- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
Benimki cevap attı bile
Babalar daha çok sever uyumalısın bıdırcık
beni bilenler bilirBana profille beraber fake geldi.
Şakaysa kötü, şaka değilse çok daha kötü..
Sende haklısın. Belkide bu dünya malı ile bir nebze olsun mutlu olacak ama kendimi yerine koymuyor değilim saçma geliyor yinede
Sanırım mecbur kaldığı için kabullenmeye çalışıyor.Keşke pes etmese mücadeleye devam etse.
Söyledikleriniz çok doğru. Ama bu kızın hayatı çok zor. Kendi söz hakkı yok.
Ben mi duygusalım bilmiyorum ama kızın çaresizliği çok etkiledi beni. Eski konularını okudunuz mu? Bu konudan tamamen farklı ve ülkedeki çaresiz bir sürü kızın hayat hikayelerinden sadece biri.
Bizde saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyoruz en başından beri sayfaları okusanız görebilirdinizYazık ama ya. Bu kizcagizin Yaptıkları tamamen saçmalık ama şu mesajlarınız aynı aa benim kocisim asla yapmaz mesajlarına benzemiş.
Herkse babasını seçemiyor malesef. Sizin kadar şanslı olamıyor.
Konu sahibi sen bırak esarbi alışverişi nasıl kurtulurum bu durumdan diye ona bak. Sevmediğin bir adamın koynunda ömür geçmez. Üstelik akrabasın ve doğacak çocukların risk altında.
UmarımmmKonuya daldım saat kaç olmuş iyi geceler
Konu Sahibi umarım biz yanılırız. .
Yok başından beri okudum ve bütün yorumlarına katıldım ama bu son yorumlar olmadı bana göre. Eminim o da isterdi kendisine değer veren bir baba ama dediğim gibi seçilemiyor işte. Neyse konu dağılmasın. İyi geceler.Bizde saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyoruz en başından beri sayfaları okusanız görebilirdiniz
Hiç bir zaman binim kocişim yipmiz ki ci bir insan olmadım
Herkez babasını seçemez ama herkez kendi hayatını ellerinde tutmayı başarabilir
Böyle kötü bir baba örneği varken iyiside bulunsun konuda zarar gelmez
Hayatı kolay demiyorum zor ama düğünden sonra daha da zor olacak.
Gerçekten karşı koymak istese koyar. 20 yaşında yetişkin bir kız. Buraya bile yazsa ne yapabilirim diye bir sürü yol bulurduk ona. Olmadı kampanya başlatır derneklere vakıflara ulasirdik. Bir yolu bulunurdu yani.
Bende sahte olduğunu düşünmedim. Çünkü çevremde bu şekilde istemeden evlilik yapan. Ama alışverişte alınanlar ile mutlu olan çok insan oldu malesef. Hani mutsuz kadınlar daha çok alışveriş yapar ya onun gibi bir durum sanırım. Allah yardımcıları olsun.Bu konu zaten saçma olmuş. Ama ben üyeyi önceden de takip ediyordum eski konularina gitti direk aklım. İnşallah gerçek bir olay değildir. Ama bana gerçek gibi geliyor
Ben henüz üniversite öğrencisiydim okadar çaba sarfettim ki onun için. Oda bir omuz atsaydı kurtulurdu kesin. Sonuç. Babam geldi ben sana demedimmi. Bak biz ne duruma düştük.Haklısınız.Keşke kabullenmeyip her yolu deneseler.cikom un bahsettiği hikayedeki gibi de olabilir.
Bizde saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyoruz en başından beri sayfaları okusanız görebilirdiniz
Hiç bir zaman binim kocişim yipmiz ki ci bir insan olmadım
Herkez babasını seçemez ama herkez kendi hayatını ellerinde tutmayı başarabilir
Böyle kötü bir baba örneği varken iyiside bulunsun konuda zarar gelmez
Yok başından beri okudum ve bütün yorumlarına katıldım ama bu son yorumlar olmadı bana göre. Eminim o da isterdi kendisine değer veren bir baba ama dediğim gibi seçilemiyor işte. Neyse konu dağılmasın. İyi geceler.
Haklı olabilrsinizKatiliyorum. Cünkü konu sahibi babasina zaten kirgin. Bir de mesajinizi okursa aciyacak içi. Onun disinda zaten herkes hem fikir. Yaşi kücük ve karari baskalari aldirmis durumda.
Benim eskiden calstgim isyeri ceyizlik bir yerdi bazi kaynvaldeler gelir herseyn fyatna bakar biz gelince sadece su ikisini cikar dgerlerini gosterme dyenleri cok gordum.herks butcesine gore alacak . Herkesin oncelikleri farkli kimi parfume 300 verir kimi 50 lrayi gecmez.cok taknti yaparsanz uzulursunuz.onlarn alamayacaklarni kendiniz aliverin cok istiyorsanizöncelikle merhaba :) Bilmiyorum dertmi ama sizinle hem paylaşmak hemde bu konu hakkında yardım almak istedim . benim düğünüm 19 eylülde olacak, bizde düğünlerde masrafın %99 erkekler karşılar abilerimi evlendirdik ordanda biliyorum hemde sülalemin adetini her neyse evlenmeden önce düğün alışverişi yapılacak bana büyük ihtimalle 4 gün sonra kaynanam beni götürecek alışverişe, asıl sorunum duyduğuma göre kaynanam çok cimri ama cimriysede bu alışverişi yapmak zorunda düğün alışverişi için diyarbakırda bir yer ayarlamış görümcem aradı herşeyi ordan alıcaz dedi bana tamam dedim , benim gerçekten marka tatıntım var tamam markadan vazgeçerim ama çok ama çok affedersiniz ipek eşarptan vazgeçemem dediğim gibi kaynanam çok cimri nişan kıyafetimi onlar almıştı ve sadece 200 tl tutmuştu buna bişey demiyorum ama gelene gidene neredeyse herkese biz 200 tl ye kıyafet aldık çok pahalı gibisinden şeyler söylemiş yengeme yani amcamın karısına bu kuytafeti alacağımıza 2 takım abiye alırdık bile demiş şimdiden görmemiş gibi gösterdi beni.. nişan kıyafeti aldığımız gün erşarp da al demişti bana 130 tl olduğunu görünce eşarpmı olur dedi ben gerçekten yanlış anlamayın lütfen diğer eşarpları takamıyorum ki.. yahu bu devirde 50 tl ye etek bile bulamıyoruz varsada kalitesiz yada çok nadir şuandan korkuyorum ne alırsam ya insanlara görmemişim gibi yansıtırsa ben babamın evinde istediğimi alırdım gerçekten onları düşürmek için demiyorum ama almasak bile kıyafetlerim var ancak bu gerekliymiş dedi annem ve geline en az 8, 9 takım kıyafet alınır eşarp ve iç çamaşırları saymıyorum bile ( tabi bunu alırlarsa ıkı yıldan fazla alacaklarını düşünmüyorum kaynanamın 8 senelik 10 senelik etekleri duruyor bilerekmi giydi bilmiyorum ama sormamama ragmen kaç yıllık olduğunu söyledi) annem dilediğini al dedi eşarbınıda al dedi iyi al az al dedi ama ben çok çekiniyorum alışverişten ve dedğim gibi korkuyorum ya imada bulunurlar yada çevreme söylerler ben çok çekinirim ne yapıyım arkadaşlar.. dedğim gibi bu det değil sadece yardım almak istedim.. nasıl saçma bir konu demek isterseniz yazmayın lütfen tekrar diyorum dert değil :)
konunun tamamını okumadım şuan farkettim farklı mevzularda var o zaman üzgünüm kırıcı olduysamBen anlamıyorum bu durum bi tek bana mı garip geliyor neden herşeyi erkek yapmak zorunda? ayrıyeten kalitelilerini pahalılarını kendiniz alın insanlar almak zorunda değil bence yanlış yapıyorsunuz nişanlınızı zorda bırakmayın o cimriyse o zaman dert edebilirsiniz ama değilse bence dert etmeyin ve ailesi hakkında şimdiden konuşmayın yoksa sonu gelmez
bu biraz zor :s muhafazakar ailemiz var onlarında öyle evlenmeden değil alışveriş yan yana bile getirmezler.. banada gerçekten saçma geliyor bu ama uymam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?