- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
evet oyle :) belkide kuzeni yazmistir
neyi inkar ettim kafanmı güzelevet oyle :) belkide kuzeni yazmistir
yok hic hormemis vs vs
yahu daha demine kadar hatirlamiyirdu konu sahibi
her neyseneyi inkar ettim kafanmı güzel
babasının dükkanı var o işsiz bende babasının evinde yaşayacağım ondan öyle dedim ve belirttim mobilya dükkanları var diye tek onun değil ve bir defa oda nişan için ya ben 10 gün sonra bu hesaba hiç girmiyeceğim ve beni kimse tanımıyor diye iimi döküyorum niçin böyle farklı yerlere çekildi konu anlam veremiyorumHayir dört birlik bile degil bunu bilemezsin. Cevap ver o halde amcanin ogluyla mi nisanlisin? Önceki konuda issiz demissin simdi mobilya dükkani var dedin. Amcanin oglu 20 yildir bir kez mi gördün sadece? Cvp lütfenn
iste bu konuda boyle demiyorbir kere görmüştü sanırım eski konusundan öyle hatırlıyorum..
Sorma canım. Benim eşim bile 8 yılda öğrendi. Cıks vermem o parayı ıyyy dikişe bak etiket fiyatına bak diyo. Bende5 tasarımcıydim çocuktan önceModelistlik eğitimi alıp tasarımcıların yanında staj yapmış biri olarak cikoma katılıp arttırıyorum. Arkadaş çok haklı. Maldan anlamak önemli...
Aynen bende şanslı hissettimAlışamadım sevemedim yazmışsın. .
(Diğer konuda)
Ondan çelişki içinde insanlar . .
Bilmiyorum elbette herkesin farklı ailesi . .
Şanslı hissettim kendimi . .
ben halada sevmiyorumki ama dediğim gibi elimden vallahide bişey gelmiyorAlışamadım sevemedim yazmışsın. .
(Diğer konuda)
Ondan çelişki içinde insanlar . .
Bilmiyorum elbette herkesin farklı ailesi . .
Şanslı hissettim kendimi . .
Son cevabim onu belirteyim. Takacagin esarptan cok daha önemli sorunlarin var senin takacak. Bunlarin farkina var cünkü cok zor bir hayat seni bekliyor. Bol şans..babasının dükkanı var o işsiz bende babasının evinde yaşayacağım ondan öyle dedim ve belirttim mobilya dükkanları var diye tek onun değil ve bir defa oda nişan için ya ben 10 gün sonra bu hesaba hiç girmiyeceğim ve beni kimse tanımıyor diye iimi döküyorum niçin böyle farklı yerlere çekildi konu anlam veremiyorum
Aynen bende şanslı hissettim
Beni bırak babam hayatımda biri var dedikten sonra daha isteme olmadan on kere falan görüşmüştür sevgilimle
ben halada sevmiyorumki ama dediğim gibi elimden vallahide bişey gelmiyor
Terbiyeyle ne alakası var? Amcanın oğluyla evleniyorsun, başına geleceklere hazır olmalısın.
Hayatımla ilgili bu kadar hoyrat olabilsem uzaya giderim yeminle
Bu ne pervasızlık ya
Hazırlan sen yine ya onun için cesarete cok gerek yok içinde varsa erteleme valla otuz olacam bende okuyorum hala
Yanlışmı yaptık naptık liseyi bitirip bir zengine varamadım
Sabah altıda kalkacağım uykularımı kaçırdın inan ki
Bir sürü kız çocuğu doğurup kendilerine değer vermeyi kendi hayatlarını kurmayı öğreterek büyütmek istiyorum
Anne olduklarında onlarda değer versin kızlarına
ben halada sevmiyorumki ama dediğim gibi elimden vallahide bişey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?