Haklisiniz , mesela ben de bugun bir kv konusu actim. Hatta bazi yazdiklarimi begenmissiniz sanirim.

Ben de forumda feminist kadinlardan birisiyim ama bazen insan son demlere kadar direnmek istiyor. Hanfendinin konusunu bolmek istemiyorum ama ornek kendi adıma örnek vermem gerekirse,
Evimi, ailemi, hayatimi, isimi gucumu birakip hayallerle esimle de sık sık gorusup tanidigimi dusunerek yurtdisina geldim ancak kv yuzunden stresliyim. Esim suanda destegim, yarin ne olur bilemem. Olmazsa dunyanin sonu degil ulkeme donup ama ailem her ne kadar arkamda olsa da meslegime devam edip ayri eve cikip yasayacagim. Ancak ulkemizin maddi, manevi, kadin haklari, ekonomi, hukuk vs. Tum konularda ne kadar geriye gittigi malumunuz.
O yuzden Avrupada kalmaya devam etmek, bu ulkede tutunabilmek istiyorum ve cok canima yetmeden gemileri yakmak istemiyorum. He o raddeye gelirsem yine de gozum kararir ama yine de ilk etapta mantikli olmam gerekirse hayatimi burada inşa etmek , daha kaliteli yasamak icin bir sure kendime hakim olmaya calisacagim.
Yani insani boyle tutan konu ve durumlarda olabiliyor.

Konunu boldugum icin afedersin konu sahibi, ama senin kadar derin seyler yasasam sanirim ben sabredemezdim.