yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

Hayir dört birlik bile degil bunu bilemezsin. Cevap ver o halde amcanin ogluyla mi nisanlisin? Önceki konuda issiz demissin simdi mobilya dükkani var dedin. Amcanin oglu 20 yildir bir kez mi gördün sadece? Cvp lütfenn
babasının dükkanı var o işsiz bende babasının evinde yaşayacağım ondan öyle dedim ve belirttim mobilya dükkanları var diye tek onun değil ve bir defa oda nişan için ya ben 10 gün sonra bu hesaba hiç girmiyeceğim ve beni kimse tanımıyor diye iimi döküyorum niçin böyle farklı yerlere çekildi konu anlam veremiyorum

bir kere görmüştü sanırım eski konusundan öyle hatırlıyorum..
iste bu konuda boyle demiyor
taniyormusun diyene bir kere gordum diyor
neden kendisi amcamin oglu demiyor
kim ne derse desin ben inanmiyorum
cokta takmak istemiyorum
herneyse

Modelistlik eğitimi alıp tasarımcıların yanında staj yapmış biri olarak cikoma katılıp arttırıyorum. Arkadaş çok haklı. Maldan anlamak önemli...
Sorma canım. Benim eşim bile 8 yılda öğrendi. Cıks vermem o parayı ıyyy dikişe bak etiket fiyatına bak diyo. Bende5 tasarımcıydim çocuktan önce

Alışamadım sevemedim yazmışsın. .
(Diğer konuda)
Ondan çelişki içinde insanlar . .

Bilmiyorum elbette herkesin farklı ailesi . .
Şanslı hissettim kendimi . .
Aynen bende şanslı hissettim
Beni bırak babam hayatımda biri var dedikten sonra daha isteme olmadan on kere falan görüşmüştür sevgilimle

Yalnız kuzenini görmeden büyüyen cok fazla insan var doğuda. Benjm arkadaşlarımın ailelerinde de bu tarz seyler oldu.

Nasıl kuzeniyle evlenebilir ki biri dedigimde, e belki cocukken 1 kere gordugun ya da hic görmedigin biriyle normal bi yabanciyla görücü usulü evlenir gibi evleniyosun iste be var ki bunda? Demislerdi.

O yüzden konu gercektir büyük ihtimalle.

Son cevabim onu belirteyim. Takacagin esarptan cok daha önemli sorunlarin var senin takacak. Bunlarin farkina var cünkü cok zor bir hayat seni bekliyor. Bol şans..

Terbiyeyle ne alakası var? Amcanın oğluyla evleniyorsun, başına geleceklere hazır olmalısın.

Bu kız evlenmek istemiyor ki. Mecbur kalınca kabullenmiş. Ben suçu aileye buluyorum. 9 ay boyunca çabalamış ama sonuç alamamış. Eski bir sürü konusu var. Babası iğrenç bir insan.

Sabah altıda kalkacağım uykularımı kaçırdın inan ki
Bir sürü kız çocuğu doğurup kendilerine değer vermeyi kendi hayatlarını kurmayı öğreterek büyütmek istiyorum
Anne olduklarında onlarda değer versin kızlarına

Ay Lina cidden...
Okumanın sınırı yok böyle 20 de evlenip ne bileyim görücü usulü hemde..
3 ay sonra 20 oluyorum kendimi düşünüyorum da
Evlilik hakkında devletin seminerler düzenlemesi lazım nikahtan önce. Zorunlu olmalı bence...
Bölümüme devam edicem bende, mezun olup zengin koca avına çıkarım bulamazsam da zaten bekarlık sultanlık

Gerçekten kadın olmak zor. .
Herkes bizim gibi şanslı olmuyor demek . .

ben halada sevmiyorumki ama dediğim gibi elimden vallahide bişey gelmiyor

bak bu mesajım burda dursun..
sen evlenip hayatın çekilmez hal aldığında buraya gelip yüzlerce konu açtığında bu mesajı hatırla . ve neden kendim için birşey yapmamışım de olur mu ?
ne akılsızmışım ki elimden birşey gelmiyor demişim de..

ve önceki mesajımda sorduğum soruyu tekrarlıyorum tanımadığın bir adamın koynuna nasıl gireceksin ?
gerçekten bu kadar cesurmusun ?

Madem bu kadar zor durumdasın, elinden vallahi de billahi de bir şey gelmiyor, eziliyorsun, ezdiriyorsun, evlerden ırak zihniyette bir ailen var, derdim bu değil kabullendim diyorsun, o zaman aldır ne aldıracaksan kayınvalidene. Bir daha böyle bir fırsatın olmayacak. Bari o ailede ezilme göster dişini en başından aman iyi olayım diye çabalama. Onlar diretmişler sen gidiyorsun. Olduğun gibi kabullenecekler. Bari kendini o evde ezdirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…