek bir samimiyetiniz yok ki.
Aynen ona eminim demedim ki.Tabi bi de o var
Kesinlikle hiç tanımadığım insanlar o kadar yardımcı oldular ki. Ne yapsam haklarını ödeyemem.Ben öncelikle iş arkadaşınızın, eşinin tanıdıklarının ne kadar iyi insanlar olduklarına değineceğim. Gerçekten bu zamanda akrabanın bile yapmayacağı iyiliği yapmışlar.
Demek ki arkadaşınızın eşine de değer veriyorlar ki ricasını kırmamışlar.
Onun dışında, şimdilik beklemede kalın ama hiçbir şey olmasada mutlaka bu iyiliklerini teşekkürsüz bırakmayın.
Hahaha:)Ayni seyi yazacaktim
Bu nasil bi yokluktur konu sahibi? Tesekkur etmeye gelinlikle gidin, isteme, soz nisan nikah ne varsa aradan cikmis olur
Samimiyetimin oluşmadığını nerden biliyorsunuz:
Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle.
Benimle yaşıt olunca samimiyet kurmak neden fazla oldu? Yaşıt olmasaydı kurabilir miydim?Anlattıklarınıza bakarak , sizin "bir çalışma arkadaşınızın eşinin iş tanıdığı"nın ; sevip saydığı bir arkadaşının ricasına karşılık yaptığı yardıma , olması gerekenden fazla anlam yüklediğinizi düşünüyorum.
Mesafe iyidir. Neredeyse sizinle yaşıt çocuğu olan insanlarla bir anda bu denli samimiyet kurmak bana fazla geliyor.
Benimle yaşıt olunca samimiyet kurmak neden fazla oldu? Yaşıt olmasaydı kurabilir miydim?
Bir de zaten çocuk benden hoşlandı babası benle aramızı yapmak istedi dememişim ki nasıl bir anlam yükledim onu da anlamadım? Ben beğendim çocuğu olay bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?